-
παιδια και τις δυο φορες που το επαθα ηταν μετα απο ισχυρο σοκ...με την κοπελα χωρισαμε γιατι πιστευε οτι δεν ταιριαζαμε...βλακειες ουσιαστικα,,,και πριν κανα δυο μερες ολα μελι γαλα...στο περιπου,...παντως ξανα ειμαστε μαζι...δεν το περιμενα μαλλον τοσο αποτομα ξανα...οπως ειπα δεν μου φαινονται παντα παραξενοι...ομως εμμενει το μυαλο καποιες φορες...π.χ. εχτες ημουν με πολλα ατομα για 2 ωρες...ημουν καλα σχετικα...μετα που βγηκαμε για φαι...μ επιασε παλι...χωρις να το παιζω ειδικος πιστευω οτι μου ελλειψε η αγαπη αυτο το διαστημα μιας και ειχα αποτραβηχτει απ ολους ακομα κι απο τους γονεις μου...ισως με μια αγκαλια και κανενα φιλι με την κοπελια να ξανα ερθω στα ισια μου...δεν ξερω...
-
-
νομιζω δε χρειαζεται ψυχιατρος γι'αυτο, ενας ψυχολογος αρκει. αν κι εγω πιστευω οτι οντως ειμαστε εξωγηινοι.
μπορει να τους βλεπεις ολους παραξενους, ιδιους, ψευτικους, αδιαφορους κλπ επειδη δεν ασχολουνται μαζι σου. μολις σου δωσουν λιγη σημασια και τους γνωρισεις καλυτερα, τοτε συνηθιζεις και παλι. στην ουσια οσο δεν εχεις τι να κανεις, καθεσαι και σκεφτεσαι υπερβολικα. ολοι μπορει να σκεφτομαστε μαλακιες λογο βαρεμαρας, αλλα σημασια εχει να ξεχωριζουμε τις σκεψεις αυτες απ'τη πραγματικοτητα.
-
Επειδη εχω περασει κατι παρομοιο , προ χρονων , μ μυριζει σαν εντονο υποσυνειδητο αγχος , το οποιο δημιουργηθηκε προσπαθωντας να ξανακερδισεις την κοπελλα σ , και αυτο το αγχος μπορει να συγκεκριμενοποιηθη , δλδ να παρει σαρκα κ οστα σε οτιδηποτε , στην περιπτωση σ στο να βλεπεις τους ανθρωπους παραξενους. Mαλλον δεν τον γλυτωνεις τον doctor .