Originally Posted by
apelpisia
Καλησπέρα και πάλι!!! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και τις όμορφες συμβουλές σας. Σήμερα θα θελα να σας πω πως εγώ θα θελα να αλλάξει η ζωή μου ,ώστε να πω ότι ζω καλά ,ευτυχισμένη και βαδίζω μπροστά. Θα θελα λοιπόν να χώριζα, να έφευγε ο σύζυγος από το σπίτι μου και να με άφηνε να ορίσω εγώ τόσο την δική μου όσο και της κόρης μου την ζωή. Να έρθω πιο κοντά με συγγενείς και φίλους και να προσπαθήσω να ξεφεύγω σε όμορφες βόλτες με την κόρη μου.
Δυστυχώς όμως όσες φορές και να του το έχω ζητήσει εκείνος δεν φεύγει, αντιδρά και φωνάζει. Ακόμα και την βοήθεια του πατέρα μου λέει αν ζητήσω στο να τον βγάλω από το σπίτι ,θα ξεσπάσει πάνω του (και φοβάμαι όχι μόνο λεκτικά αλλά και σωματικά). Για τον λόγο λοιπόν αυτό στράφηκα στην ιδέα να φύγω εγώ από το σπίτι. Όμως δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές όπως που θα πάω ,πώς θα ζήσω (αφού δεν εργάζομαι) και πότε θα καταφέρω να πάρω την μικρή μαζί μου (η οποία δεν ξέρω αν θα με συγχωρέσει αν φύγω);; Αυτό το αδιέξοδο λοιπόν καθώς και οι εντάσεις με τα προβλήματα που δημιουργούνται κάποιες φορές ,πολλές φορές με φέρνουν στο σημείο να βλάψω τον εαυτό μου.