το αγορι σουαγκι ειναι καμια 25 κ εσυ εισαι γυρω στα 17?
Printable View
το αγορι σουαγκι ειναι καμια 25 κ εσυ εισαι γυρω στα 17?
οχι..το αγορι γ τ οποιο τιθεται το θεμα αυτο ειναι 18 φετοσ τελειωσε κ εγω 16 φετοσ τελειωσα την πρωτη λυκειου
τωρα ρε σουαγκι να σ λεει το 18χρονο οτι μεγαλωσε ειναι λιγο παραλογο για την ηλικια του κατι αλλο ειναι κ δε στο λεει αφου εχισ το αγορι σου τισ φιλεσ κλπ τι ασχολεισαι αστονα θα παει θα γυρισει θα ξαναρθει τι νομιζεισ οτι θα κανει αν θελει αυτοσ θα σε βρει
βασικα ομολογω πωσ ηταν σχετικα ανοριμοσ...δεν νοιαζοταν να διαβασει..να κοιταξει το μελλον του και την υγεια του..ζουσε την στιγμη..και αυτο μπορων πω ειν κατι π με τραβηξε κοντα του..μιασ κ παντα ημουν εντα3ει σ ολα...το σχολειο μ το φροντηστηριο μ ο χοροσ μου και οι δραστηριοτητεσ κ συγκεκριμενεσ ωρεσ ελευθεριεσ...με τραβηξε αυτη η ανεμελια του..ισωσ το οτι μεγαλωσε γτ εχουμε να μιλησουμε χρονια οφειλεται στην οριμανση του...εγ καπωσ ετσι το καταλαβαινω...ειμ εγωιστρια ωσ ενα βαθμο και το ξερω..αλλα δεν θελω να χασω επαφεσ μ καποιον που ηταν τοσο σημαντικοσ γ εμενα καποτε..δεν θελω ν με ξεχασει..θελω ν μιλαμε...
Ουτε παλιά ησασταν φιλοι ουτε τώρα, τουλαχιστον απο μεριά σου.. Μην μπερδεύεις καταστάσεις και αυτά που λες οτι απλα να μιλάτε κτλ είναι πολύ ματαιοδοξα και το μονο που έχουν να ικανοποιήσουν είναι την αναγκη σου για φλερτ.
Παντα με φιλική διάθεση :)
αληθεια φάνταζυ εσυ τι θεωρεισ φιλια..? θα ηθελα πολυ να ακουσω κ μια αλλη εκδοχη για αυτον τον ορο...το οτι βγαιναμε μιλουσαμε στελναμε μηνυματα..βγαιναμε με παρεα...μοιραζομασταν τα προσωπικα μασ...εγ το θεωρω φιλια..οχι κολλητοι αλλα φιλοι... οσο γ τν αναγκη μ γ φλερτ νομιζω πωσ κανεισ λαθοσ...εχω ενα χρονο σχεση δεν νομιζω οτι θα την χαλουσα γ κατι π εχει τελειωσει...απλα μ γεννηθηκε η αναγκη να μιλαω με αυτον τον ανθρωπο σε φιλικο επιπεδο..να μαθαινω νεα του να βγαινουμε και ναπερναμε καλα οπωσ παλια...μ ελειψαν εκεινεσ οι μερεσ...αυτο ειν ολο...
Ωραιες ηλικίες....
χαχα ναι θα συμφωνησω μαζι σ ειν οντωσ ωραιεσ αυτεσ οι ηλικιεσ..αλλα εχουν πολλα προβληματα...πιστεψε με..μπορει να ειν ασυμαντα ορισμενα αλλα ειναι πολλα!!! τωρα καταλαβαινουμε ποιοι ειμαστε κ τι θελουμε..ειν πολυ δυσκολο...το πιο δυσκολο απ ολα..να μαθεισ να αγαπασ τον εαυτο σ...
Swaggy δεν μπορώ να σου δώσω ορισμό για τη φιλία, γιατί δυστυχώς δεν χρειάστηκε ποτέ να αναρωτηθώ για αυτό. Βλέπεις μέσα μου ήταν πάντα ξεκάθαρα τα πράγματα για το ποιος είναι φίλος μου και πόσο. Και είχα πάντα τη τύχη να έχω αρκετά άτομα γύρω μου με τα οποία μοιράζομαι πολλά πράγματα. Ίσως όπως λέει και ο ποιητής πραγματικός φίλος είναι αυτός που μπορείς να μοιραστείς μαζί του τη σιωπή. Ή όπως με τον κολλητό μου που πολλές φορές μιλάμε με τα μάτια ;) Πάντως οι σχέσεις μεταξύ αγοριού και κοριτσιού είναι περίεργες και εκεί είναι που δεν τα πήγαινα και εγώ καλά :) Η στατιστική λέει ότι συνήθως 1 από τους 2 και σχεδόν ποτέ και οι 2 γουστάρει ή από την αρχή ή στην πορεία. Γι΄αυτό να προσέχεις, αλλά αυτό που λες και συμφωνώ είναι ότι τους ανθρώπους που μετράνε στα μάτια μας, αξίζει να τους έχουμε κοντά ακόμα και με θυσίες.
