Γιωργο διαβασε κ ακολουθησε αυτα π σου γραψε ο Stelios, το χει βιωσει εκ των εσω κ σιγουρα ξερει καλυτερα απ ολους..
Καλη δυναμη στον αγωνα σου κ περιμενουμε θετικες εξελιξεις!!! :)
Printable View
Γιωργο διαβασε κ ακολουθησε αυτα π σου γραψε ο Stelios, το χει βιωσει εκ των εσω κ σιγουρα ξερει καλυτερα απ ολους..
Καλη δυναμη στον αγωνα σου κ περιμενουμε θετικες εξελιξεις!!! :)
εχω παει σε κλινικη με ναλορεξ,μεγαλη μουφα,τσαμπα τα χιλιαδες ευρο που εδωσα.ασε που ειναι πολυ επικυνδινο "Ασπιδα" με πρεζα μαζι.αυτα που λενε οτι σου παιρνει χαρμανες για μενα δεν ισχυουν,εβγαλα τις πιο δυνατες εκει μεσα και παρακαλα να πεθανω καλυτερα.επισης μ δινανε το χαπι και γω πηγαινα και επινα,δεν την ακουγα βεβαια αλλα το κανα για την ιεροτελεστια και για την πρεζιλα στον λαιμο,με αποτελεσμα να κυνδινευει η ζωη μου...ξεκινα φιλε τα 12 βηματα και τις καθημερινες ομαδες στο Ν.Α,ζητα βοηθεια απο τους ανθρωπους εκει που ειναι σαν και σενα και βρες και κανενα καλο ψυχολογο.Ερχεται καλοκαιρι,μην το περασεις με μακρυμανικο παλι,κριμα ειναι.
Choose Life,αξιζει :cool:
http://www.youtube.com/watch?v=Naf_WiEb9Qs
Οι μέρες, ώρες, λεπτά, δευτερόλεπτα που είμαι "καθαρός"....
http://www.timeanddate.com/counters/...1&day=10&p0=26
PIECE OF MIND, αυτο εκανα, εκει πηγα για 2 βδομαδες, αλλα τα παρατησα!- οπως συνηθως με πιανει η μανιοκαταθλυψη, οτι ειμαι ανικανος,οτι ισως η λυτρωση ειναι το τελος,ξερεις το βλακοδεις ρητο " only the good die young!only evil seems to lrave foe ever" ,και αλλες βλακεις που μου βγαζει ο κακος μου εαυτος! ομως δεν θα τα παρατησω! θα ξανα παω! θα ξανα αρχησω να κανω τα βηματα, θα προσπαθησω!!!!.
Θα σουγραψω σε πρ. μην. που παω, οχι οτι δεν εμπιστευομαι η οτι ενοω κατι κακο για το φορουμ αλλα εδω μπαινουν αρκετοι και αρκετες . Παντος ενας απο τους λογους που ηθελα να σταματησω τους Ν.Α. ειναι γτ. ειναι πολυ κοντα, 2 στενα απο τη σχολη της προιν μου και η απιστευτη συμντοση να σχολαμε την ιδια ωρα! με αποτελεσμα να την πετυχενα αρκετες φορες! .Μια απο τις φορες αυτες βρηκα το θαρρος να της πω ενα γεια! να την χερετησω λιγακι, ετσι να δω αν ειναι καλα, για δευτερολεπτα ,δεν θα την απασχολουσα ο κακομιρος! και αυτη! οχι μονο δεν χαρηκε που με ειδε! οχι μονο δεν εσκασε ενα απλο χαμογελο στα χειλια της οπως τοσο καιρο σαν συναντιομασταν αλλα με κοιταξε με βλεμα φωτιας! βλεμα απεχθιας και μισους! δεν μπορουσα να φανταστω ουτε στα πιο ασχημα ονειρα μου οτι θα με αντιμετοπιζε τοσο ασχημα! - πως αλλαζουν οι ανθρωποι- , εε αυτο εμενα με πιραξε πολυ, με στεναχορησαι τοσο πολυ! οχι τοσο το οτι δεν θελει να με ξανα δει αλλα το οτι με κοιταξε με τοσο απεχθεια ! με πικραναν ολα αυτα! σε συνδιασμο με το οτι παω εκει με μια κοπελια που εχει προβλημα κι αυτη με ναρκωτικα ,με το σισα! - τι κριμα, ειναι τοσο ομορφη κοπελα! εχει τοσο ομορφα ματια και τα καταστρεφει λιγο λιγο,αν και ειναι περιστασιακη χρηστης, δλδη πινει μια φορα στις 10 μερες, και παλυ εχει αλλαξει.
