...αααακριβώς :)
Printable View
κατάφερες να με κάνεις να δακρύσω βουβά στο μπαλκόνι που κάθομαι Τομ...
Ε τώρα...για πλάκα τα έχουμε τα γαλόνια δεσποινίς??:P
there, there now όμως...θα σου δώσω μια αγκαλιά αν θες και θα σου πω σώπα σώπα...πήγαινε παρακάτω.
Η πιο αισιόδοξη σκέψη που νομίζω οτι μπορεί να κάνει κάποιος (αυτή που κάνω και εγώ δηλαδή) όταν μπλέκει, είναι πως...απλά κάπου εκεί έξω υπάρχει κάποιος άνθρωπος που θα σου δώσει όλα όσα νιώθεις για αυτον, όλα αυτά τα συναισθήματα και την ένταση αυτών...ακόμα και με το παράνομο και τους περιορισμούς της υπόθεσης, που τα λατρεύω και εγώ και μου εντείνουν το να προσπαθώ, να τεντωθώ να αγγίξω τον άλλο μέσα απο το τηλέφωνο, τον υπολογιστή, την απόσταση, τα δεν πρεπει κλπ...... θα σου τα δώσει όλα αυτά λοιπόν και ακόμα περισσότερα χωρίς όμως να πρέπει να χάνεις κάτι εσύ απο τον εαυτό σου...γιατί τώρα νιώθω πως χάνεις.
χαχαχαχα!!! να και μια φορα που θα συμφωνησω... Ελεος Tonya και ειμαι επιεικης... και μονο ο τροπος που εκφραστηκες στο κειμενο σου ειναι εντελως φθηνιαρικος. Εγω το μονο που θα πω ειναι οτι τι ανθρωποι ( αντρες και γυναικες ) κυκλοφορουν γυρω μας...μου αρεσει οτι θες να του προτεινεις να παει για ψυχοθεραπεια. εσυ νομιζεις οτι πας καλα δηλαδη και θεωρεις τον εαυτο σου φυσιολογικο???
unlucky σε ευχαριστώ που με αντιμετωπίζεις με επιείκεια. "εντελώς φθηνιάρικος" και "επιείκεια" ? δεν τολμώ να φανταστώ τί θα έλεγες αν δεν ήσουν επιεικής μαζί μου. επομένως σε ευχαριστώ και πάλι. τολμώ να σε ρωτήσω κάτι αλλά σε παρακαλώ να παραμείνεις επιεικής: πώς είναι ένας φυσιολογικός εαυτός?
τι να πρωτοσχολιασω βρε τονια ( αν εισαι γενους θηλυκου κιολας γιατι εδω μεσα δεν μπορεις να ξερεις τι κρυβεται πισω απο το ψευδωνυμο του καθενος και απο τον τροπο που γραφεις πιο πολυ σε αντρα μου ταιριαζει παρα σε γυναικα αλλα οκ δεν εχει και τοση σημασια)
Αυτο με το Google Earth πραγματικα ηταν ολα τα ευρω οπως και η αχρηστη πληροφορια της μερας με τα τ.μ του διαμερισματος του "παντρεμενου λυκου" ασε μας ρε Τονια! Εδω ο κοσμος καιγεται και συ ....
unlucky ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!! τα πέτυχες ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τόσο πολύ που μου κίνησες την περιέργεια να σε διαβάσω συνολικά, ως ...άντρας δε (κρυμμένος όμως, έτσι?), θα προσέχω πολύ πώς γράφω από δω και πέρα για να μην ρίχνω λάδι στη .....φωτιά του κόσμου σου που καίγεται ΤΕΛΟΣ
Tonya, από την περιγραφή σου θα έλεγα ότι αυτός ο άνθρωπος έχει επιλέξει ένα modus vivendi που πότε-πότε σας φέρνει σε διαδικτυακή επαφή. Όμως το μόνο που γνωρίζεις καλά, είναι η πλευρά του εαυτού του που εκφράζεται μέσα από τη διαδικτυακή επικοινωνία. Νομίζω είναι πολύ παρακινδυνευμένα τα συμπεράσματα σου σχετικά με τη ζωή του και τον ίδιο, τη στιγμή που δεν υπήρξε ούτε υπάρχει άλλου τύπου συναναστροφή. Μπορεί να είναι προβολές και δικές σου ανάγκες, μπορεί να είναι ένα παραμύθι που κι εκείνος συντηρεί, αλλά ακόμα κι αν έχουν κάποια βάση όλα αυτά, από τη στιγμή που η σχέση σας περιορίζεται σε μια διαδικτυακή παρέα (με άγνωστα τα κίνητρα του καθενός, αλλά πιο πιθανό να έχει απλώς διάθεση και χρόνο για κουβεντούλα από την πλευρά του), γνώμη μου είναι να μην μπαίνεις πολύ μέσα στις φαντασιώσεις ότι 'έχει πρόβλημα, έχει ανάγκη από βοήθεια, θα καταστραφεί, εγώ πρέπει να τον βοηθήσω'. Σου αρέσει, σου κινεί την περιέργεια, είναι μια διέξοδος, αλλά... εκείνος μοιάζει να είναι απόλυτα συμφιλιωμένος με τον τρόπο που λειτουργεί. Οπότε... τι?
εκτιμώ την τοποθέτησή σου Μαρίνα. στην πραγματικότητα μπλέχτηκα στα δίχτυα μου. ερευνώ μέσα μου κάθε δρόμο με προσοχή και θέλω να πιστεύω ότι θα απεμπλακώ. κάθε φορά που νομίζω ότι το καταφέρνω εμφανίζεται αγέρωχος μπροστά μου σαν νάχουμε ραντεβού ένα πράμα -ξέρει και μαλακώνει όταν βλέπει να κινδυνεύει-, σαν να οσφραίνεται ότι φεύγει απ τη σκηνή και σπεύδει να προλάβει. παιχνίδι γάτας και ποντικιού πες το, παιχνίδι ηλιθίων πες το, πάθος με την αρχαία σημασία της λέξης είναι. κατά τα άλλα συνεχίζουμε αμφότεροι τη ζωή μας, εγώ στον ήλιο και κείνος στο σκοτάδι (δεν πρόκειται περί μεταφοράς, κυριολεκτώ).