Εσενα μπορει να σου εχει κανει τρομερη εντυπωση ο συγκεκριμενος ανθρωπος , αλλα δεν παυει να ζητας το αδυνατον....
Μπορει στο κοσμοπολιταν να παρεις πιο ξεκαθαρες απαντησεις.
Printable View
Εσενα μπορει να σου εχει κανει τρομερη εντυπωση ο συγκεκριμενος ανθρωπος , αλλα δεν παυει να ζητας το αδυνατον....
Μπορει στο κοσμοπολιταν να παρεις πιο ξεκαθαρες απαντησεις.
Η ειρωνια τωρα προς τι δεν το καταλαβα;Αν θεωρεις οτι χανεις το χρονο σου οκ μην απαντας αλλα σεβασου τον συνομιλητη σου.Αν πιστευα οτι θα βρω απαντησεις σε περιοδικα τυπου κοσμοπολιταν θα πηγαινα να αγορασω,δεν ειναι οικονομικο το θεμα.Το θεμα ειναι οτι πιστευα πως εδω θα λαβω σοβαρες απαντησεις.Να σαι καλα.
Δεν προκειται να λαβεις σοβαρες απαντησεις που να αφορουν διαγνωση και αυτο ειναι το μονο σιγουρο . Θα μπορουσε να σου γραψει ενας ρητορας με ευγλωτεια ολοκληρο κατεβατο αναλυση για το τι εχει αυτος ο ανθρωπος , αλλα θα ηταν ενα... τιποτα.
εχω την εντυπωση οτι εισαι υπερβολικα απαισοδοξος.. νομιζω οτι τα παντα εξαρτονται απο το ποσο σου ταιριαζει ο συνομιλιτης σου εγω εχω συμβουλευτει κατ επαναληψη καπια ατομα απο εδω και μπωρω να πω οτι βρηκα λυση σε τεραστια αδιεξοδα που εγω δε θα ειμουν ικανος να βρω.. ενοειται βεβαια οτι οτι ακους το επεξεργαζεσε.... δεν ακους στα τυφλα οτι να ναι....
Για μενα λες; Νομιζω με περιγραφει καλα το κειμενο σου τρελο σκυλακι.
Απο την μερια μου, απλα δεν βρισκω καποια ουσια στις συζητησεις αυτες και λεω κατι ασχετο για να τις σταματησω χωρις να προσβαλω τον αλλον λεγοντας του κατι σε φαση "ελα, πες και κατι που να εχει νοημα,ολα τις ιδιες μ@λακιες λες"
Η αλεξιθυμια μπορει να ειναι ενα γνωρισμα του (google that). Μπορει απλα να μην σας γουσταρει σαν παρεα και να ειναι με την φιλη σου γιατι βολευτηκε εκει.\
Επισης πολλοι ανθρωποι ειναι κλειστοι χαρακτηρες. Δηλαδη δεν ανοιγουν τα χαρτια τους ευκολα και θελει να εισαι πολυ ψαγμενος για να τους νιωσεις πραγματικα. Συνηθως πετανε μικρα hints μεσα στα λογια του, ομως ειναι πολυ καλα κρυμμενα. Αυτους του ανθρωπους πρεπει να τους ζησεις και να θελεις πραγματικα να τους μαθεις για να καταλαβεις τις σκεφτονται/νιωθουν. Επισης πρεπει να σε εμπιστευονται και να εισαι αξιος της εμπιστοσυνης τους.
Αυτοι οι ανθρωποι κρυβονται μεσα απο τις δικες τους ασπιδες οι οποιες ειναι αορατες και χαρης αυτες προστατευονται απο τα γεματα φαρμακι βελη της κοινωνιας. Προσπαθουν να ειναι τυπικοι και να συμπεριφερονται "σωστα" ωστε να μην τραβανε την προσοχη και να την περνανε λασκα. Αυτο εσυ το λες "καλουπι", αυτος το λεει ηρεμια ψυχης.
Ο καθε ανθρωπος ειναι ξεχωριστο κομματι, με δικο του τροπο σκεψης κτλ. Μπορει να εισαι χρονια μαζι του και να μην τον καταλαβεις ποτε.
Επισης σκεψου το ενδεχομενο να ειναι απλα μ@λακας :Ρ
Με ξενίζει η προσπάθεια σου να αποκωδικοποιήσεις και να ερμηνεύσεις το χαρακτήρα του συντρόφου μιας καλής σου φίλης...ενός γνωστού δηλαδή, αν καταλαβαίνω καλά, που δεν τον ζεις συνεχώς αλλά τον βλέπεις πού και πού...
Και ρωτάω...
1) πώς είσαι σίγουρος-η ότι δεν έχει βαθιά συναισθήματα? Μπορεί να είναι συγκρατημένος στις εκδηλώσεις του, μπορεί να διαχειρίζεται το θυμό του άριστα και να μην το βγάζει προς τα έξω. Δηλαδή για σένα, βαθιά συναισθήματα έχει όποιος τα βιώνει και τα εξωτερικεύει με τρόπο έντονο και δραματικό?
