εγω που πηγα ως τουριστας παντος περασα τελεια ακομα θυμαμαι τον πανικο που εγινε οταν περασαμε απο ενα καστρο στο ποταμο ρινο ολοι πλακωθηκαν στις φωτογραφιες
Printable View
εγω που πηγα ως τουριστας παντος περασα τελεια ακομα θυμαμαι τον πανικο που εγινε οταν περασαμε απο ενα καστρο στο ποταμο ρινο ολοι πλακωθηκαν στις φωτογραφιες
howtodream8 επέστρεψες μόνιμα Ελλάδα?
Τουλάχιστον ελπίζω να μην μένετε στον ίδιο χώρο με τον αδερφό σου... Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει καν συζήτηση για το πρόβλημά σου, η μόνη λύση είναι όσα λιγότερα πάρε δώσε μαζί του.
Επεστρεψα στην Ελλαδα, αλλα δε μενουμε μαζι, παρα μονο ελαχιστες φορες μεσα στον μηνα. Ετσι νομιζω κι εγω, οτι δεν υπαρχει λυση....δεν ξερω γιατι φερεται ετσι, ωστοσο με εχει φερει στα ορια μου ουκ ολιγες φορες...
Κράτα αποστάσεις τότε howtodream8... Γύρισες στην Ελλάδα για να είσαι καλύτερα όχι για να στεναχωριέσαι :)
ΥΓ. Απάλευτος λαός ώρες ώρες οι Γερμανοί....
τον ψεκαζουνε
Ρε συ Κώστα (τυχαίο όνομα που υποθέτω ότι έχει ο αδερφός σου),
αδέρφια είμαστε αλλά ρε συ μου φέρεσαι άσχημα
πολύ άσχημα.
τι σου έχω κάνει?
γιατί μου συμπεριφέρεσαι έτσι?
είναι κάτι που έκανα? κατι που δεν έκανα?
ότι και αν είναι πέστο.
αλλα ρε συ σκέψου όμως. δεν είναι συμπεριφορά αυτή που έχεις απέναντί μου
Χτές αυτό, προχτές εκείνο, στην γιαγιά το άλλο. (2-3 πράγματα πρόσφατα...)
πέσ μου ειλικρινά. το θεωρείς σωστό?
Γιατί έγώ νομίζω πως "έχς ξεφιγ" λιγάκι
Θέλω να είμαστε αδέρφια όχι μόνο στα λόγια. αλλά δε μπορώ να δεχτώ τέτοια συμπεριφορά
το ανωτέρο το στέλνεις με mail.
(πάντα σε ένα έγγραφο δεν μπορεί κάποιος παρά να σκεφτεί τι θα απαντήσει. Αντίθετα σε προφορικό λόγο ξεφεύγει κανείς πολύ πιο εύκολα)
Κουραγιο φιλη μου πραγματικα πιστευω οτι στην προκειμενη περιπτωση μεγαλυτερο προβλημα εχουνε οι γονεις σου που ειναι στο ιδιο μερος με αυτον παρα εσυ που μενεις μακρυα δεν ειναι παρηγορια αυτο που σου λεω αλλα πιστευω πως η μονη λυση ειναι η αποσταση αγνοησε τον κ κτισε μια δικη σου ζωη βρες ενα καταλληλο ανθρωπο για συζυγο βρες οσο μπορεις φιλιες κ η μοναξια θα παψει να υπαρχει αλλωστε ο αδερφος σου κανει μεγαλυτερο κακο στον εαυτο του απο οποιονδηποτε αλλον μην δηλητηριαζεσαι απο οργη για αυτον κ μακρυα!
Θεωρω οτι δε μπορω πλεον να κανω κατι. Σημερα που βρεθηκαμε δεν ανταλλαξαμε κουβεντα, προσπαθησα να τον αποφυγω τελειως.
το να μη κάνεις τίποτα, το να αδιαφορείς, το να απομακρυνθείς ΧΩΡΙΣ να εξηγήσεις το γιατί δεν οδηγεί κάπου . σε φαύλο κύκλο οδηγεί μάλλον.