E του φουστη...!Τα κρεβατονησια δεν θελουν λεφτα,μονο καλη παρεα!! :P
Printable View
το περναμε ηδη το καλοκαιρι. μεχρι τωρα (ιουλιο δλδ) καταφερα να κανω τα εξης:
-να επιστρεψω
-να φαω περισσοτερα παγωτα απο περσυ
-να μη κανω κανενα μπανιο
-να βαψω το δωματιο μου τουλαχιστον 2 διαφορετικα χρωματα
-να παθω ψυξη
-να ξανασχοληθω με ενα βιντεοπαιχνιδι
-να μη χρειαζομαι ανεμιστηρα κι air-condition
-να μην εχω αποφασισει ακομα αν θα φυγω τις 2 αυτες βδομαδες.
εγω εχοντας κανα φραγκο (λογω συνταξης) θα παω διακοπες βουλγαρια για 2 μερες μπανιο στο ξενοδοχειο πισινα καλο φαι οφθαλμολουτρο καφεδες και καμια...βιζιτα βουλγαρας καλονης
θα το περασω τραβωντας τα μαλλια μου με αυτα που ακουω χαχα...
προσεξε μην σου πεσουν...
Πάντως όχι όπως το πέρασα πέρυσι!! Το περσινό ήταν ίσως το πιο άκυρο καλοκαίρι της ζωής μου!!! Το πέρασα ξοδεύοντας τον χρόνο μου κάνοντας άχρηστα πράγματα με τα χειρότερα άτομα που γνώρισα ποτέ μου. Και αυτό γιατί? Γιατί δεν ήθελα να το περάσω μόνη. Ήθελα να πηγαίνω βόλτες, ήθελα να βγω, να "ζήσω" σαν "φυσιολογικός άνθρωπος"... Καλά κάνε όρεξη... Πιο καλή η μοναξιά τελικά, αυτά δεν είναι για μένα. Σπίτι, μουσική και διάβασμα. Τίποτα άλλο!!
και εγω ετσι ειμαι με την μονη διαφορα οτι αντι για διαβασμα βλεπω ντοκυμαντερ και πηγαινω καθε μερα για καφε με καλο φιλαρακι.
εγω θα ασχοληθω με το καθαρισμα του καινουριου μου σπιτιου, να μεταφερω τα πραγματα μου κτλ. περασε καιρος που μενω μαζι με τη μανα μου και θελω πολυ να ξαναμεινω μονη μου, να χτισω τη ζωη μου εδω, να αρχισω παλι να βγαινω και να κανω ολα αυτα που θελω..με ταλαιπωρει αυτες τις μερες η υποτροπη αλλα νταξει..η ρισπεριδονη θα κανει παλι το θαυμα της
Εξοχικο....παραλια...καφεδακ� �...μαυρισμα...ρεκλα...αραλικι ...και ενα στυλο να γραψω ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ... ;)
θα είναι το καλυτερο καλοκαιρι που εχει υπαρξει ποτε το φετινο. θα ειναι μαγικο,τελειο, αξεχαστο!
Που το ειδατε καλε το καλοκαιρι??????????????????????????
Tεσπα εγω θα τις κανω της διακοπουλες μου και φετος . Μια εβδομαδα Δανια και μια εβδομαδα Ελλαδα.
Κατα τα αλλα ειμαι σε φαση απολυτης βαρεμαρας και σε φαση αναζητησης ικανοποιητικης δουλειας .
δεν θα πάω μάλλον κάπου, διότι είμαι στα χαμηλά αμοιβόμενη, αλλά δεν πειράζει, το πιο πιθανόν είναι να κάνω πολλές βόλτες με το ποδήλατο, μπόλικο sex , να φτιάχνω τα μαλλιά μου για να είμαι ωραία, να προστατεύω τον εαυτό μου απο τον ήλιο και να προσπαθώ να παραμένω λευκή κι όμορφη για τα γουστόζικα αγόρια που δεν τρώνε τη φόλα των διαφημίσεων με τις μαυρισμένες αθίγγανες και των κοινωνικών στάνταρ, νομίζω οτι θα περάσω καλά εφέτος το καλοκαίρι τελικά!
Με όσο δυνατόν λιγότερες αποσπάσεις, με όσο δυνατόν μεγαλύτερες αποστάσεις.