Ετσι λοιπον ειπαμε να πηγαινουμε μαζι εκει, να γινουμε και οι δυο μας καλα! και επειδη γνωριζομαστε πολλα χρονια, μαλιστα στα σχολικα μας χρονια - οπου ειχε βγει η πιο ομορφη κοπελα σε ολο το λυκειο ! χεχε) ,ειχαμε σχεση, μετα χαθηκαμε για χρονια, και ας μην το πλατιαζω, επειδη τα λεμε καλα τελευταια ειπαμε να πηγαινουμε παρεουλα. ομως αυτη , οταν τελειωνει το προγραμμα μου λεει να την παω να γινει σισα! το εχω αρνηθει παρα πολλες φορες, ομως ειναι γυναικα ρε γαμωτο!!!!! και ξερει, τον τροπο να με κανει κουμαντο! ετσι λοιπον σκεφτηκα να μην ξανα παω μαζι της, δεν ξερω αν ειναι σωστο? φοβαμαι πως σκεφτηκα εγωιστικα ρε γαμωτο, αλλα σε αυτα τα θεματα δεν μπορεις να κανεις κι αλλιως!
Για να ειμαι αληθινοε θα ηθελα πολυ να κανω κατι μαζι της, - κι ποιος δεν θα ηθελε με μια τετοια κοπελα¨) - ,ποσο μαλον που εμαθα πως η προιν μου εχει προχορησει , δεν υπρχει δλδη ελποιδα ξανα , ετσι λοιπον θα ηθελα να γινει κατι με αυτην, αλλα ξερω πολυ καλα, ξερω απο παλαιοτερη εμπειρια μου και απο αλλα ζευγαρια, πως αμα θες να κοψεις δεν μπορεις να κανεις σχεση με καποια κοπελα η το αντιθετο , που να ειναι χρηστης!
Στελιο! αυτο που εκανες ειναι υπεροχο ρεσυ!! πιο ομορφο ομως ειναι που εισαι τοσο πολυ καιρο καλα! να σου πω την αμαρτιαμου σε ζηλεψα! θα ηθελα πολυ να μπορουσα να πενευομαι και εγω οτι ειμαι καθαρος τοσες μερες! ακομα και τις μισες καλ θα ειμουν.
Παντος παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για την συμπαρασταση σας, θελω να ξερετε πως θα βαλω τα δυνατα μου! βεβαια αμα δεν μπορεσω να κανω ολα οσα πρεπει να κανω, να ξερετε οτι κσι πσλυ σας ευχαριστω αλλα και θα σας χροστω συγνωμη! αλλα ας μην σκεφτομαι ασχημα, αρνητικα! ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ! ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΑ!!!!
Γιωργο Πανου, κουραγιο κ υπομονη! Θα τα καταφερεις, αλλα μν σκεφτεσαι απο τωρα μακροπροθεσμα! Παλεψε και θα το νικησεις! Καλη συνεχεια!! :)
Διάβασα το θέμα σου και θέλω να σου γράψω για κάτι που μου έκανε εντύπωση.
Μπορεί να ακουστώ σκληρός, μπορεί να είμαι ανίδεος από το τι περνάς μιας και προσωπικά δεν έχω παρόμοιες εμπειρίες, μπορεί να είμαι εντελώς λάθος, χίλια μπορεί ακόμα.
Αλλά όταν κάτι σκέφτομαι και θέλω να το πώ αδυνατώ να μη το κάνω.
Δύο - τρείς φορές γράφεις για το πόσο "τύψεις" νιώθεις, για το πόσο "ντρέπεσαι"
Δεν μπορώ να σου πώ εγώ πως να ξεφύγεις.
Δεν μπορώ να σου πώ πως να ξεκόψεις.
Αλλά μπορώ μετά βεβαιότητα να σου πώ ότι οι τύψεις δε σε βοηθάνε.
