Συνηθεια νομιζω ειχες ανοιξει κ ενα αλλο θεμα με τιτλο ''ευχομαι να μπει μια βομβα στα καναλια" καπως ετσι κ πανω κατω τα ιδια ελεγες.. δικαιωμα σου να γραφεις ο,τι θες κ εφοσον δν προσβαλλεις κανεναν προσωπικα δν μου πεφτει λογος ουτε εμενα ουτε σε κανεναν, αλλα σκεψου οκ τα ειπαμε, ξεσπασαμε, εκτονωθηκαμε, ως εδω καλα, μετα τι μενει? ποιο το αποτελεσμα? να πω προς απαντες οτι οταν αγοραζετε μια τηλεοραση απο ενα καταστημα ηλεκτρονικων ειδων μαζι σας δινουν κ ενα μακρυ τετραγωνο πραγματακι (δν μπαινει πουθενα, αλλη ειναι η χρηση του) με διαφορα κουμπακια κ μαλιστα συνηθως πανω πανω ενα κοκκινο κουμπακι π ξεχωριζει, ε? ε λοιπον αυτο λεγεται τηλεκοντρολ κ ειναι μια απο τις σημαντικες εφευρεσεις του ανθρωπου. επισης εχει κ μια χρησιμοτητα, να ανοιγει κ να κλεινει την τιβι. σπουδαιο επιτευγμα οπως βλεπουμε, μηπως να αρχισουμε να το χρησιμοποιουμε?
Και για να μιλησω λιγο πιο σοβαρα, εχω βαρεθει να ακουω/διαβαζω πραγματα του στυλ ''μου τη σπαει το ενα κ μου τη σπαει το αλλο". Αμα δν σ αρεσει κατι η σου τη σπαει απλα μην το ακολουθεις/αγοραζεις κτλ! Μου τη σπαει το ταδε μαγαζι! Ε μην πηγαινεις! Μου τη σπαει το ταδε φαγητο! Ε μην το τρως! Μου τη σπαν οι ψωνισμενοι αντρες! Ε μην τους καθεσαι! Μου τη σπαν οι κοκετες με τα μινι! Ε μην τις κανεις φιλες! Οχι αλλο καρβουνο ρε παιδια ελεος!!!!!!!!!