ξεκινάς από εκεί αν δεις ότι δεν σε κάλυπτει πας και σε ψυχίατρο δεν είναι ταμπου τα φάρμακα
Printable View
ξεκινάς από εκεί αν δεις ότι δεν σε κάλυπτει πας και σε ψυχίατρο δεν είναι ταμπου τα φάρμακα
δεν τα βλεπω ως ταμπου τα φαρμακα απλα φοβαμαι μην εθιστω οτι θα ειμαι καλα μονο με εκεινα και οταν αναγκαστω να τα κοψω εχω προβλημα. Εδω μεχρι για επιληψιες λενε αμα παθεις στερητικο.
τα φάρμακα τ αντικαταθλιπτικα δεν είναι εθισμος πιο εθιστικα είναι τα ηρεμιστικα.απλά αν είσαι αρκετά χαλιά σε ηρεμούν για να βρεις χρόνο και δύναμή να λύσεις το πρόβλημα σου....
Απλα δεν θεωρω οτι εχω καταθλιψη kosto πιστευω μια extreme αρρωστοφοβια οτι εχω απλα και υπερβολικο αγχος.
φιλέ και για το αγχος τα ιδία δίνουν και εγώ αρρωστοφοβια είχα...δεν είναι μονό για την καταθλιψη....
Επισης ξεχασα να αναφερω οτι δεν μιλησαμε πολυ με την ψυχιατρο γιατι πηγα εκει εν μεσω κρισης φουλ αγχωμενος και δεν την παλευα να μιλησουμε. Μου λεει παρε αυτα να ηρεμισεις και τα την επομενη φορα θα μιλησουμε κιολας. Γιαυτο αμφισβητω την διαγνωση της καταθλιψης, για οσους σκεφτουν οτι βγαζω μονος μου διαγνωσεις.
αχ!!!
inked δν εισαι μονος/η!!! ειμαστε πολλοι κ το εχεις καταλαβει... μια καλη μεθοδος ειναι η αποσπαση προσοχης...... οταν αρχισει να ενοχλει κατι σωμα σου κ κατα συνεπεια το μυαλο σου, αρχιζεις τη παρατηρηση πραγματων.πχ. εχεις απεναντι σου ενα πινακα ζωγραφικης....... τι χρωματα εχει κ ποσα? ΜΕΤΡΑΣ!!! ποσα δεντρα εχει? τι χρωμα? ειναι ιδια μεταξυ τους? κ ο κ
Αυτο λοιπον σε βοηθα να δραπετευσει το μυαλο κ να μν δεινει σημασια στο συμπτωμα το οποιο με το φοβο μεγαλωνει!!! δν λεω οτι ειναι ευκολο γιατι θα κανεις κ δευτερες σκεψεις για το συμπτωμα! ενα ειναι σιγουρο!!! ΔΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!! δεσ το σν μηνυμα ζωης! οι νεκροι μονο δν πονουν! (μακαβρια εγινα)
πως πας φιλε inked???
εισαι καλυτερα; τελικα εκανες ψυχοθεραπεια;