Δεν ξερω...
Printable View
Δεν ξερω...
Οταν τον ρωταω για πλακα λεει οτι δεν βλεπει αλλα οπως κ με τη χειρανακτικη εργασια ειναι κατι που δυσκολα το παραδεχεται καποιος.
Δε γνωριζω. Οταν του το λεω για πλακα καμια φορα λεει οτι δε βλεπει...Ποιος το παραδεχεται ομως?
Μαλιστα πολλυ. Για πες και πως γνωριστηκατε?
Αγνωστο...
Απο κοινη παρεα...Ημασταν φιλοι αρχικα κ μετα προχωρησαμε...
Σου εχει συμβει κατι παρομοιο?
Φυσικα. Δεν υπαρχει αντρας που να μη του χει συμβει.
Α εισαι αντρας...Σορρυ ειδα το κερασι κ με παραπλανησε λιγο. Και μιας κ εισαι αντρας κ καταλαβαινεις καλυτερα...Πιο πιθανο ειναι να μην τον ερεθιζω σαν κοπελα αρκετα για μια καλη στυση η να εχει οντως καποιο οργανικο η ψυχολογικο δικο του προβλημα?
Εφοσον εμφανισιακα δεν εχεις αλλαξει δεν ειναι απο σενα το προβλημα. Αλλωστε ανδρας που δε τον ερεθιζει η γκομενα του τη διωχνει. Ουτε φυσικα απ το αγχος για το οικονομικο. Αν ηταν ετσι, πρεπει ολη η ελλαδα να μην ξαναπηδηξει και να μην υπαρχουν ζευγαρια. Οι αιτιες να ξερεις ειναι 3 ειδων. Οργανικες, ψυχολογικες και νευρολογικες. Υπαρχει και η πιθανοτητα να συνυπαρχουν και τα 3. Αφου ομως δεν ξερεις τις απαντησεις σ αυτα που σε ρωτω, δε μπορω να βγαλω συμπερασμα. Γεγονος ειναι ενα, οτι αμα συνεχισει στο ιδιο μοτιβο ειναι κριμα να σου στερει τη χαρα και αργα ή γρηγορα πρεπει να ψαξεις για γκομενο ή να κλεισεις σαν γυναικα απ τα 25 σου. Διαλεγεις και παιρνεις.
Το ουσιωδες προβλημα δηλαδη δεν ειναι η στυση, γιατι αυτο λυνεται, αλλα το οτι δε θελει να το συζητησει και το παιζει κινεζος ή το ριχνει σε σενα, στην οικονομια της χωρας, στη διατροφη, στο κλεισιμο της ερτ κλπ. Αυτο ειναι κακος οιωνος και για το μελλον της σχεσης, διοτι παντα θα παρουσιαζοντε προβληματα σε μια σχεση, των οποιων η επιλυση απαιτει καλη επικοινωνια και αυτοσυγκροτηση αντι για στρουθοκαμηλισμο.
Ενας αδυναμος οργανισμος δεν αποδιδει λιγοτερο απο εναν υγιη σε θεματα στυσης? Η ακομα κ αυπνος, κουρασμενος και ολιγοφαγος μπορει να εχει καλη στυση οπως κ να χει?
Σ ευχαριστω παντως για τις απαντησεις μεχρι τωρα!
Ε[ισης παιζει τοσο σημαντικο ρολο στη στυση του συντροφου μου το αν καταφευγει σε χειρονακτικη εργασια η σε πορνο? Ακομα κ να τα κανει και τα 2 δεν θα επρεπε να μπορει να λειτουργει κανονικα και μαζι μου?Δεν καταλαβαινω πως επηρεαζει το ενα το αλλο...
Κοιτα εφοσον ανα διαστηματα επανερχεται, μπορεις να συμβιβαστεις σ αυτο το μοτιβο. Το πιο αραιο. Οπως κανει κ ο ιδιος.
Κοπελα μου δεν ευθυνεσαι εσυ για ολο αυτο παψε να νιωθεις ετσι να του σταθεις πηγαινε να δεις μονη σου ενα γιατρο να τον συμβουλευτεις πως να το αντιμετωπισετε κ ολα καλα
Ναι θα το κανω...Η λυση της ομοιοπαθητικης εχω ακουσει οτι βοηθαει επισης...Τι λετε?