Ερώτηση: Θα μπορούσες να βγεις και αν είναι στην ίδια παρέα αυτός και το αγόρι σου? :rolleyes:
ναι οντωσ δεν υπαρχει ορισμοσ γ την φιλια...ο καενασ την αντιλαμβανεται διαφορετικα..ετσι κ εγ τον θεωρουσα φιλο μ..και ισωσ να με θεωρουσε κ αυτοσ..δεν ξερω..εισ πολυ τυχερη π εχεισ πολλουσ φιλουσ...ειναι σημαντικο:) θα μπορουσα να βγω και με τουσ δυο δεν εχω προβλημα..ο ενασ ειν τελειωμενη ιστορια..κατι π θελω να κρατησω ωσ μια ομορφη αναμνηση ( εννοω οσα εγιναν εκεινον τον καιρο) και να μιλαμε σαν φιλοι..το αγορι μ ισωσ να τον κοιτουσε με μισο ματι...αλλα εγ δεν θα ειχα προβλημα να βρισκομαι κ με τουσ δυο μαζι..ουτε κ εγω πιστευω στην φιλια μεταξυ αγοριου και κοριτσιου..ομωσ οταν ειν απλοι φιλοι δν πιστευω πωσ ειν αδυνατο..στην παρεα μ εχουμε κ αγορια και δνε τα βλεπουμε ουτε μασ βλεπουν διαφορετικα...ενω στην περιπτωση κολλητων ειν πολυ πιθανο καποια στιγμη να εξελιχθει αλλιωσ...
swaggy καλησπερα :)
η περιπτωση φιλιας μεταξυ ανδρα και γυναικας ισχυει, αλλα η προυποθεση ειναι κανεις απο τους δυο τους να μην εχει ερωτικες βλεψεις για τον αλλο.
εσυ απο την πολυ αρχη της γνωριμιας σας ειχες ερωτικη επιθυμια για το αγορι αυτο και στην συνεχεια που εκεινος εκανε πισω, προβληματιστηκες, υπεφερες, τον ηθελες, τον αγαπησες οπως η ιδια λες περισσοτερο απο καθε αλλον!
απο την μερια σου λοιπον δεν ειναι σε καμια περιπτωση φιλικο ολο αυτο που νοιωθεις, ασχετως αν δεν ειναι στις προθεσεις σου να κανετε σχεση. (αληθεια αν εκεινος ηθελε πολυ να κανετε μια σχεση, εσυ εισαι σιγουρη οτι θα εξακολουθουσες να θελεις φιλια?). απο μονη σου ειπες ηδη οτι την σχεση δεν την θελεις γιατι ξερεις οτι θα υποφερεις.. αυτο δεν σημαινει φιλικα αισθηματα,αλλα αμφιβολιες για τις επιθυμιες και τις συμπεριφορες εκεινου.
αυτο που σου συμβαινει ειναι οτι, αφενος το αγορι αυτο το ερωτευτηκες τοτε, κι εκεινος αν και εδειξε αρχικα να ανταποκρινεται, εκανε πολυ γρηγορα πισω χωρις να ξερεις καν τον λογο.
ετσι, εσυ εμεινες με ενα διπλο ανεκπληρωτο. απο την μια το οτι δεν προχωρησε η ερωτικη σας σχεση κι απο την αλλη τις αποριες σου για το αν εκεινος δεν γουσταρε, ηθελε περισσοτερο καποια αλλη, η επεσε θυμα συκοφαντιων εναντιον σου κλπ...
ολο αυτο σε εχει αφησει με ενα μεγαλο κενο, μια μεγαλη απογοητευση και πολλες αποριες.
η διαθεση σου, το μονο που δεν ειναι ειναι "φιλικη". απλα, μετα απο οσα περασες, ειναι πιο εντονες οι αποριες σου,παρα η ερωτικη σου διαθεση, γιατι πονεσες και πολυ.
"φιλια" δεν μπορειτε να εχετε γιατι σας χωριζουν (απο φιλους) ολα αυτα που μας περιεγραψες. ο ιδιος δεν ξερουμε καθολου τι σκεφτεται για εσενα ,ουτε για την περιοδο εκεινη.
αυτο που μπορεις να κανεις, ειναι, σε περιπτωση που ειναι κι εκεινος ανοιχτος για επικοινωνια, να επιδιωξεις μια συζητηση μαζι του για να σου λυθουν τουλαχιστον οι αποριες και να μπορεσεις να προχωρησεις.