Οι τύψεις το μόνο που κάνουν είναι να σε αποδυναμώνουν.
ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ λοιπόν μη τις αφήνεις να σε πλημυρίζουν.
Οταν έρχονται να σκέφτεσαι ότι "ναι, έχω κάνει και ακόμα κάνω κάτι λάθος" αλλά δες τον ευατό σου όπως θα τον έβλεπε ο κάθε άλλος.
Δες ότι προσπαθείς για ένα από τα πιό δύσκολα πράγματα σε αυτόν τον πλανήτη.
Και δεν έχεις υποκύψει. Προσπαθείς.
Δεν σημαίνει ότι δεν θα χάσεις μάχες.
Ούτε ότι δεν υπάρχει και η υποχώρηση.
Ναι, ο πόλεμος έχει και ήττα, και υποχώρηση.
Μόνο έτσι όμως έρχεται και η ανασύνταξη των δυνάμεων.
ΜΗΝ αφήνεις λοιπόν την ανασύνταξη να αργεί βασανιζόμενος από τα άσχημα αποτελέσματα.
Αναγνώρισε στον εαυτό σου ότι στην προσπάθεια υπάρχουν και βήματα μπρός και βήματα πίσω.
ΥΓ Όσο και αν γράφεις σε ώρες απελπισίας για το πόσο θα ήθελες να "τελειώσουν εύκολα" για σένα τα όσα περνάς (δεν θέλω καν να γράψω πιο ξεκάθαρα αυτό που έβαλα σε ομοιοματικά) να ξέρεις ότι εγώ (και ξέρω πως και εσύ) διαβάζω και κρατάω αυτά με τα κεφαλαία που γράφεις : "ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ...."
Καλησπερα φιλε JUSTME,σε ευχαρηστω πολυ για το ενδιαφερον και για τις πολυ καλες συμβουλες σου! δεν καταλαβαινω ομως που λες οτι γραφεις σκλυρα η ανιδεα?, απεναντιας γραφεις με πολυ σωστο και αληθινο τροπο!¨)
Κοιτα φιλε μου, αυτο που συμβαινει σε εμενα αλλα και σε πολλα αλλα παιδια δεν ειναι κατι που ειναι απλη επιλογη,δεν ειναι ας πουμε σαν ενα νησι για διακοπες! οπου ενα ζευγαρι λεει θα παμε στην ομορφη σαντορινη και τελικα παν στην Παρο, πανε στην Παρο και το μετανιονουν, τους περνει απο κατω κι λενε γτ.δεν πηγαμε ρε γαμωτο στη σαντορινη?? και λεει η κοπελα στον ανδρα οτι εσυ φταιες κι αυτος το ιδιο! δεν ετσι! δεν ειναι επιλογη οπου αμα το μετανιωσεις που πηγες στο φτωχο σελεμπριτι νησι απλα του χρονου η γενικα δεν ξανα πας πωτε! και δεν τρεχει τυποτα! δυστυχως εχει να κανει με το υποσυνιδιτο! - αυτα που γραφω τωρα δεν ειναι δικαου ετσι? δεν τελειωσα μεσα στο πασχα το Χαρβαντ¨), ειναι λογια των ψυχιατρων μου και ψυχολογων μου - ετσι λοιπον σε αρκετους - οχι σε ολους ετσι- αλλα πολλοι που πεφτουν στα ναρκωτικα, ειδικα σε αυτα που εχουν μεγαλο εθισμο - ο ανθρωπος τα περνει για να καλυψει καποια κενα, νιμιζει οτι με αυτο τον τροπο θα μπορεσει να ξεπερασει προσορινα καποια ασχημη φαση του και μετα ,σιγα σιγα θα το σταματησει, η το πολυ πολυ να πινει μια ψυλη απο την μυτη η καπνιστη καθε 1-2 μηνες! οπου αμα το κανει δεν θα παθει τυποτα και οντως ετσι ειναι! αληθεια! μια φορα το μηνα και με προσοχη δεν τρεχει κανενα προβλημα,ομως!! ομως!! κανενας δεν μπορει να το κανει αυτο για πανω απο ενα χρονο το πολυ!! ειναι απιθανο να μην κυλλησεις ολο κι πιο πολυ ,να μην πινεις με το καιρο ολο και παραπανω!! ειναι φυσικο να γινει!!Εκει λοιπον την παταν οι πιο πολλοι,- οπως και εγω- ,νομιζουν οτι ειναι ξεχωριστει, νομιζουν οτι αυτοι δεν θα την πατησουν λες και ειναι οι εξυπνοι αυτοι και ολοι οι αλλοι οι εκατομιρια σε ολο τον κοσμο ειναι βλακες! και εμεις οι εξυπνοι που θα το εχουμε ετσι ωστε να πινουμε μια φορα το τοσο.
