δεν ξέρω αν συμβαίνει να πατάει κάποιος κουμπί και να του κάθονται αυτομάτως οι γυναίκες. δηλώνω άγνοια επί του θέματος. θέλει λίγο δρομολόγιο το πράμα νομίζω, λίγη κούραση, λίγη μἐθοδο. ο giorgos panou τα λέει μια χαρά κατά τη γνώμη μου.
Printable View
δεν ξέρω αν συμβαίνει να πατάει κάποιος κουμπί και να του κάθονται αυτομάτως οι γυναίκες. δηλώνω άγνοια επί του θέματος. θέλει λίγο δρομολόγιο το πράμα νομίζω, λίγη κούραση, λίγη μἐθοδο. ο giorgos panou τα λέει μια χαρά κατά τη γνώμη μου.
Δεν είπα οτι εινια ηλίθιες...είπα οτι όσο και να κάθεται να καταστρώνει σχέδια λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο που έχει και αυτός τις προτιμήσεις του.
Μπορείς αν θες να κάνεις και την δική σου λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνει μια γυναίκα για να ριξει έναν άντρα να δουμε τι συμπεράσματα θα βγάλουμε...τι λες?
Ο giorgos panou τα λέει μια χαρά όταν το κείμενο του το διαβάσει μια γυναίκα που θέλει να ακούσει οτι ο άλλος ΠΡΕΠΕΙ να κάνει τα πάντα για να της δείξει οτι "αξιζει πολλά". Η αλήθεια είναι πως κανένας δεν αξίζει να γίνεις καραγκιόζης για αυτόν γιατί οι άνθρωποι έχουν προτιμήσεις... Και αυτά που έγραψε εγώ τα θεωρώ καραγκιοζιλίκια... Αν η άλλη ενδιαφέρεται για εκείνον δεν χρειάζεται να στήσεις ολόκληρη στρατηγική λες και παίζεις ναυμαχία...
Γιατί όταν θα τα κάνεις όλα αυτά και ακόμα περισσότερα πάνω στο "δρομολόγιο, κούραση, μέθοδο" και δεν καταφέρεις τίποτα γιατί απλά εκείνη έχει αλλού το μυαλό της τότε στο τέλος της μέρας θα είσαι απλά ο καραγκιόζης, ο πέφτουλας, ο, ο, ο....Αν ενδιαφέρεται και εκείνη τότε δεν χρειάζεται ούτε δρομολόγιο, ούτε νυχτοκάματο του τρόμου, ούτε μέθοδος των τριών, ούτε δυνάμεις laplace.
Όσο περισσότερο ιδρώσεις για να καταφέρεις κάτι, τόσο περισσότερο θα γκρεμοτσακιστείς μετά. Προσωπική μου άποψη ειναι πως κάποιος που ψάχνει "οδηγίες" για το τι να κάνει για να ρίξει κάποια καλύτερα απλά να βρει κάτι στα μέτρα του που να του αρέσει και να έχει ενδειξεις οτι της αρέσει και εκείνος...αλλιώς είναι πολύ πιθανό να πάει να κάνει τον καραγκιόζη όπως περιέγραψε ο giorgos panou σε κάποια που απλά δεν γουστάρει. Κανένας άνθρωπος δεν πέφτει με το μυαλό. Προηγούνται άλλα πράγματα.
καλά.. δεν θα ασχοληθώ άλλο.. πείτε τα αντρικά σας εσείς που ξέρετε.. εμένα μου αρέσουν οι άντρες κατακτητές, άρα δεν μου αρέσετε οι μονοκόμματοι. πέρασα χορταστικά τη ζωή μου με τα μυαλά που κουβαλούσα και εξακολουθώ να κουβαλάω.. φιλιά πολλά!!
Ποια γυναίκα δεν θα το πει αυτό?
Είναι αυτό όμως πρωτευον κριτήριο για το αν θα πει κάποια όχι ή ναι? σε καμία περίπτωση.....