2)το 2ο μόνο η φίλη σου μπορεί να το πει...η ίδια τί λέει? την ενοχλεί αυτή η συμπεριφορά? και στο κάτω κάτω της γραφής εσένα τί σε νοιάζει?
3) όντως δεν μπορεί να παραμείνει σε μια συζήτηση ή δεν θέλει? όταν απαντάς με κάτι άσχετο, δεν αλλάζεις κουβέντα με ωραίο τρόπο?
4) για το καλούπι που λες, μπορεί έτσι να μεγάλωσε, τέτοιο να ήταν το περιβάλλον του, και έτσι να έχει μάθει να ζει. Επειδή προέρχεσαι από ένα διαφορετικό πλαίσιο, δεν σημαίνει ότι ντε και καλά αυτός είναι προβληματικός...
Τρομερά παράλογος, δηλαδή? τί εννοείς?
Για το σεξ πώς το ξέρεις? αλλά και πάλι αν η φίλη σου τον γουστάρει και είναι καλά μαζί του, τί λόγος μάς πέφτει?
Στα δικά μου μάτια ο τύπος φαίνεται νορμάλ...το δικό σου ψάξιμο για το χαρακτήρα του με προβληματίζει...δεν ξέρω γιατί και πώς, αλλά νιώθω ότι τον μειώνεις? η σχέση σου με αυτή τη φίλη σου πώς είναι? μήπως νιώθεις ότι παραγκωνίστηκες από τη φίλη σου εξαιτίας του?
Για να καταλάβω, γιατί με μπερδεύεις...
Δηλαδή για να έχω συναισθήματα και να σας πείθω ότι υπάρχουν, πρέπει το "έχω" να ταυτίζεται με το "δείχνω" ??????
όταν είμαι θυμωμένη, να σπάω πόρτες, να βρίζω, να χτυπιέμαι
όταν είμαι χαρούμενη, να χοροπηδάω σαν χαζοχαρούμενο
όταν είμαι άκεφη, να μουτρώνω
και πάει λέγοντας?
και τότε γιατί μιλάμε για διαχείριση συναισθημάτων?
Αλέξανδρε, πρόσεξε, ο/η loccodoggy δεν λέει ότι δεν έχει συναισθήματα, λέει ότι δεν έχει βαθιά συναισθήματα....
εισαι too much τα βλεπεις ολα ασπρο η μαυρο δηλαδη η θα τα κανεις ολα καλοκαιρινα η δε θα κανεις τιποτα...
Tα είπα έτσι για να γίνω κατανοητή.
Αλλά δεν ξεκαθάρισες τί εννοείς με το "αν εχει συναισθηματα και δε τα διχνει πια η διαφορα? ετσι ειναι σα να μην υπαρχουν καθολου.."
εγω δηλαδη αν ειχα εναν διπλα μου που καθοταν ανεκφραστος μπρωστα μου και ηταν αφασια εγω τι να το κανω αμα ειχε συναισθηματα που εγω δε τα εβλεπα? απο τη στιγμη που εγω δε τα βλεπω ειναι αχρηστα για μενα... καποτε πχ ειχα μια γνωστη μου που μια μερα μου εκανε μια ζωγραφια με καρδουλες και μου την εδωσε ενω δε μου ειπε λεξη για οτι ενιωθε για μενα... αρα εγω τι να τη κανω τη ζωγραφια της και τα αισθηματα της οταν αρνηθηκε να μου τα διξει? ετσι και εγω τη παρατησα τοτε και δε της εδινα σημασια... οσο για τη ζωγραφια την εχασα....οι αλλοι δεν ειναι μεντιουμ για να μαντεψουν τι εχει ενας στο κεφαλι του...
Nαι ΟΚ κατάλαβα!!! έχεις δίκιο, όλοι κάπως έτσι είμαστε πάνω-κάτω...
Αλλά η locco doggy άλλο πράγμα λέει.... "Απουσία βαθύτερων συναισθημάτων, δηλαδη την λύπη του και τη χαρά του τα δείχνει επιφανειακά,ειναι σε μια μόνιμη χαμογελαστή κατάσταση χωρίς διακυμάνσεις,δεν είναι ποτέ λυπημένος ή στενοχωρημένος,αλλά δεν τον έχω δει και ποτέ πολύ χαρούμενο.Επίσης δεν θυμώνει με τίποτα παρα μόνο στην περίπτωση που ζηλεύει πολύ και τότε και μόνο τότε δείχνει πραγματικά θυμωμένος και θιγμένος αλλα εγώ πιστεύω πως κι αυτό το συναίσθημα γύρω από το ΕΓΩ του είναι"
Και τα λέει αυτά ως φίλη της συντρόφου του τύπου, αν τα έλεγε ως η κοπέλα του, να το καταλάβω...ως άμεσα εμπλεκόμενη τέλος πάντων...
πιθανον να το βρηκες μαλλον παραμενει ανεκφραστος επιδη εχει πολα εντονα κ καταστροφικα συναισθηματα παντα ελεγα εγω οτι οταν πασαρεις ενα θεμα σε ενα φορουμ σε πολα ατομα μαζι καπιος θα το πετυχει...