Οκ καταλαβα. Υπαρχει καποια σχολη που σ αρεσει?
Printable View
Οκ καταλαβα. Υπαρχει καποια σχολη που σ αρεσει?
Αν κατσω να καταμετρησω ολους αυτους που με κοροιδεψαν θα ειναι τοσοι πολοι που θα χασω το λογαριασμο... αρα μην ασχολισαι με οτιδηποτε πετυχεις μου εχει τυχει ακομα και να μπω σε ενα πολυκαταστημα και να δω τον σεκιουριτι να χαχανιζει... σα να του καθαριζουνε αυγα.. οστοσο εγω πιστευω οτι ειμαι πολυ γλυκουλης και εχω πολα καλα στιχεια απλα οι αλλοι δε μπορεσαν να καταλαβουν οτι εκαναν φονο για 5 η 6 κιλα που με βρηκαν ελαφρυτερο.χρονια πιστευα οτι αυτοι που ειχαν καλυτερη εξωτερικη εμφανιση ηταν καλυτεροι απο μενα αλλα στη πορεια διαπιστωσα οτι τα πραγματα δεν ηταν ετσι αφου το μονο που μπορει να πετυχει καπιος αν ασχολιθει μονο με την εμφανιση ειναι να κοιμηθει με χιλιες γκομενες που θα ερθουν νυχτα και θα φυγουν πρωι.η εμφανιση απο μονη της δεν ειναι ποτε αρκετη αν δε συνοδευεται απο μυαλο. τωρα για οσουν πιστευουν οτι ειμαι χαζος παλι θα χασω το λογαριασμο αν το ψαξω... αυτο επισης που λες μοιαζει πολυ με αυτο που μου ειχε πει καποτε ενας φιλος την ομορφια που εχεις μεσα σου οπιος δε τη νιοσει θα ειναι ανιδεος για αυτο ουτε θα το μετανιωσει.
τι κακα που ειναι τα παιδια ρε πουστη μου.