Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Να ασχοληθω Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. ειναι too much για εμενα..Διαχειριστες υπαρχουν,επισης ειδικοι εξω με την σεσουλα,διαχειρισου οτι εχεις!Να σε ενοχλησα δεν θυμαμαι ποτε,εκτος και αν εισαι καποιο απο τα γνωστα τρολακια εδω μεσα που κρυβονται πισω απο 2 και 3 προφιλ!
Το που θα ανηκω πολιτικα,το τι γνωμη θα εκφραζω γενικοτερα δεν νομιζω να σε αφορα και ουτε και θα σε ρωτησω καλη μου..Πες στις φιλεναδες σου εκει στην Κουμουνδουρου οτι εδω ειναι το e psychology,εξω απο εδω μπορειτε να πολιτικοποειται και την αφοδευση σας,εδω ειναι αλλη θεματολογια.
Δεν περιμενα να γελασεις,ειμαι σιγουρη Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης...Ειναι "ιδεολογια"...
Μπορείτε να μου αναφέρετε από ένα φρούτο, ρωτά η δασκάλα τα παιδιά στην τάξη.
- "Πορτοκάλι", απαντά η μικρή Αννούλα.
- "Μήλο", απαντά ο μικρός Γιωργάκης.
- "Λάμπα", απαντά δυνατά ο Τοτός και κινεί την περιέργεια της δασκάλας.
- "Τι λάμπα Τοτέ; τρώγεται η λάμπα", ρωτά η δασκάλα.
Και ο Τοτός απαντά: "Πως δεν τρώγεται κυρία! Αφού έχω ακούσει το μπαμπά να λέει στην μαμά, σβήσε την λάμπα και έλα να την ΦΑΣ".
- γυναικαααα καφεεεε....
- τι είπες ρε χαραμοφάη?
- να σου κάνω κ σένααααα?
- Μπαμπά, εσύ είχες ερωτευθεί ποτέ καμιά δασκάλα στο σχολείο;
- Τι μου θύμησες τώρα γιέ μου! Φυσικά!
- Και τι έγινε;
- Τίποτα..... Το έμαθε η μάνα σου και σου αλλάξαμε σχολείο...!
χαχαχαχα καλο!
Ένας τύπος έκανε καμψεις στην αυλή του. Περνάει ένας γύφτος και του λέει: Φίλε αυτό που γκαμουσες εφυγκε!!
Ο Μητσάρας είναι κατηγορούμενος για βιασμό. Ο Δικαστής τον καλεί να απολογηθεί:
- Πες μας κατηγορούμενε, τι έγινε το μοιραίο βράδυ;...
- Το λοιπόν, κύριε δικαστά, βλέπω την μαντμουαζέλ στο πάρκο και τη ρωτάω “είσαι για μια βόλτα;”, “αμέ” μου λέει και την πηγαίνω στο πάρκο. Εκεί, περνάει από μπροστά μας ένας κολουρτζής.
- Μανούλι, θες κολούρι; την ερωτάω.
- Όχι Μητσάρα μου, με απαντάει.
- Φίναααα! Μετά από εκεί πάμε παραλία μεριά να ακούσουμε τα κύματα να πλατσουρίζουν, πέρα δώθε. Εκεί παραπέρα ήταν ένας κολουρτζής.- Μανούλι, θες κολούρι; την ερωτάω.
- Καλώωως!
Καθότι πρώτο ραντεβού κύριε πρόεδρε, και ο Μητσάρας, τουτέστιν εγώ, είναι ρομαντικός τύπος, είπαμε να πάμε μια βαρκάδα. Εκεί που νοικιάσαμε τη βάρκα περνούσε ένας κολουρτζής. - Μανούλι, θες κολούρι; την ερωτάω.
- Ξηγημένααα!
Ξανοιγόμαστε, λοιπόν, κανά δυο μίλια στο πέλαγο, κύριε πρόεδρε και τι μου λέει;
- Τι σου λέει άνθρωπέ μου;
- Μητσάρα, θέλω κολούρι!
Ε! Την γαμας κύριε πρόεδρε; ή δεν την γαμας;
Λεγοντας σε μια ξανθια οτι το αυτοκινητο χρειαζεται λαδια..
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...QEgv_460sa.gif
Δημιουργια κινηματος άπλυτων με τίτλο "Κίνημα των Άπλυτων (ΚτΑ) προανηγγειλε η κ. Παπαρηγα με στοχο να χτυπησει τον καπιταλισμο. Δεν αγοραζουμε τα σαπουνια των βιομηχανων αλλα μενουμε απλυτοι το συνθημα τους. Και η βρωμα εχει και αυτη την χαρη της. Η καθαριοτητα ειναι μια πλασματικη αναγκη που μας δημιουργησε το κεφαλαιο υποστηριζουν.
Ταυτοχρονα θα εχουν την δυνατοτητα μενοντας απλυτοι να βρουν το αλλο τους μισο, εφοσον δεν υπάρχει λεωφορειο 31 στην πολη τους για να το βρουν μεσω του λεωφορειου. Οι απλυτοι ειναι πιο ελκυστικοι στο αλλο φυλο συμφωνα με προσφατη ερευνα της Πηνελόπης με την συνεργασια του BBC.
Οτι πεις Γιαννης!