Κρινη μια σαν εσενα θελω να γνωρισω κι εγω...
Printable View
Κρινη μια σαν εσενα θελω να γνωρισω κι εγω...
Δεν κατάλαβα από που έβλαλες το συμπέρασμα ότι σε δουλέυω επειδή σου λέω τα γεγονότα;
Τι εννοείς;
Εσυ λοιπον τον γουσταρεις για σοβαρα και τον θες. Αυτος αφου σ αγαπαει γτ δε χωριζει να εισαστε μαζι? Ειναι το οικονομικο? Δηλαδη τον ταιζει η γυναικα του? Και ασε με να μαντεψω, δε την πηδαει τη γυναικα του 4 χρονια ετσι? Ουτε που την αγγιζει...κριμα γτ εισαι και 39, μηπως εισαι 19? Ειναι δυνατον να τρως τοσο δρακο ρε κρινη? Ημαρτον. Χιλιοπαιγμανη ειναι η ιστορια σου, εκτος αν δε θες κατι σοβαρο με τον τυπο και απλα να πηδιεστε μια στο τοσο. Μηπως ειναι ραφτης?
Είμαι ελέυθερη και φυσικά θέλω παιδάκι. Θέλω τοποθέτηση με τέλος σε αυτό το βάσανο όποιο και νανε ή χωρισμός με την γυναίκα του ή με εμένα
οχι αλλά λόγω το ότι είναι αγρότης τα οικονομικά του δεν είναι καλά παιδιά άνεργα θα πρέπει να νοικιάσουμε που θα μήνουμε όλλοι μαζι; η γυναίκα του δεν δουλεύει καταλαβαινεις την κατασταση
Κρινη δε μπορω, μου κανες το μυαλο κιμα μεσημεριατικα. Καλη τυχη σου ευχομαι.
λοιπον..πετα του το μπαλακι να διαλεξει αυτος!!! τερμα!!! ή εσενα ή αυτη... κ ξερεις ηδη την απαντηση! ετσι δν ειναι??? θεσε βετο!!!