Προσωπικα επειδη ειμνουν αθλητης, μαλιστα εκανα και πρωταθλητισμο, ελεγα οτι εγω δεν εχω καμια απολυτος σχεση με αυτους! -και ετσι ηταν στην αρχγ δεν ειχα καμια σχεση, ουτε καπνιζα, να φανταστεις ειχα διαιτολγιο!!,αλλα δεν κρατησε πολυ καιρο, εδω θα ηθελα να δωσω μια συμβουλη σε οσους ειναι γονεις, σε οσους στελνουν τα παιδια τους στον αθλητησμο και νομιζουν οτι ετσι τα παιδια τους μςνουν μακρια απο τα ναρκωτικα. Δυστυχως ειναι μυθος!!!!!!!!!! Οταν πας ενα μικρο παιδι σε ενα αθλημα, στον στυβο για παραδηγμα η αρχη ειναι παρα πολυ ομορφη και ρομαντικη, αμα ομως το παιδι και ο γονιος πεσει στην παγιδα του "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣΜΟΥ" και φυγει απο τον "ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ" τωτες τα πραματα ειναι πιο επικυνδηνα απο το να αφηνες το παιδι σου να γυρνα στα κλαμπ και στις πλατειες! δυστυχως σε αυτο το θεμα μπορω να ειμαι απολυτος γτ. το εχω δει με τα ματακια μου! και τωτες δεν ειχα παραισθησεις!! ναι!! δυστυχως! οταν ενα παιδι μπει στο τρυπακι του ανταγονησμου και οχι του συναγονησμου! οταν θελει και οταν το πιεζουν οι κολο προπονητες! οπου καποιοι απο αυτους πρεπει να μπουν φυλακη!! πρεπει να σαπισουν ! και οχι να τους εχουμε ηρωες! να τους δυνουμε τα λεφτα και τις επιχοριγησεις! τις αδειες για να ανοιγουν προπατσιδικα ,γυμναστηρια η μαγαζια!! αυτοι οι προπονητες ειναι απανθρωποι!! καταστρεφουν την αγνωτητα των παιδιων σας!!! κανουν το πιο ασχημο εγκλημα!! το εχω δει, το εχω ζησει!!! και το εχω συχαθει!! οταν μηλαν με τετοια λογια, με τετοια ρητορικη στα παιδακια, στα παιδια αυτα που ολα τα χρονια εχουν στερηθει τους φιλους τους, εχουν στερηθει το να βγουν εξω ,να διασκεδασουν! και ξαφνικα τα καθικια αυτα, οι προπονητες τους λενε! " ξερεις αγορι μου, θα πρεπει να σταματησεις!!!, εισαι καλος ρεσυ, αλλα να, οι αλλοι περνουν καποια βοηθηματα και κανουν χρονους που εσυ δεν μπορεις, κριμα αλλαδεν κανεις!!" αυτα τα λογια κοβουν τα ποδια των παιδιων!!! και φυσικα μετα, υποκυπτουν με τους διαφορους τροπους αυτων των καθαρματων! που εχουν γεμισει το ΣΕΓΑΣ!! ( δεν θελω να πω ονοματα και συγκεκρημενα περιστατηκα γτ. θα επρεπε να το ψαξει καποιος εισαγκελεας αυτο το πραμα! οι τυποι αυτοι δεν ειναι προπονητες! ειναι εμποροι ναρκωτικων!!!-, λοιπον οταν αυτο το παιδι αρχησει και περνει αυτα το κολοφαρμακα ανιγει την πορτα του αδη, αν ειναι τυχερο μπορει να κανει μεγαλη καριερα ,λεφτα και δοξα, και με τα λεφτα ν συντηρει το σωμα το σε γιατρους ειδικα για τετοιους αθλητες στο εξωτερικο οπως στο βελγειο, αν ειναι αυχο και τραυματηστει, το παραταν! και τωτες αρχιζει ο γολγοθας! ο προπονητης του παιδιου αυτου! οπου προπονητης για αυτα τα παιδια ειναι ο μεντορας, ειναι ο πατερας τους! και τα παραταει! η τους στελνει σε διαφορους ψυχιατους για να"ηρεμισουν" απο τα φαρμακα που επερναν, οπου τα φαρμακα αυτα σαν πιραζαν τις ορμονες και γενικα την συμπιεση της καρδιας τους η ενταση, τα νευρα και γενικα η "τρελα" δεν σταματα με κανενα κανονηκο τροπο! ετσι λοιπον αρχιζουν τα δυαφορα κατασταλτηκα, ειτε τους δυνουν φαρμακα που ριχνουν τους παλμους της καρδιας, ειτε αρχιζουν τα βαρβιτουρικα οπου ειναι καθαρα ναρκωτικα! ειτε αρχιζουν το χασις οπου σε ηρεμει!