αυτο μου ειχε συμβει εμενα 150 φορες θα βρεις με το καιρο καταληλους που θα μεινουν
Printable View
σε αυτη την ηλικια βγενουν πολα κομπλεξ κλικες ιντριγκες κ τετοια και εγω περασα πολυ δυσκολα.....τωρα ποσων χρονων εισαι?
Τα παιδια και οι εφηβοι μπορουν να γινουν πολυ σκληρα.
Κι εμενα το καλοκαιρι που πεθανε ο πατερας μου, ενα κοριτσακι συνομηλικο μου, γεμισε με στυλο ενα περιοδικο με τη επαναλαμβανομενη φραση "ο πατερας της Αναζητησης πεθανε, θεος σχωρεστον".
Μην το ψαχνετε... χαμογελαστε. Ειμαστε ακομη ζωντανοι.
ubuntu
τα παιδιά είναι τόσο σκληρά όσο οι κοινωνίες στις οποίες ζούνε, δεν είναι ίδια παντού, ούτε πάντα.
Όλγακι, δεν σε βοηθάει το να εστιάζεις σ' όλα τα δυσάρεστα από το παρελθόν, γιατί έτσι μένεις στάσιμη και συνεχίζεις άδικα
ν' αυτομαστιγώνεσαι. Εξάλλου, δεν φταις εσύ που έτυχε οι παλιές σου συμμαθήτριες, αλλά και γενικότερα οι φίλες σου να είναι
άτομα ματαιόδοξα και κενά, άρα ακατάλληλα για παρέα. Καλύτερα, που είσαι μακριά από τέτοιους ανθρώπους, γιατί είναι κρίμα
να νιώθεις μειονεκτικά, επειδή οι άλλες σου καθρεφτίζουν τα δικά τους προβλήματα κι αδιέξοδα. Ασχολήσου, αν έχεις χρόνο και με
τον εθελοντισμό, γιατί μπορεί σε χώρους που ενδιαφέρονται για τον συνάνθρωπο να γνωρίσεις και κάποια άτομα που σου ταιριάζουν.
ολγακι παρατηρω οτι ολες οι αναφορες για τα κακως η καλως κειμενα στην ζωη σου, χρονικα ειναι περιπου 20 χρονια πριν.
κατι πιο προσφατο δεν σε απασχολει?
ειδα κι ενα θεμα σου για την τωρινη σου κατασταση, οπου στεναχωριοσουν επειδη αν και οπως η ιδια λες εχεις παραμελησει τον εαυτο σου, δεν φροντιζεις την υγιεινη σου, εχεις παρει πολλα κιλα, αυτοικτιρεσαι συνεχως, δεν βρισκεται ενας ανθρωπος να σε "φορτωθει".... ολα τα παραπανω εξαρτωνται απο εσενα αποκλειστικα. αν εσυ δεν κανεις καμια προσπαθεια να βελτιωθεις, ο αλλος γιατι να ασχοληθει μαζι σου? εσυ θα το εκανες για καποιον σαν τον εαυτο που μας περιγραφεις?
Αυτο και αν είναι κριτήριο για να ταιριάξεις με την παρέα....Χωριστά τα 19αρια χωριστα τα 17αρια και τα 15αρια πιο εκεί να κάθονται μοναχά τους. (αααα παρεπιπτόντως και οι γιατρέσες εχουν τις τυχες τις καλες)
Νταξει το θέμα είναι ότι να ναι όμως και απάντηση σου κεράσι τελείως παραπλανητική , όχι τόσο για την Όλγα που κατά βάθος δεν ασχολείται πιστεύω με τις απαντήσεις (τι θέλουν άραγε να μου πουν ) αλλά για κάποια άλλα νεότερα παιδιά που τις βλέπουν.
Το να μένεις στο αναλλοίωτο παρελθόν είναι χάσιμο ενέργειας και δεν σε αφήνει να δημιουργήσεις ένα καλύτερο μέλλον...Το παρελθόν δεν μπορεί να σε βλάψει πια – εκτός και αν του το επιτρέψεις και εσύ δυστυχώς του επιτρέπεις...... άλλαξε σελίδα στην ζωή σου!
θα στο σχολιάσω κι εγω...
Συμφωνω ότι πρεπει να κανουμε παρεα με τους ομοιους ή ανώτερους μας. Προσθετω και τους θετικους ανθρωπους. Ειναι απο τις καλυτερες μεθοδους βελτιωσης και αλλαγης διαθεσης, εκτος κι αν ξεκοψες στη ζωη και η διαφορα ειναι χασμα οποτε καλυτερα απεφευγε τους γιατι θα σου χαλαει η διαθεση.
Δεν θα κανε παρεα με αυτες που διαβαζανε, ητοι θα την απέκλειαν ή θα νιωθε ξενη μεταξυ τους και θα φευγε απο μονη, αν το διαβασμα ηταν το επικεντρο του ενδιαφεροντος και απ τα βασικα κριτηρια για να μπει καποια στην παρεα. Δεν το αποκλειω να συμβαινει.
Βρε τι λες? αν ητανε γιατρινα και ητανε μπαζο θα τανε περιζητητη απ τους αντρες? ή μήπως θα της γυρναγανε την πλατη για καμια μοδιστρα ή μπαργουμαν γκομεναρα?
Αν ειναι οντως αληθεια αυτα που λες και δεν μας τρολλαρεις,τοτε αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι σου παιξαν μεγαλη π****ια που σε εβγαλαν απο την παρεα με δικαιολογια το οτι εισαι χαζη.Ή αυτες ειναι κομπλεξαρες ή εκανες εσυ κατι λαθος.Και το χειροτερο ειναι οτι δεν σου ειπαν τιποτα,απλα ετσι σε βγαλανε.Παντως αυτη η δικαιολογια ειναι οτι να ναι.Μηπως δεν ειχατε τιποτα κοινο μεταξυ σας?Γιατι τωρα αν ειναι να κρινουμε φιλιες απο το ποσο πετυχημενος ή ποσο εξυπνος ειναι τοτε δεν θα βρουμε ποτε φιλους.
... το να σπας πλάκα στο χωρο ειναι ειδικότης σου... δασκάλα.
αλλοι γουσταρουν να λενε κανα σοβαρο σχόλιο ασχέτως πως εχει το θέμα. ας τους αυτους που γουσταρουν να ακουνε σοβαρα σχολια να τα σχολιάζουν.
μόνο που εσυ δεν ξερεις να ράβεις το στόμα αλλά πετάγεσαι σαν το τζιτζίκι απο δεντρο σε δεντρο χωρίς να κλείσει το στόμα του κατακαλόκαιρα και τα πρήζει στους περαστικους (για να μην πω σαν τη τσιτα) :ΡΡΡρ