Εκτός και πάλι αν θεωρείς οτι ο giorgos panou με την λίστα εκείνη έγραψε καμιά κοσμοθεωρία...όλα αυτά που έγραψε συνοψίζονται σε μιά φράση "κάντε την να νιώσει σημαντική". Οπότε αν εσύ πχ και η οποιαδήποτε γυναίκα χρησιμοποιεί αυτό σαν μπούσουλα για να βρεθεί με κάποιον (aka τρώει το παραμυθάκι) τότε μην ρωτάς εμένα ποιος είναι ο ηλίθιος της υπόθεσης.....
Όσο για το "πέρασα χορταστικά την ζωή μου" δεν μπορώ να φανταστώ τι σημαίνει...
δεν ψάχναμε ηλίθιους/ες φαντάζομαι. για άντρες που γεμίζουν το κρεβάτι τους νόμιζα ότι μιλούσαμε και άλλους που περιμένουν να το γεμίσουν. αλλά εγκαταλείπω. βαρέθηκα.. καληνύχτα
παιδια η αληθεια ειναι πως δεν υπαρχει συγκεκριμενος τροπος να ''ριξεις'' μια γυναικα.οποτε οτι και να λεμε δε θα λειτουργησει.το θεμα ειναι ο φιλος μας να βρει την αυτοπεποιθηση που χρειαζεται...
το να κανεις σεξ ειναι σχετικα ευκολο πηγαινεις στο αναλογο μερος και κανεις οσες φορες θες αρα μη σε απασχολει και τοσο αυτο το δυσκολο ειναι να κανεις μια σχεση που να κρατησει στο χρονο ολα τα υπολυπα θα ερθουν....
Εντάξει, έχεις αναμφισβήτητα δίκιο ως προς το ότι οι στρατηγικές, οι οδηγίες και οι λίστες do's and don'ts είναι ανούσιες και 'λειτουργούν' μόνο αν εξαρχής υπάρχει μια θετική προδιάθεση.
Αλλά είσαι νομίζω λίγο προκατειλημμένος με όσες τονίζουν το ντεκολτέ και με όσους έχουν πλάτες αεροδρόμια... :p
solkots να σε ρωτήσω, η κοπέλα σου για ποιο λόγο ήταν διστακτική στο να προχωρήσετε? Στο είχε πει δηλαδή ξεκάθαρα ότι δεν νιώθει έτοιμη και σου είχε πει κάποιους λόγους?
Γιατί δηλαδή ένιωθες την ανάγκη να της πεις ότι δεν θα πιέσετε τίποτα?
(btw εντελώς από μόνο του, τίποτα δεν έρχεται)
Ήταν ένα αστείο μαρίνα, αναφορικά με το οτι πρωτευον ρολο παίζουν άλλα πράγματα και οχι το αν θα δείξει ο άλλος ενδιαφέρον για τις φίλες που κουβαλάει κάποια μαζί ή οτιδήποτε τέλος πάντων μπορεί να θεωρήσει κάποιος σαν στρατηγική.
Πόσο μάλλον όταν ολόκληρο το post του giorgiou panou είναι μια περιγραφή του "πως μπορείς να πεις ψέμματα για να ρίξεις κάποια" και η Tonya παραδέχεται πως έτσι θα έπρεπε να είναι τα πράγματα.