και τελος η ηρωινη οπου ειναι το πιο ηδανικο φαρμακο για να σου φυγουν οι εντασεις, τα νευρεα και γενικα να χαλαρωσεις.
Ξερω οτι ειμουν ξεκαρφωτος αλλα ηθελα να τα πω αυτα! γτ, προσφατα ειδα στην τηλεωραση ενα απο αυτα τα καθαρματα - οπου τωρα ειναι σε μια ομαδα μπασκετ- και ειδα αυτο το καθικι! τον εμπορο ναρκωτικων να μηλα για τον αθλητησμο! αυτο το ρεμαλι εχει καταστρεψει τοσα παιδια! τοσα αγορακια και κοριτσακια που τον ειχαν θεο!!! και αυτος τα πεταξε στα σκουπιδια κανονικα!!
Οσο για μενα και για τον αγωνα που κανω εχω να πω πως ξερω οτι μονο ευκολος δεν ειναι, ξερω οτι η αποτυχια ειναι κατι που θα υπαρχει, εχω συμφηλιωθει με τον θανατο, δεν εχω ομως με την αναπιρια! οπου εκει θα χρειαστει να αυτοκτονησω! και δυστυχως δεν εχω τα "αρ,,,α" ακομα για να βρω την δυναμη να κανω κατι τετοιο, ομως νομιζω οτι οταν ερθει με το καλο αυτη η μερα θα βρω την δυναμη!
Εχω κανει καποια απο αυτα που απετουντε για να γινω καλα, οπως εχω ξεκοψει απο αρκετο κοσμο οπου δυστυχως ηταν μπριζα! βεβαια εχω "μπλεξει" με μια παλια μου φιλη και ακομα πιο παλαια μου προιν, βεβαια αυτη δεν ειχε το προβλημα που ειχα εγω αλλα τα ναρκωτικα ειναι ναρκωτικα, ειτε κοκα, ειτε πρεζα απλα ειναι αλλη μαστουρα, μαστουρα ομως ειναι τα δυο! Μπορει να νιωθουμε καποια ισθηματα ο ενας για τον αλλον αλλα σαν ανδρας,σαν υπευθυνος για τους δυο μας πρεπει να τις ξεκαθαρισω καποια πραματα!
JUSTME φιλε μου καθε μερΑ, καθε ωρα, καθε δευτερολεπτο που περνα ειναι ενας μικρος αγωνας για εμενα! ειτε κθαρος, ειτε υποκυψω ειναι αγωνας! ναι, θελω να ζησω, θελω να αγωνιστω για το υπερτατο αγαθο της ζωης!! θελω να ζησω ξανα των ιδεατο κοσμο!!θελω!! γτ. σαν προιν αθλητης εχω μαθει να αγωνηζομαι συνεχεια! ,καθε χτυπημα που δεχομαι να το προσπερνω! - ειδικα εμας που καναμε ατομικα αθληματα ειναι ακομα πιο σχετικα¨)- , προσπαθω λοιποιν, τωρα απο την αλλη ομως θελω να ειμαι και σωστος, δεν θελω να κουραζω, δεν θελω να γινω βαρος σε κανενα! ουτε στην μανα μου την ιδια! εκει λοιπον ειναι η μεγαλη σκεψει, εκει ειναι που πρεπει να ξερεις πωτε χανεις το πα;ιχνιδι, και να ξερεις πως πρεπει να αποσυρθεις χωρις να ξεφτυλιστεις ,χωρις να υπωθη ασχημη κουβεντα για το ονομα σου! εκει ειναι η στυγμη που πρεπει να ξερεις πωτε πρεπει να παρετυθεις και να αναλαβεις ενα ομορφο και "αντρικιο" τελος!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΊΣ ΜΕ ΚΆΠΟΙΟ ΟΜΑΔΙΚΌ ΆΘΛΗΜΑ
Ζντόινγκ...... :confused: τι σόι απάντηση είναι αυτή και μάλιστα με κεφαλαία????
