Καθόλου άδικο δεν έχεις!! Με έκανες να αισθανθώ πολύ καλύτερα πάνω σε αυτό ομολογώ. Ο βερμπαλισμός και η γλαφυρότητα είναι ένα θεματάκι. Όμως πραγματικά κεράσι, ήταν, ειδικά ο ένας, ο πλέον χαμογελαστός και καλοπροαίρετος άνθρωπος και έγινε... άστα να πάνε.
Μέχρι πριν ένα μήνα που μιλήσαμε κατ εξαίρεση τελευταία φορά -ενώ έχουμε χωρίσει 3 χρόνια- μου δήλωσε ότι ναι μεν υπήρξα "σχολείο ζωής" αλλα του γ@@ησα, του στέρησα το χαμόγελο και την ανάγκη του έρωτα -είναι μόνος απο τότε ενω πριν απο μένα δυο-δυο- τον έκανα καχύποπτο, ανασφαλή και να νομίζει ότι είναι τρελός.. Το θέμα είναι πως αυτά ισχύουν. (έχουμε πολλούς κοινούς φίλους, έτσι το γνωρίζω) Εν αντιθέση εκείνος με έβγαλε απο τα σκ@τ@. Με βρήκε σε ένα σπίτι γεμάτο σκυλίσια κόπρανα -κυριολεκτώ- και σκουλήκια μόνη μου σαν τρελή και μετά απο χρόνια φιλία μπήκαμε σε σχέση και ο χωρισμός με βρήκε φοιτήτρια καλών τεχνών και πολύ πιο δυνατή.
Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι που με κάνει να καταφεύγω σε βερμπαλισμό -αυτό και οι τύψεις μου- και ο φόβος μου μην το ξανακάνω, διότι δε μπορώ να δω την πραγματικότητα καθαρά πολλές φορες, αλλα έχω την ικανότητα να πείσω τον άλλο ότι η θολούρα που αντικρίζω είναι πραγματικότητα. Όταν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία είμαι σιγουρη οτι λέω το σωστό. Μετά απο καιρό όμως πολλές φορές διαπιστώνω ότι απλά παρανοούσα.