μηπως ξερεις που ειναι αυτη η παραλια????
τι βρισκει στο τραπεζι???? το κινητο που πεταξε στη θαλασσα? τι θεμα εχει το βιβλιο?
ειναι μυθιστορημα? φαντασιας? τι?
Printable View
κοινωνικό/ μυστηρίου ο τυπος θα αρθει αντυμετωπος μεβ το σκοτεινο κοματι απο το παρελθον τ που μεχρι τωρα αγνοουσε
ναι μυθυστορυμα
μπας κ μας δουλευεις???εισαι συγγραφεας? η υπαρχει καποιος μετα που σου διορθωνει τν ορθογραφια???
πφφφφφ!!!!
Άσε το παιδί να εκφράσει την καλλιτεχνική του πλευρά να oum.
Μην το αγχώνεις.
Γιατί δεν βάζεις τη φαντασία σου να δουλέψει? από real καταστάσεις περιμένεις έμπνευση?
προς μέλη του φόρουμ.... όντως οι διπολικοί είναι μακράν ενδιαφέροντες τύποι, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο οι περιπέτειες τους θα ενδιέφεραν ευρύ κοινό...
έχω μια ξαδέρφη που είναι διπολική και δυστυχώς για τους άλλους δουλεύει σε καίριο πόστο....κάποια στιγμή αναγκάστηκα να την υποστώ και ένα σας λέω, στη φάση που αγχωνόταν και είχε το ξέσπασμα, δεν παλευόταν η κατάσταση, μου έβγαλε το λάδι...
εγώ εδώ γράφω τελείως ελευθερα χωρις τονους
Εγώ θα σου πρότεινα να γράψεις μια αυτοβιογραφία καθώς πολλοί θα βρουν τον εαυτό τους σε οτι έχεις να πεις, απο οτι φαίνεται!
μα δν εχω καποιο θεμα
Θα διαφωνήσω μαζί σου σχετικά με το αν έχεις κάποιο θέμα η οχι αλλά και πέρα απο αυτό θα έπρεπε να σκεφτείς πως το μόνο πράγμα που σε καθοδήγησε για να δώσεις αυτή την απάντηση, το "δεν εχω καποιο θεμα για να γραψω την αυτοβιογραφια μου" είναι έλλειψη εμπνευσης ή καλύτερα φαντασίας.
Μπορείς να είσαι ότι θέλεις και να γράψεις το βιβλίο της φανταστικής σου αυτοβιογραφίας.
Ξανασκέψου την πρόταση μου και ξανα-απάντησε...
εχεις ξαναγραψει βιβλιο η θα ειναι το πρωτο σου?
το δευτερο αλλα το 1ο ηταν επηροη απ τα κλεμμενα ονειρα πανω κατω