Επειδη ειχες επικεντρωσει την προσοχή σου στο σεξ, σου ειχε γινει αυτοσκοπος το σεξ, όλες σου οι προσπαθειες μαζι της απλα εκει στοχευαν, την αγνοησες σαν χαρακτηρα, δεν την γνωρισες σαν ανθρωπο με τη λεπτοτητα και τα γουστα που διακρινουν μια κοπελα, κι αυτο το αναγνωριζεις τωρα που την εχασες. Αυτα τα ωραια που ειχε σαν χαρακτηρας παιρναγαν μπρος απ τα ματια σου κι εσυ δεν τα λαμβανες υποψη επειδη ο σκοπος σου ηταν αλλος. Τωρα καταλαβες την αξια τους και το μετανιωνεις. Αμα δημιουργουσες ψυχικη συνδεση μαζι της, συναισθημα, να σε ερωτευτει, το σεξ θα ερχοταν σαν απο μονο του, σαν η φυσικη συνεχεια, ως απλα το επομενο βημα στις αγκαλιες και στα χαδια, θα πρεπε όμως να κανες υπομονη, βιαστηκες πολύ.... Από τα λάθη μαθαινουμε, αποκταμε εμπειριες. Πλησιαζε εκει που γουσταρεις. Ο ρομαντισμος και το ναι καποιος καλο παιδι ελκυει αρκετες. Εχε απλα τα ματια ανοιχτα για να βλεπεις που υπαρχει ενδιαφερον για να κανεις την κινηση. Ειχες ηδη την πρωτη σου σχεση. Αρα ξερεις τον τροπο. Μην ξαναπεσεις όμως στα ίδια λάθη.
Η εμπειρια μου Τομετ λεει πως υπάρχουν πολλες ευκολόπιστες, αυτοπεποιθηση να βγαζει ο αλλος και με μια καλη στρατηγικη με ψεματα και καμποσο μπλα μπλα τις ριχνει. Εχω δει φιλους που εχουν το ψεμα στο αιμα τους να τα καταφερνουν μια χαρα, έστω κι αν συνηθως τετοιες γνωριμιες δεν εχουν μεγαλη διαρκεια. Και μαλιστα με κοπελες σοβαρες, καλου χαρακτηρα και σπουδασμενες. Αυτοι ειναι που ευκολα κρεβατωνουν τετοιες κοπελες και όχι χαρακτηρες σαν το παιδι που ανοιξε το παρον θεμα. Υπαρχουν κι αυτες που τετοια χαρακτηριστικα στον αντρα τα ταυτίζουν με αντρισμό και γοητεια.
Συμφωνώ μαζί σου Γιάννη...και οι δικές μου εμπειρίες το ίδιο λένε. Όπως είπες όμως... στις ευκολόπιστες.
Το βρίσκω παρόλαυτα λίγο αστείο να το καλύπτουμε με λόγια όπως "δείξε ενδιαφέρον για τα ενδιαφέροντα της και για τον φιλο της" και να απαντάει η Tonya οτι συμφωνεί, και μετά να λέει πως κατηγορούμε τις γυναίκες ως ηλίθιες που χαύτουν τέτοια πράγματα. Αφού η πράξη είναι η ίδια! για δουλεμα πρόκειται...
Το οτι εισαι 20 και δεν εχεις ακομη σεξουαλικη εμπειρια εμενα δεν μου λεει κατι.Αντιλαμβανομαι το οτι αισθανεσαι μειονεκτικα,σε τρωνε τα γιατι,λες τι κανω στραβα κλπ κλπ αλλα πιστεψε με το παν δεν ειναι το σεξ.Εχω γνωστο ο οποιος στα 25 δεν εχει κανει ακομη τιποτα!Και ειναι πολυ ωραιο παληκαρι, ρομαντικος και εκεινος (το λεω γιατι το ανεφερες) και πολυ φυσιολογικος απο αποψη χαρακτηρα.Αλλα δεν ετυχε.Θελει να βρει την καταλληλη(πολυ ρομαντικη ψυχη,ισως και o πιο ρομαντικος και ευαισθητος αντρας που εχω γνωρισει και φανταζομαι οτι υπαρχει).Δεν εισαι ο μονος λοιπον.Χαλαρωσε,αποβαλλε το αγχος και τα γιατι σου και ζησε την επομενη σχεση που θα ερθει.Και θα δεις οτι θα ερθει και αυτο.Να εισαι ο εαυτος σου μονο! :)