Quote:
Originally posted by Lef
Στην απάντηση που έδωσες στη Sofia λες 3 φορές οτι είναι μαθηματικά βέβαιο αυτό που λές..
Αυτό το \"ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ\" είναι για έμφαση ή το εννοείς?
Ειμαι πολυ προσεκτικος σε αυτα που λεω και ποτε δεν περιαυτολογω.
Φυσικα και το εννοω...
Γιατί άλλο τα μαθηματικά άλλο η προσωπικη φιλοσοφία. πως γίνεται να είσαι μαθηματικά σίγουρος για το 1ο πόρισμα σου? το μετέτρεψες σε εξίσωση δλδ και επαληθεύτηκε ? Εσύ πας να λύσεις εξίσωση 100ου βαθμού με 1 δεδομένο ( τις δυνάμεις). κανείς δεν μπορεί να είναι τόσο σίγουρος ώστε να περιγράφει τα λεγόμενα του ως μαθηματικά αποδεδειγμένα..
πες το και ετσι οτι το μετερεψα σε ξισωση και μου βγηκε...
Θεωρω δε πλανη το να νομιζεις κατι αλλο.
Η απαντηση μαλιστα ειναι απλουστατη, οι φοβιες μας οριζονται απο το οτι σκεφτομαστε οτι ο διπλα μας για καποιον περιεργο λογο ειναι πιο ικανος απο εμας να ακνει κατι.
Πολυ απλα αυτο δεν ισχυει, οπως σου ειπα με μαθηματικη ακριβεια και εφοσον τηρουνται οι ιδιες πρακτικες προδιαγραφες.
Και σε πρακτικο επίπεδο δηλαδή ο άντρας που είναι περισσότερο σωματικά προικισμένος απο τη γυναίκα αντιμετωπίζει φοβίες πιο εύκολα?
εαν δεν την εμποδιζει κατι σωματικα ναι.
Μπορει μια γυναικα να κανει εξισου τα ιδια πραγματα οπως ενας αντρας.
Ειδικα σε αυτο το ζητημα μιας και το εβαλες, παιζει και κοινωνικα αυτο. Πολλες φορες οι γυναικες υοθετουν κοινωνικους ρολους και αντιθετα.
πχ αυτες οι δουλειες ειναι αντρικες, δεν γινεται να τις κανω εγω η και αναποδα.
Αλλα ας μην το ανοιξω αυτο το ζητημα, χωραει παρα πολυ μεγαλη κουβεντα.
Λες οτι διαφωνείς αλλά δε βλέπω πως ακριβώς το κάνεις, δεν είπες κατι αντίθετο.
πως μπορω να σε πεισω για αυτο???
και οκ αντε εγω δεν μπορω να σε πεισω, εσυ μπορεις να με πεισεις για το αντιθετο???