τα παθολογικά συνήθως είναι μόνιμα και δεν φεύγουν, αφού λες μια σου έρχεται μια σου φεύγει καλύτερα να πας σε κάποιο ψυχίατρο
Printable View
τα παθολογικά συνήθως είναι μόνιμα και δεν φεύγουν, αφού λες μια σου έρχεται μια σου φεύγει καλύτερα να πας σε κάποιο ψυχίατρο
liaki, όταν κάτι δεν πάει καλά, είτε στον οργανισμό μας, είτε γενικότερα στη ζωή μας, όλο και κάποιο σωματικό σύμπτωμα θα προκύψει. Αν δεν εγκαταλείπεις την προσπάθεια και δεν απελπίζεσαι / φοβάσαι, άκρη θα βρεθεί. Φυσικό είναι κάτι ασυνήθιστο να μας ανησυχεί, αλλά έτσι είναι, ο τρόπος που λειτουργεί το σώμα μας δεν μπορεί να είναι εφόρου ζωής ο ίδιος.
Καταρχήν, αφού ο ορθοπεδικός σου είπε ήδη ότι υπάρχει κάποιο θεματάκι, κοίταξε το. Και η κακή στάση του σώματος επί πολλές ώρες αναμφισβήτητα δεν βοηθά.
Ξεκίνα από τα βασικά και μην μπερδεύεσαι με τα χίλια δυο που ακούς δεξιά κι αριστερά.
Ο ευθειασμος που σου βρηκε ο γιατρος ειναι αρκετος για να σου προκαλεσει ολα αυτα.
Τα λεω γιατι και γω ειχα ακριβως τα ιδια,ασταθεια ολη μερα μονο οταν καθομουν ηρεμουσα και εμβοη στο αριστερο αυτι.βγαλαμε ακτινες και ειχα ευθειασμο.
Συμφωνα με τον γιατρο δεν κανει καλη κυκλοφορια το αιμα σε εκεινη την περιοχη λογο του ευθειασμου και δη,μιουργουντε αυτα τα νευρολογικα συμπτωματα.αν βαλεις κ το αγχος μαζι τοτε μιλαμε για εκρηξη συμπτωματων σ εκεινη την περιοχη
Εγω κοιμαμαι με ζαναξ οταν αντιμετωπιζω εντονη αυπνια ομως για να παρεις απαραιτητα ρωτησε γιατρο να σου πει αν κανει
παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας :) όλοι περνάμε δύσκολα ανά περιόδους απλά είναι η κακιά συνήθεια να σκεφτόμαστε το χειρότερο!!! αυτό προσπαθώ να αποβάλω!!! πριν τις ζαλάδες ξεφυσούσα όλοι μέρα κάθε μέρα γιατί μου είχε μείνει άγχος από το στομάχι (όταν είχα κρίσεις παλινδρόμησης) μετά έχω ζαλάδες δεν έχω αναστεναγμούς δεν ξέρω τι να πω! έχω φρικάρει γιατί έχω κάνει τους γιατρούς μόνιμη λύση!!!!
Κ εγω μια απ τα ιδια με τους γιατρους!!! Εχω παθει τωρα κριση πανικου την ωρα που μιλαμε γιατι εχει δυο μερες που κοιμαι κ ξυπναω με την αισθηςη ξενου σωματος στο λαιμο!!!! Εχω παλινδρομηση αλλα ειναι απο κει;;;;;;
ναι απο εκει ειναι και εγω ετσι ημουν!!!
Εννοεις δλδ οτι ειναι απ την παλλινδρομηση!; Μου ειπαν οτι με διατροφη "σωζεται" μοννο η παλινδρομηση ουσιαστικα! Τωρα ειδα οτι μου απαντησες κ εδω!!!! Εσυ πως πας;
Ηρέμησε και κάνε απλά πράγματα και θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα. 1) βάλε κολάρο για τον αυχένα κάποιες ώρες την ημέρα... 2) έχε μια καλή διατροφή και προγραμματισμένη και 3) να κοιμάσαι το βράδυ πχ 11 η ώρα το λαπτοπ κλείνει κάνεις ένα ντοαζ, ξαπλώνεις στο κρεβάτι και διαβάζεις ένα βιβλίο και 12 και κάτι κοιμάσαι για 6-8 ώρες, αν ξυπνήσεις πιο νωρίς μείνε στο κρεββάτι και συνέχισε το βιβλίο σου .. μείνε μακριά από οθόνες. Μπορείς επίσης για τον αυχένα να κάνεις κ μερικές φυσιοθεραπείες .... Αν ηρεμήσεις και ακολουθήσεις για 10 μέρες τα τρία αυτά πράγματα θα δεις μεγάλη διαφορά...
σήμερα που διάβαζα 5 ώρες συνεχόμενα στο γραφείο σκυφτή σηκώθηκα πάλι και ζαλιζόμουν πολύ!!!