εγω στη θεση σου δε θα εψαχνα τι εχει και τι δεν εχει και φυσικα δε θα της το ελεγα αλλα θα εκανα τον αμερικανο και θα σκεφτομουν αν βρω τροπο να τη κερδιζω με κατι και να τη πλησιασω
Printable View
εγω στη θεση σου δε θα εψαχνα τι εχει και τι δεν εχει και φυσικα δε θα της το ελεγα αλλα θα εκανα τον αμερικανο και θα σκεφτομουν αν βρω τροπο να τη κερδιζω με κατι και να τη πλησιασω
Ουτε ο πρωτος εισαι ουτε ο τελευταιος¨)¨), αυτο το πραγμα που σου συμβαινει φιλε μου ειναι κατι που θα ακολουθα τον ανθρωπο για παντα!! εχουν γραφτει βιβλια! ταινιες, μυθιστορηματα,νουβελες! και γενικα καθε σαπουνοπερα που σεβετε τον εαυτο της εχει μεσα τετοιες ιστοριες¨) παθοι, ερωτες, δυχονιες και γενικα δυνατα αισθηματα.
Το ζητημα φιλε μου ειναι ομως παντα ενα, παντα το ιδιο, εαν η κοπελια σε γουσταρει στα αληθεια! εαν σε θελει σαν ατομο,ψυχη κι σοματη η αν το κανει για να παρει τα χαμπαρια του ο αλλος, οτι και καλα-" κοιτα να δεις, αλλαξε τροπαριο γτ. ανδρες με διεκδικουν! κανονησαι λοιπον να μου φερεσαι οπως πριν!"-, ειναι κατι που το κανουν οι γυναικες μετα απο καποια χρονια σε μια σχεση, σαν ερθει ο κορεσμος.
Ευχομαι να μην ειναι αυτο, αν και απο την αλλη αν δεν ειναι ετσι ο κακομηρος ο αλλος τι θα γινει? παντος ευχομαι να ειναι ενα ομορφο τελος και να μεινετε ολοι ευχαριστημενοι!
Ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις γνώμες σας!Θα ήθελα να τονίσω όμως κάτι.Δεν έχω καμία επαφή μαζί της. Εχει πάνω από μήνα να την δω.Ενώ είχαμε κάποτε επαφή μέσω διαδικτύου τώρα καθόλου.Αποφάσισα να το πάω φιλικά το πράγμα.Ειμαι αδιάφορος.
Αυτό που έκανα όμως είναι ότι γίνομαι ιδιαίτερα κοινωνικός και γνωρίζω πρόσωπα τα οποία γνωρίζει και αυτή.Θέλω να ταράξω τα νερά στον περίγυρο της.Σίγουρα της έκανα κακή εντύπωση διότι όσες φορές μιλήσαμε από κοντά ήμουν χαμένος κυριολεκτικά...γιατί δεν ήξερα αν έπρεπε να την φλερτάρω..Δεν μου αρέσει η χυλόπιτα.!!!Οταν όμως έμαθα ότι έχει σχέση αμέσως έγινε μια μεγάλη αλλαγή μέσα μου...και έφυγε η δειλία και η ντροπαλότητα .Τέρμα ο φόβος απόρριψης!
Τελοσπάντων αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να αναστήσω την χαμένη μου κοινωνικότητα.Ημουν χάλια ψυχολογικά και αυτή η κοπέλα άθελα της με ανάγκασε να αλλάξω για ευνόητους λόγους...Καταλαβαίνετε τι εννοώ έτσι?Ολοι αλλάζουμε για μια γυναίκα...
Προσπαθώ να δικτυωθώ με τους γνωστούς και φίλους της ώστε να μάθω περισσότερα για αυτήν αν μπορώ αλλά και επειδή μου αρέσει να γνωρίζω κόσμο...
Δεν ξέρεις ποτέ πως τα φέρνει η μοίρα...Αυτό το λέω γιατί παλιότερα μου άρεσε κάποια που δεν με χώνευε.Αυτή με έβλεπε σαν κατώτερο της.Ψωνάρα....Οταν είδε ότι όλοι με γνώριζαν και είχαν καλή γνώμη για μένα με ερωτεύτηκε....Οταν μου το είπε και την ρώτησα πως και έγινε αυτό τι μου είπε?Ξέρεις σε εμάς τις γυναίκες μας κερδίζει ακόμα και ο εχθρός μας αν καταφέρει να γίνει ανώτερος από εμάς και μας κλέψει την δόξα.Εγινες φίλος με τους φίλους και τις φίλες μου και τους άκουγα τι έλεγαν για σένα.Εντυπωσιάστηκαν για τις πραξεις και τις κουβέντες σου και τότε κατάλαβα εγώ ότι έκανα λάθος για σένα.
Ποτέ δεν υπήρξα περήφανος αλλά η κοινωνικότητα φέρνει ευτυχία στον άντρα μόνο όταν το αξίζει!Αν είσαι από αυτούς που μιλάνε σε γυναίκες ενώ μέσα τους σκέφτονται το σεξ είσαι χαμένος και δεν πάει να είσαι....ο Ρουβάς...
Είμαι στην αναμονή τώρα και αν όπως λές΄φίλε Γιώργο προκύψει κάτι δεν θα φταίω εγώ....αλλά ο άλλος που οδήγησε την σχέση σε κορεσμό.
Η κοπέλα αυτή λέει ότι είναι ευτυχισμένη γιατί της παρέχεται ελευθερία για τις δραστηριότητες της.Ειναι εργασιομανής και σχολάνει το βράδυ.Τρέχει για καφέ με τις φίλες που έχει και είναι και πολλές......Τρέχει σε σεμινάρια και τις κοινές μας δραστηριότητες π.χ διάφορες εκδηλώσεις...Είναι λες και είναι τόσο πολυάσχολη που δεν τον βλέπει παρά μόνο Σαββατοκυρίακο και αυτό πάντα το βράδυ...Ας τολμήσει να γίνει άλλος άντρας όμως και να δείτε τι θα γίνει..Σκεφτείτε μια γυναίκα που την περιορίζει ό άντρας της πως θα αντιδράσει?
Επομένως αν χωρίσει όπως μου λένε κάποιοι για παρηγοριά θα είναι αν αλλάξει ο τρόπος επικοινωνίας τους, η αν επέλθει κορεσμός....εεεε πόσο καιρό τα ίδια ρε αγάπη.....περιόρισε κάπως τις ώρες εργασίας σου γαμώτο!!!!........ η αν είναι όντως μεγάλης ηλικίας....η αν της κλέψω εγώ την καρδούλα..Αυτό είναι το πιο δύσκολο και δεν το βλέπω....οπότε αδιαφορώ....
Πείτε με τρελό αλλα με νοιάζει σχεδόν καθόλου τώρα...Ας γίνει ότι είναι να γίνει..