Originally Posted by
JimmyS_85
Καλησπέρα σε όλους!Ονομάζομαι Δημήτρης 28ετών και είμαι καινούργιο μέλος. Εδώ και 9 χρόνια έχω σχέση με μια κοπέλα και τον τελευταίο χρόνο είμαστε αρραβωνιασμένοι. Εκείνη έχει πέντε αδέρφια μένει σε δικό της σπίτι όπου από πάνω μένει η μια αδερφή της με τον άντρα της και τα 2 τους παιδιά και από κάτω θα μείνει στο μέλλον ο αδερφός της.Ακριβώς απέναντι στα 3 μέτρα μένει η άλλη της αδερφή με 3 παιδιά και πάνω από αυτήν τα πεθερικά μου με τον αδερφό της και την πιο μικρή αδερφή της. Πριν αρραβωνιαστούμε πήγαινα σπάνια εκεί ενώ τώρα πηγαίνω κάθε μέρα και καθόμαστε αλλά δεν μένω εκεί.Είδα λοιπόν κάποια πράγματα και με ενόχλησαν όπως: α)τουλάχιστον μια φορά την ημέρα θα χτυπήσει κάποιος το κουδούνι να φέρει ή να θέλει κάτι, β)οι γονείς της ανακατεύονται στα παιδιά της αδερφής της και στο σπίτι της(κλαίει ένα παιδί να τους κάτω γιατί κλαίει?) και όχι μόνο οι γονείς αλλά και τα αδέρφια το ίδιο κάνουν, μαλώνει το παιδί της πάνε και το αγκαλιάζουν και διάφορα τέτοια γ)βγαίνεις έξω να κάτσεις στη βεράντα και ακούς μόνο φωνές και στριγκλιές από τα παιδιά που κάνουν ότι γουστάρουν και δεν τα μαλώνει κανένας αφού το έχουν δίπορτο και δεν ακούνε κανέναν, αλλά εγώ έχω μεγαλώσει ήσυχα και δεν ανέχομαι τέτοια οχλαγωγία δ)δεν μπορείς να βγείς από το σπίτι χωρίς να σε δει κάποιος και να ρωτήσει που πάτε? Γενικότερα επικρατεί μια αναστάτωση ο ένας μπαίνει στο σπίτι του άλλου φωνάζει η μια την άλλη από τα παράθυρα κλπ...Θέλουμε να μείνουμε μαζί αλλά εγώ εκεί δεν πάω να μείνω να μεγαλώσω τα παιδιά μου (όταν τα κάνω)με τέτοια πρότυπα, αφήστε που και ο ίδιος τρελαίνομαι πάω 2 ώρες και φεύγω με πονοκέφαλο.Έχω και 'γω δικό μου σπίτι το οποίο το νοικιάζουν οι γονείς μου 10 χρόνια τώρα δεν μένουν εκεί όμως και μπορώ να βγάλω τους νοικάρηδες να πάμε εκεί να μείνουμε ήσυχα όλη μας τη ζωή.Δεν θέλει όμως η κυρία γιατί έχει κάνει κόπο και έχει δώσει λεφτά λέει στο σπίτι της και πολύ προσωπική δουλειά και θέλει να το χαρεί ενώ το δικό μου είναι μεταχειρισμένο και δεν θα έχει το γούστο μας, μυαλό ε?Είμαι παράλογος? Γιατί να μείνω με όλους αυτούς δίπλα ενώ μπορούμε να έχουμε την ησυχία μας? Ξέρω ότι αν πάω εκεί μόνιμα θα πλακωθώ με όλους ενώ είμαστε μια χαρά.Δεν το δέχεται, έλα να δούμε λέει πως θα 'μαστε και άμα έχουμε πρόβλημα φεύγουμε είναι δυνατόν?Πρέπει να μαλώσω για να φύγω?Είμαι άτομο που καταπίνω πολλά και κάνω υπομονή αλλά όταν ξεσπάσω τρελαίνομαι δεν με συγκρατεί τίποτα. Τι να κάνω να την παρατήσω να ησυχάσω? Τόσα χρόνια είχα τις ζήλιες της τώρα βρήκαμε άλλο, 5 μήνες τσακωνόμαστε γι'αυτό το θέμα έχω κουραστεί πολύ και φοβάμαι μην αρρωστήσω στο τέλος. Βοηθήστε όσο μπορείτε...