κερασι , επειδη εχω παρελθον ασωτιας , ειπα να γινω ανθρωπος και πιστεψα σε αυτον τον ανθρωπο και εστρωσα . Ειναι μαλ/κια γιατι εχω φερθει αντρικια . Θα τους βαλω το κοπροσκυλο στον πατο .και τι θα κατσω να μου τα φοραει ?
Printable View
κερασι , επειδη εχω παρελθον ασωτιας , ειπα να γινω ανθρωπος και πιστεψα σε αυτον τον ανθρωπο και εστρωσα . Ειναι μαλ/κια γιατι εχω φερθει αντρικια . Θα τους βαλω το κοπροσκυλο στον πατο .και τι θα κατσω να μου τα φοραει ?
Φιλαρακι τη θεωρια της σοκολατας την εχεις ακουσει? Μη κανεις καμμια μαλακια και σε πιανει αντρικος εγωισμος και αγαπουλινια. Ξεσκισε την απο καθε τρυπα και οσο παει. Μη λες τιποτα ειναι η γνωμη μου. Εκτος αν μπορεις να βρεις αλλη καλυτερη.
Με γερασε η νυχτα στα 29.Ποσο ακομα θα ειμαι ρεμαλι?? Και σπαζομαι γιατι της πεφτω πολυς . Την εκανα γυναικα να παταει στα ποδια της .Ολες οι ωραιες ειναι περαστικες.Αυτο εμαθα τοσο καιρο και ειπα να φτιαξω κατι δικο μου.Που να το πω ρε πουστη !!!!!! Δεν υπαρχει
Να ξερεις αμα κανεις φασαρια μετα εχει χειροκινητο, παλι τα εφηβικα δηλαδη. Τωρα οκ αμα δεν αντεχεις, δωστης ακυρο πανηγυρικο κ πανε γι αλλα.
ε...ας παει στο διαολο καλυτερα.δεν εχουμε λεφτα για δικηγορους
εγω σε λεω σκιστηνα μεχρι να μη μπορει να κατσει και μολις βαρεθεις δωστην ακυρο.
δεν καθεται.πηγα να την πηδηξω και εβαλε τα κλαματα .Που να σηκωθει μετα
Τη ρωτησες γτ δε θελει?
ναι μου ειπε οτι ηταν κουρασμενη.
Γιατι κουραστηκε?
ξερω και γω
Καλα, στειλτηνα τοτε μη κολησεις και τιποτα...
ε αυτο θα κανω
το θεμα ειναι γιατι εβαλε τα κλαματα μου ετυχε και εμενα κατι αναλογο