Πας καλά ρε just????
Και όμως...
άκουσέ με και πίστεψέ με..
Σε μία ομάδα θα νιώσεις πως ΔΕΝ κουράζεις κανέναν
ΔΕΝ γίνεσαι βάρος σε κανέναν
ΔΕΝ ξεφτυλίζεσαι
ΔΕΝ υπάρχουν άσχημες κουβέντες από κανέναν για έναν συμπαίκτη που προσπαθεί με ότι έχει μέσα του
ΟΜΩΣ θελει πιό πολύ δύναμη το να εμπιστευτείς και άλλους
θέλει πιό πολύ κουράγιο να βρείς στηρίγματα και έξω από εσένα σε έναν αγώνα.
θέλει πιο πολύ "ψυχή" να αφήσεις την ψυχή σου στα χέρια και άλλων
Ξέχνα λοιπόν τις τύψεις, τις ενοχές, τα "αντίο" και δές το πραγματικά όπως είναι.
Κάθε αθλητής έχει τα πάνω και τα κάτω του.
Ετσι απλά.
Σκληρό θα ακουστεί αλλά στην παραίτηση δεν υπάρχει τίποτα "αντρίκιο"
Αγώνας, κάθε δευτερόλεπτο λοιπόν, έστω και με ήττες, αλλά ποτέ με παραίτηση.
Καληπσερα φιλε JUSTME,δυστυχως εχεις παλυ δικιο ρεσυ¨)¨)Ρ, ΝΑΙ! Ο σωστος αθλητης δεν τα παρατα! αγωνιζετε ως την τελευταια στιγμη !δεν τα παραταει !!πρεπει να τα δινεις ολα μεχρι τελους! γτ. πωτες δεν ξερεις! ακομα και οταν εχεις το παιχνιδι χαμενο μπορει να κερδισεις με Ν.Ο. (knockout), ¨).Εχεις δικιο ,δε τα παραταμε γτ. οι τυψεις οτι μπορει τελικα κατι να καταφερνες αμα δε τα παραταγες ειναι οι χειροτερες!
Οσο για τα "ομαδικα αθληματα" δεν εχω προβλημα, ειμαι ανθρωπος που μπορω να συνεργαζομαι, μου αρεσει να μετεχω σε μια ομαδα ανθρωπων με ενα κοινο σκοπο, νιωθω οτι ειμαι ικανος να προσφερω και να προσφερθω για την συλογικη προσπαθεια. Δεν εχω τασεις αρχηγου!,ουτε και εχω φθονω για καποιον που μπορει να ειναι καλυτερος απο εμενα μεσα σε μια ομαδα,απο την αλλη αμα ολοι τους παραδεχτουν οτι ειμαι ο πιο ικανος για να αναλαβω καποιες ευθηνες παραπανω τοτες δεν θα εχω προβλημα να τις αναλαβω¨)χεχε, δεν με χαλαει να περνω αποφασεις ,με χαλαει ομως να κανω κουμαντο ,να καθοδυγω! δεν γουσταρω να εξουσιαζω ουτε να εξουσιαζομαι! ειμαι αντιεξουσιαστης αλλα οχι με την ενοια των Μ.Μ.Ε. , απλα απεχθανομαι να περνω και να δινω εντολες με αυταρχησμο .Αν και μου τα εφερε η ζωη καποιες φορες να χρειαστει να ηγουμε καποιον συνεργατων λογο δουλειας ομως, το εκανα αυστηρα και μονο πανω στην δουλεια, μονο στον χρονο που το απετουσε η δουλεια.Αν και ηξερα πως απο πισω μου λεγαν διαφορα, αφου ειχα υπαρξει κι εγω στην θεση αυτων ετσι λοιπον μοναχα αμα το απετει η δουλειαμου θα το κανω αλλα με απολυτο σεβασμο στον ανθρωπο που αναγκαστηκα πρεπει να του δωσω να κανει καποια πραματα.- ποποοο!!¨), αρκετα "ψωνιστηκα"αρκετα ειπα για τετοια πραματα-.
