τι γίνεται παιδιά? πως πάνε οι συμμετοχές ?
Printable View
τι γίνεται παιδιά? πως πάνε οι συμμετοχές ?
Έχουμε ενθαρρυντικά νέα.....Είναι απλά θέμα χρόνου και σελίδων του τόπικ....Αν σκεφτείς ότι για να βγούμε στην Αθήνα κλείσαμε 14 σελίδες εεεε,έχουμε δρόμο...
Η πολύ ενθαρρυντική ανταπόκριση των ντόπιων (και όχι μόνον) μελών του φόρουμ με παρακινεί να επισημοποιήσω την πρότασή μου για την καθιέρωση μιας περιοδικής συνάντησης στη Θεσσαλονίκη. Προτείνω λοιπόν να συναντιόμαστε το απόγευμα της πρώτης Κυριακής κάθε μήνα – τουλάχιστον –στην πλατεία Αγ. Σοφίας κι από εκεί να πηγαίνουμε όπου αποφασίσουμε εκείνη τη στιγμή, για να περάσουμε ένα ωραίο απόγευμα. Εν αντιθέσει με τα ήθη και έθιμα της πρωτεύουσας, η κατανάλωση ρυζόγαλου θα παραμείνει αυστηρά προαιρετική.:P
Συμπτωματικά η πρώτη Κυριακή του Αυγούστου είναι μόλις αύριο, οπότε είναι πολύ αργά για να συνεννοηθούμε. Αν ωστόσο υπάρξει ανάλογη ανταπόκριση μπορούμε να μεταθέσουμε την ευκαιρία για την πρώτη μας συνάντηση την επόμενη Κυριακή. Βλέποντας και κάνοντας..
Εκτός από το φόρουμ το ίδιο, στη διάθεση όλων των μελών είναι το e-mail μου καθώς και το κινητό μου(6976739818) για κάθε συνεννόηση.
Olorou κανε edit το μυνημα σου και μη δινεις το κινητο ανοιχτα σε ενα internet site...δεν νομιζω οτι θα ηταν φρονιμο...αλλωστε υπαρχουν τα u2u.
Εμ δεν με ακούει όταν του λέω να προσέχει..Ατρόμητο λιοντάρι ρίχνεται στην μάχη.......Αν από αύριο κουδουνίζει τρεις φορές το δευτερόλεπτο με απόκρυψη μη ρωτάς γιατί....Κρυφοί θαυμαστές....
Νικολάκη η κατανάλωση ρυζόγαλου προαιρετική αλλά έναν υποχρεωτικό εκκλησιασμό τον βλέπω με τα δεδομένα-μέρα και μέρος που δίνεις...
Μην ανησυχείτε, παιδιά! Η frog να \'ν\' καλά!:D
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχα......Πώς πάνε τα τηλεφωνήματα μέχρι στιγμής;;;
Μέχρι στιγμής, άκρα του τάφου σιωπή..:D
Τι γίνεται Νίκο;;;Νομίζω πως η συνάντηση εν Αθήνα μεριά είχε μεγαλύτερο σουξέ,οπότε ρίξε προς τα εκεί τα δίχτυα σου...μην πιάσεις περισσότερα ψάρια.....
Μου έλειψες βρε...
Αν και δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που άρχισα να συζητώ με μέλη του φόρουμ την ιδέα να συναντηθούμε στη Θεσσαλονίκη, η προθυμία που διαπίστωσα ήταν – δεδομένου ότι κάτι τέτοιο θα ʽταν ούτως ή άλλως δύσκολο – πολύ ενθαρρυντική. Γιʼ αυτό και λέω να οριστικοποιήσω το ραντεβού μας για την πρώτη Κυριακή 2 του μηνός Σεπτεμβρίου συγκεκριμένα, στις 19.00 στην Πλατεία Αγ. Σοφίας. Έτσι θα υπάρχει αρκετός καιρός για γίνει γνωστό μεταξύ των μελών αφενός και αφετέρου να μπορούν να κανονίσουν το πρόγραμμά τους όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν.
Ωστόσο επειδή συζητήθηκε μεταξύ μας το ενδεχόμενο να βρεθούμε και πιο νωρίς, αυτή την Κυριακή 12.08.2007 θα γίνει η πρώτη δοκιμαστική συνάντησή μας, στις 19.30 στην Πλ. Αγ. Σοφίας.
Τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί μου είναι ήδη γνωστά, αλλά τα επαναλαμβάνω για λόγους ευκολίας:
e-mail: [email protected]
[email protected]
κινητό: 6976730818
Υπενθυμίζω ότι την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στις 19.00 θα συναντηθούμε (για πρώτη φορά) στην πλατεία Αγ. Σοφίας. Το υπενθυμίζω για ακόμη μια φορά, γιατί θα ʽναι κρίμα να το μάθει κανείς μόνο εκ των υστέρων και, παρότι θα ʽθελε να έρθει, να μην μπορέσει μόνο και μόνο γιʼ αυτό. Το αντίθετο δεν πειράζει. Συναντήσεις μπορούν να γίνονται όπου και όποτε το αποφασίσουμε, οπότε ευκαιρίες να συμμετέχει θα ʽχει κανένας πολλές.
Πρόγραμμα για το τι θα κάνουμε μέχρι στιγμής (και καλύτερα νομίζω) δεν υπάρχει. Όλα είναι ανοιχτά στο διάλογο και κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.
Πάντως καλού-κακού μη φάτε ...
Το κινητό μου (το σωστό-sorry) είναι: 6976730818. Είμαι διαθέσιμος για ο,τιδήοτε θελήσετε να μου πείτε άμεσα.
Πόσο θα ληθελα να ήμουν κι εγώ εκεί!!!........:(
Από κρήτη όμως δεν είναι καθόλου εύκολο και άντε να πεισω και τον άντρα μου να με αφλησει να ανέβω....Αυτό κι αν είναι ακατόρθωτο!!!
Πάντος η σκέψη μου θα είναι μαζί σας,και αν κάποιος κατέβει κάποιοα στιγμή από \'δω,ας μου σφυρίξει.....
Μπορεί να μην δηλώνω την παρουσία μου συχνά,αλλά είμαι καθυμερινώς \'\'μέσα\'\'.;)
Τα φιλιά μου σε όλους σας!!!
Ξανα-υπενθύμιση :
Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, ώρα 19.00, πλατεία Αγ. Σοφίας.
Πρώτη συνάντηση μελών του φόρουμ στη Θεσσαλονίκη.
Be there!
αντε βρε παιδια
αλλα πως θα αλληλογνωριστουμε??