Originally Posted by
Aliandra
Καλησπέρα και ευχαριστω για τις συμβουλές σου,μεγάλη πιθανότητα να έχω κατάθλιψη,που διαρκεί παρά πολλα χρόνια και δεν μπορω πια να το αντιμετωπίσω.Χαιρομαι για εσένα που βρηκες ένα σωστο άνθρωπο να σε στηρίζει.εγω δεν έχω γονείς έχουν πεθάνει,οχι ότι αν ζούσαν θα ενδιαφέροντουςαν,συγγενεί� � 2-3 που έχω αδιαφορούν πλήρως,όσο για φίλους ποτέ δεν είχα,ούτε μια φίλη και κάποιοι γνωστοί ειναι απο ατομα που το μόνο που τους ενδιαφέρει ειναι ο εαυτός τους και κοιτάνε να εκ εταλευτουν την δυσκολία και την αδυναμία μου,άρα δεν υπάρχει κανένας!δεν έχω πια την διάθεση να κανω τίποτα,ούτε μέσα στο σπίτι που ζω με την υπεργηρη θεία μου που επειδή εξαρταμε οικονομικά απο αυτή με μειώνει συνέχεια και δεν την ενδιαφέρει καθόλου το προβλημα μου,ούτε συζήτηση θέλει και μου έχει πει,μεταξύ άλλων,ότι δεν είμαι παιδί της και αφού μου δίνει μια στέγη και ένα πιάτο φαι(που δεν τρώω καν γιατί δεν έχω όρεξη),μην την ενοχλω καθόλου δεν την νοιάζει,καταλαβαίνεις πως είμαι τελείως μόνη σε όλο αυτό,δεν έχω πια αντοχές ούτε κουράγιο και το βασικότερο έναν άνθρωπο να μου πει μια καλη κουβέντα,μια δυο φορές που πήγα να κανω σχέση το sex ήταν το μόνο ζητούμενο,σαν άνθρωπο κανείς δεν με είδε!ειμαι απελπισμένη ζω αλλά δεν ζω!!