Σχετικα με την αρρωστια μου θα ηθελα να πω οτι πωτες δεν ειμουν απο τα παιδια του γυμνασιου η γενικα της ρφηβιας οπου εκανα τον μαγκα και ξεχωριζα μεσα απο το πλυθος καλος η κακος.Δεν εμπλεξα δλδη με τις παλιο ουσιες απο μαγκια! δεν το εκανα για να ξεχωρισω !το μονο πραγμα που με εκανε καπως να ξεχωριζω ηταν οτι ειχα μακρια μαλλια απο τα 14 και γενικα ειχα το ντυσημο του χεβιμεταλλα ,αλλα οσο πιο διακριτικα μπορουσα! μην ξεχνατε οτι ειμαι 32, και εκεινη την εποχη -οταν ειμουν δλδη 13-15 το μεταλ ηταν αρκετα γνωστο! ηταν η εποχη οπου ανθουσαν τα πιο καλα τραγουδια και μπαντες αυτης της μουσικης, δεν ηταν ομως της μοδας! η μοδα ηταν το ρειβ!! θυμαμαι τα παιδια στο σχολειο που τα ρουχα τους ηταν πολυχρωμα και εμιαζαν με καλικατσαρακια! ειδικα οι μακριοι σκουφοι - ειχαν πολυ γελειο - ,θυμαμαι τα αθλητικα παπουτσια με τους πολυχρωμους εξτρα πατους¨), η τα παντελονια που ηταν 4-5 νουμερα πιο μεγαλα ,ακι για τα αγορια και για τα κοριτσια! που τετοια τυχη που εχουν τα σημερινα αγορακια ¨) οπου τα συνομιλικα κοριτσακια φοραν φουστες κοντες! η ντεκολντε με πολυ σεξουαλικο στυλ!! δυστυχως ηταν σπανιο μια κοπελα να τονιζει τα σημεια αυτα οπου ειχαμε φαντασιωσεις εμεις τα αγορια εκεινα τα χρονια!
Εκτως απο την μουσικη ομως η μοδα εφερε και τα "χρωματηστα ναρκωτικα" οπου μας ελεγαν πως ηταν ακινδυνα ,τα εκστασι και τα καινουργεια τρυπακια-l.s.d.-,θυμαμαι πως μας ελεγαν οτι δεν παθαινεις κατι με αυτα, οτι αυτος που τα ανακαλυψε ειναι70 χρονων και ειναι μια χαρα! μας ελεγαν οτι δεν ειναι σαν τα τρυπακια οπου επερναν οι χυπηδες, αλλα πολυ πιο ελαφρα και πολυ πιο αφοβα οπως και τα εκστασι οπου δεν κανουν καθολου εθισμο! και οντως δεν υπηρχαν ουτε νεκροι ουτε εβλεπες παιδια οπως απο την πρεζα, οπου ηταν ο φοβος και ο τρομος ολων μας, θυμαμαι οτι θεωρουσαμε καταρα να πιεις ηρωινη1 θυμαμαι οτι ειχαμε μια αποψη για τους χρηστες ηρωινης πολυ ασχημη, νομιζμε οτι γινεσαι κατευθιαν καμουρης,οτι παθαινεις ασθενεις πολυ σοβαρες και πως ο θανατος ηταν πολυ ευκολος.Ετσι λοιπον ειχαμε το χασις και τα αλλα ναρκωτικα που τα βλεπαμε σαν χαβαλε, οτι δεν τρεχει κατι.