αν σε αυτη την συζητηση προκυψουν αναπαντεχες πληροφοριες, θα δεις μετα πως μπορει (η οχι) να εξελιχθει η σχεση αυτη και αποφασιζεις αναλογα.
αλλα το οτι εσυ νοιωθεις φιλια και μονο και θελεις απλα μια φιλικη συναναστροφη, βγαλτο απ το μυαλο σου γιατι δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα...
διπλη δημοσιευση..
ramedy εισαι στο μυαλο μου or something? δεν νομιζω πωσ θα μπορουσεσ να περιγραψεισ καλυτερα αυτο π εχω στ μυαλο μ...ειναι κατι μπερδεμενο...λεσ και θελω να βαλω τα συναισθηματα και τ αισθηματα μ σε μια ταξη στ μυαλο μου και το μονο π κανω ειν να τα μπερδευω χειροτερα..δεν 3ερω τι θελω..αφενοσ δεν θελω σχεση..αφετερου θελω φιλια που ουτε καν 3ερω αν μπορω εγ η ιδια να την κρατησω...ομωσ το να μην μιλαμε με ποναει...πωσ μπορω να τον προσεγγισω γ να παρω τισ πληροφοριεσ μ σχετικα με το παρελθον..? οριστε το ερωτημα...ισωσ απο την αρχη να ηθελα να καταφερω αυτο...και το μυαλο μ με τα διαφορα τεχνασματα του με μπερδευε..και ακομα με μπερδευει... pepelepew ναι οντωσ εμεισ οι γυναικεσ εχουμε μια ιδιαιτερη προτιμηση στα bad boys..τα good boys τα βλεπουμε φιλικα και ειλικρινα δεν το κανουν επιτηδεσ..απλα γινεται...
Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!!!!! Πέρασα κάτι παρόμοιο πρόσφατα....
Σπουδάζω Αθήνα, συζώ με ένα παλικάρι εξαιρετικό και είμαι πολύ ευτυχισμένη μαζί του! Με προσέχει, με νοιάζεται, και είναι ό,τι έψαχνα...
Πριν φύγω για σπουδές είχα μια σχέση ( ο Θεός να την κάνει) με έναν στην πόλη μου... Τραβιόμασταν από παιδιά αλλά μιλάμε για τρελή κατάσταση... Τη μια μέρα χωρίζαμε την επόμενη τα φτιάχναμε... Κλάματα και υστερίες κι απ' τις δυο πλευρές.. Όμως για αρκετό καιρό πριν φύγω (έρθω Αθήνα για σπουδές) αυτός με έγραφε... Εγώ κλάμα και ξεφτίλα!!! Αυτός να γυρνάει με άλλες γκόμενες και να με βρίζει μες στα μούτρα μου.... Φεύγω λοιπόν... Βρίσκω τον άντρα μου είμαστε μαζί και είμαστε καλά...
Και κατεβαίνω στην πόλη μου τώρα το Πάσχα (3 χρόνια μετά τον χωρισμό) και τυχαίνει να βρεθούμε κάπου...... Και αρχίζει ο φίλος το ψηστήρι... Και κλάμα.. Και "σ'αγαπάω ακόμα" κι άλλα τέτοια... Και 4 μέρες να πίνει και να με παίρνει τηλ να κλαίει... "Θέλω να σε δω" να μου λέει κι εγώ να έχω σαλτάρει!! Γιατί ναι μεν αγαπάω πολυ τον συντροφο μου αλλά αυτό το έρμο το απωθημένο.... Που καθόμουν εγώ και ξεφτιλιζόμουν κι αυτός έκανε την ζωή του.... Ναι είμαι εγωίστρια και σκύλα αλλά γούσταρα που τον είδα έτσι! ( Εκδίκηση: Ένα πιάτο που τρώγεται κρύο). Μια μέρα του λέω "οκ να βρεθούμε" κρατούσε μια φωτογραφία μας μαζί κι έκλαιγε πάλι... Του λέω "αγόρι μου εγώ τα έχω πετάξει όλα" και έκατσα και του είπα όλα όσα πέρασα τότε.... Στο τέλος μου ζητούσε και συγγνώμη (πράγμα που ποτέ δεν είχε ξανακάνει)......Και ηρέμησα!! Πιάσε λοιπόν τον τύπο και πες του να πάτε καμιά βόλτα, έτσι χαλαρά... Πες του όλα όσα σκέφτεσαι βγαλ' τα από μέσα σου κι έτσι θα είσαι εντάξει απέναντι στον εαυτό σου και στον φίλο σου! Διαφορετικά θα τον σκέφτεσαι συνέχεια και δεν θα ησυχάσεις! Στην περίπτωση μου τουλάχιστον δούλεψε!! Έβγαλα από μέσα μου όλα όσα είχα.. Είπα και στο αγόρι μου τι έγινε και ζω ξανά μια ήρεμη ζωή! :)