Originally Posted by
t09dimi
Φίλε masterridley δεν υπερβάλω καθόλου. Ούτε εγώ ούτε η γιαγιά μου. Και στο λέω γιατί δεν είναι μόνο η γιαγιά μου που μαρτυρεί όσα λέω. Έχω υπάρξει στο σπίτι εκείνο. Όταν χώρισαν οι δικοί μου μείναμε εκεί για κάποιους μήνες. Έβγαινε για τουαλέτα τα βράδια και όταν η γιαγιά μου ήταν να μπει στο δωμάτιο και εμείς ως παιδιά προσπαθούσαμε να δούμε, να μπούμε ίσως στο δωμάτιο, απλά δεν μας άφηνε απ το φόβο της. Της γράφαμε γράμματα «γνωριμίας», ως ένας τρόπος για τα παιδικά μυαλά μας να την αφυπνίσουμε, και (σύμφωνα πάντα με τη γιαγιά, τα έσκιζε χωρίς καν να τα διαβάσει. Όταν γεννήθηκα εγώ η μάνα μου με άφησε κάποια στιγμή για κάποιες μέρες στη γιαγιά και αυτή με πήγε στο δωμάτιο να με δείξει στην κόρη της, τι ποιο λογικό? Και αυτή απλά σήκωσε το χέρι της καλύπτοντας τα μάτια της και της είπε «δεν θέλω να το δω , φύγε απλά σε παρακαλώ!» Όσο παρανοϊκό και αν ακούγεται είναι η αλήθεια. Το πώς δεν της έχει στρίψει το μυαλό δεν το ξέρω. Ούτε και το πώς αντέχει την μοναξιά. Νομίζω έχει κλειστεί απλά υπερβολικά στον μικρόκοσμό της. Ναι διαβάζει βιβλία και εφημερίδες, ενημερώνετε για τα πολιτικά κλπ. Βλέπει τηλεόραση