Προσωπικα ουτε χασις επινα - αντε να ειχα πιει καμια 20αρια- ουτε εκστασι ουτε τρυπακια παρα λιγες φορες για δοκιμη, εμενα το μυαλο μου ηταν στον αθλητησμο, ατομικο η σε αθληματα με μπαλες,ειμουν απο εκεινα τα παιδια οπου κυκλοφοραγε με φορμες και μια μπαλα στο χερι, οπου περημεναμε πως και πως να σχολασουμε για να παμε για μπασκετ η αμα ειμασταν πολλα παιδια για ποδοσφαιρο, αυτο ηταν η ζζωη μου ! οι ηρωες μου ηταν οι πεχτες του N.B.A. η του ποδοσφαιρου,ειχα γεματο απο αφησες τους στο δωματιο μου¨),ομως ειχα και αφησες απο μπαντες που οι μουσικοι τους ειχαν ματια κοματια απο την ματουρα, μπαντες οπου οι στιχοι τους ελεγαν για "ταξιδια μαστουρας" και αλλα τετοια ασχημα. Το τελειοτικο χτυπημα μου, εκει που εμπλεξα ηταν οταν σταματησα αποτομα τον αθλητησμο και ειχα τοσο ενεργεια μεσα μου , τοσο πολυ που μονο καποιο ναρκωτικο θα με ηρεμουσε. Ετυχε να ερωτευτο και μια κοπελιτσα οπου ηταν χαμενη στις ζαλαδες των ουσιων , και σαν ανωριμος, σαν βλακας πιστευα οτι για να την κερδισω θα επρεπε να μπω στον κοσμο της, να "ταξιδεψω και εγω μαζι της" ετσι πιστευα οτι θα με ερωτευτει και αυτη! δυστυχως δεν ειχα ματια ο βλακας για αλλα ομορφα κοριτσακια τρυγιρομου, οπου ηταν υγειεστατα και πολυ πιο ομορφα απο αυτην, κοριτσακια που θα μπορουσαν να ηταν μαζι μου καθαρο μυαλο και με την αγνωτητα της ηλικιας μας, θα μπορουσα να ερωτευτω κοριτσακια οπου ηταν μια χαρα, να ζησουμε ομορφα οπως ολα τα νεαρα παιδια, ολοι οι εφηβοι εκεινης της φασης! εμενα η κεφαλα μου ηθελε την αρρωστη! ηθελε μια κοπελα οπου ειχε ειδη εθιστη! αυτο το πραγμα, αυτα τα αισθηματα που ενιωθα για αυτην - απο τα οσα μου ειπε πριν λιγους μηνες ο γιατρος στην ψυχοθεραπεια που μου εκανε, οπου ταξιδεψμε πισω στα εφηβικα μου χρονια δλδη - αυτο το κολλημα λοιπον με αυτην την κοπελα δεν ειναι συγουρο αν ηταν αληθινος ερωτας τελικα, η αν ηταν μια δικαιολογια για να μπω και εγω στο χορο των ουσιων, μαλον κοροιδευα των εαυτο μου οτι γουσταρω αυτην για να αρχισω τα κοοναρκωτικα! ετσι λοιπον ,αυτο παει να πει οτι ειχα προβλημα μεσα μου ,οτι καποια αισθηματα μου δεν μπορουσα να τα καλυψω με φυσιολογικο τροπο οπως ολα τα παιδια της ηλικιας μου και νομιζα οτι με την βοηθεια των ουσιων θα βγαλω ακρη. Αυτο ειναι που πληρωνω μετα απο 15 χρονια!
Σημερα λοιπον ειμαι μεσα σε μια διαδικασια συνεχης προσπαθειας να αποφυγω τις ουσιες, να ξανα γυρησω πισω και να βρω τι ειναι αυτο που μου λυπει και δεν μπορω να νιωσω οπως εσεις, τιειναι αυτο που κανει το μυαλο μου να αναζητα ουσιες για να γινει καλα!
Φιλε μου και γω λεω να κοψω το καπνισμα ωρες ωρες. Αλλα οταν το σταματαω για καποιες ωρες με πιανει μια καταθλιψη.... Μου περναει μολις αναβω το τσιγαρο. Φανταζομαι κατι αναλογο θα περνας και συ. Δεν ειναι ιδια τα μεγεθη βεβαια αλλα πανω κατω.