Originally Posted by
novia35
Αυτο το πραγμα δεν ξερω τι ειναι;; Αυτη η φορα δεν ηταν σαν τις αλλες. Πεταχτηκα μες τον υπνο μου με δυσπνοια και ταχυπαλμια. Μου 'χε κοπει η ανασα. Κοιμομουνα κανονικα. Ειχαν περασει περιπου δυο ωρες που με ειχε πιασει ηδη ο υπνος. Νομιζα θα μεινω. Πεταχτηκα απ' το κρεββατι αποτομα. Για λιγα λεπτα νομιζα πως τελειωνω εδω. Μια ταση λιποθυμιας. Τωρα νιωθω ενα σφιξιμο στο στομαχι κα ενα φουσκωμα πως οταν εχεις φαει πολυ και δεν μπορεις να ρευτεις, νομιζεις οτι θα σκασεις;; Και μια ταση προς εμετο. Δεν ξερω τι ειναι αλλα θελω να σταματησει τωρα. Με τρομαξε πολυ αυτο. Περιμενω να περασουν λιγα λεπτα να δω αν θα νιωσω καλυτερα. Στο χερι μου κραταω το κινητο μου να καλεσω το 166 αν χρειαστει. Ψαχνω και στα εφημερευοντα νοσοκομεια. Δεν εχω νιωσει πιο απαισια σπ' αυτη τη στιγμη. Εχω ενα πνιξιμο στο λαιμο. Το χειροτερο ειναι πως δεν ξερω τι μου συμβαινει εκεινη την ωρα κι ο οργανισμος μου αντιδρα ετσι. Μακαρι να υπηρχε ενας τροπος τη στιγμη που σου συμβαινει αυτο να μπορεις να καταγραψεις τις λειτουργιες του οργανισμου. Την καρδια τη καταλαβαινεις που αλλαζει η λειτουργια της εκεινη την ωρα ολα τα υπολοιπα ομως;;; Προσπαθω να παρω βαθιες και αργες ανασες. Τρεμω ολοκληρη. Θα πιω λιγη λεμοναδα με ανθρακικο μηπως νιωσω καλυτερα. Μηπως νιωσω ανακουφιση στο στομαχι. Αν ειναι πανικος αυτο και δεν κατι αλλο ειναι μεγαλος ******* γαμω το σπιτι του. Δε θελω να νιωσω ποτε ξανα ετσι. Θελω τους παλιους κλασικους πανικους μου που ξερω πως ειναι και πως να τους διαχειριστω, δε θελω ποτε ποτε να ξανανιωσω ετσι. Αν ειναι να πεθανω, ας πεθανω αρκει να μην το καταλαβω. Αρκει να μην ξανανιωσω ΠΟΤΕ αυτο το απαισιο συναισθημα. Δεν προκειται να κοιμηθω τωρα με τιποτα. Ηδη εχουν περασει περιπου σαραντα λεπτα. Ουτε που το 'χω καταλαβει. Ειμαι λιγο καλυτερα αλλα φοβαμαι μη με ξαναπιασει γι' αυτο και συνεχιζω και γραφω εδω. Θελω να παω τουαλετα αλλα φοβαμι μη ζαλιστω. Θελω να βαλω τα κλαματα τωρα, δεν ειναι ζωη αυτο.... Αλλοι ανθρωποι ειναι εξω και διασκεδαζουν ή βρισκονται σε διακοπες κι εγω να ζω ολο αυτο... ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ;;;; Τι εχω κανει;;;;