Originally Posted by
Alexandra312
Γεια σας. Για να μην σας τα πολυλογω. εγω του χρονου θα δωσω πανελλαδικες και υπαρχουν πολλεες πιθανοτητες να μην περασω. παρολα αυτα εγω θα δωσω και οτι ειναι να γινει θα γινει.
εαν δεν περασω θα παω μαλλον σε μια ιδιωτικη σχολη (λογοθεραπια) . Γενικα ομως εχω τρομαξει πολυ μονο στην ιδεα που θα τελιωσει το σχολιο για μενα. ολοι λενε για την φοιτιτικη ζωη κτλ κτλ. εγω δεν ονειρευομουν ποτε κατι τετοιο. πιστευω δλδ πως δεν ειμαι ακομη ετοιμη. ειμαι παααρα πολυ κλειστος τυπος. ππολυ. δεν εχω παει ποτε σε μπαρ ουτε σε κλαμπ ουτε τπτ. δεν εχω πιει ποτε ποτο. και γενικα δεν ξερω τπτ απο αυτα. παντα προσπαθουσα να τα αποφιγω γτ με τρομαζε και λιγο η μαμα μ γτ μ ελεγε πως ειναι επικυνδινα κτλ. καθε χρονο δυστηχος αλλαζα και παρεα. αλλα τωρα εχω μια καινουργια παρεα που λεμε τωρα το καλοκαιρι να παμε σε ενα μπαρ. ή καπου αλλου. και τρεμω απο τον φοβο μου. δεν ξερω καν πως ντυνονται οταν πανε εκει.
και γενικα δεν ειχα ποτε καποιον να μου δειξει και να μου πει. αμα παω τι θα παραγγιλω? απο τι στιγμη που δεν πεινω ποτα. γενικα εχω δοκιμασει κανα 2ιο αλλα δεν μου αρεσαν καθολου.
απο την αλλη σκεφτομαι, μετα το σχολειο την δουλεια. εγω δεν εχω δουλεψει ποτε στην ζωη μου. δεν ξερω καν πως ειναι. τι θα κανω? τρεμω απο τον φοβο μου πραγματικα.
Αμα ξερει οοολλα αυτα που ειπα καποιος ας απαντησει. αν μπορει λιγο μονολεκτικα και κατανοητα σε ολα τα θεματα που ανεφερα.
ξερω οτι υπαρχουν ατομα σαν κ εμενα. αλα απο κοντα δεν ξερω κανεναν τετοιο. ολα μου φενονται δυσκολα και τρομαχτικα.
ωρες ωρες σκεφτομαι επειδη απομονονομαι και φοβαμαι να παω σε κανενα ψυχολογο, εστω να μου μαθει 'κολπακια' για να μην φοβαμε. γτ εχω και μια ψιλο αγοραφοβια.
με κουραζουν πολυ αυτα τα θεματα. αλλα οσο τα σκεφτομαι τοσο 'βουλιαζω' στη φωλια μου...:(... μακαρι να ζουσα σε μια αλλη εποχη. δεν τεριαζω σε αυτη καθολου...