Originally Posted by
LeGenD
Ηδη νιωθω λιγο καλυτερα ευχαριστω για τις απαντησεις.Για μενα ναι γκαντεμης λεγεται οταν δεν παιρνας για 100μορια στην σχολη που θελεις!Δεν το εχω σκοπο επισης να με λυπηθειται γι αυτο και δεν μου αρεσει να ανοιγομαι.Αυτα που σας λεω τωρα τα ξερει μονο η μανα μου και η αδερφη μου να φανταστεις.Τελος παντων θα προσπαθησω τουλαχιστον να το παλεψω ακομα οσο παλευεται δηλαδη και θα ονειρευτω...!Η μανα μου οντως δεν εχει μελλον και την λυπαμαι πραγματικα γιατι προτου γινει ετσι οπως εγινε ηταν καλη και ηταν η μονη που με συμπονουσε οταν ο πατερας μου γινοταν βιαιος οταν ημουν ακομη παιδακι.Τωρα οχι μονο δεν με υπερασπιζεται αλλα νομιζει πως φταιω κι εγω για τις φασαρις συνεχεια λεγοντας μου ΄΄Ε βεβαια αν σκονωσουν να φυγεις δεν θα γινοντουσαν αυτα 19 χρονων γομαρι εγινες τα κλασσικα τωρα!Ενας θεος ξερει πως κρατιεμαι εκεινη την ωρα.Οσο για το φυσιολογικη δεν νομιζω να τραβανε ολοι τα ιδια ειμαι ατυχος,ξερω θελεις να πεις οτι η καθε οικογενεια εχει τα δικα της προβληματα αλλα σπανιζουν οικογενεις σαν την δικη μου.Ζω και σε αυτη την Μικροαστικη κοινωνια που το κανει ακομα χειροτερο απο οτι ειναι.Παντα αυτο που θελουν ειναι τι θα πει ο κοσμος!!!Τι θα πει ο κοσμος που μαλωνει με τον πατερα τι θα πει τι και τι θα πει τους εχω βαρεθει...Μου την σπανε οι μανες που δεν σκεφτονται.Για παραδειγμα το οτι θα ειχε 2 παιδια να σπουδασει δεν το σκεφτηκε και πηγε και μου εκανε 2 παιδια ακομα σαν να λει σε μας παντε κοψτε τον λαιμο σας.Την αδερφη μου και εμενα ουτως η αλλως μα το ειχε πει οτι δεν προκειται να παρουμε φραγκο για τις σπουδες μας και οπως λει να βρειτε μια δουλεια...