Originally Posted by
Αλκμήνη
....
......
Κεράσι, δεν χειροτονήθηκε ακόμη, όχι. Δεν με λένε Θεοφανία.
Θεοφανία, προσπαθώ να το ερμηνεύσω εδώ και μήνες! Θα την πάρω την απάντηση όμως κάποια στιγμή..
Γιώργο Πάνου, σου συνέβη τέτοιο πράγμα; Όντως το έχω ακούσει κι εγώ πολλές φορές αυτό που λες. Αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω τρόπο να τον "ξυπνήσω" όπως λες. Δεν μπορώ να του επιτεθώ, να κάνω σαν ξελιγωμένη. Δεν ξέρω πώς θα το πάρει κιόλας, φοβάμαι μην με παρεξηγήσει, γιατί η όλη κατάσταση είναι λεπτή και θα πρέπει να είμαστε διακριτικοί. Τυχαίνει να του μιλάω φιλικά, δείχνω ένα απλό ενδιαφέρον χωρίς να ξεκαθαρίζω τι θέλω ακριβώς. Πιστεύω πως αν ήθελε, θα έκανε κι εκείνος κάποια κίνηση.
Remedy, όπως πάντα ο λόγος σου περιεκτικός και ουσιώδης! :) Αυτή η πρώτη κατηγορία που λες καταντάει και λίγο τρομακτική για τον μη ενδιαφερόμενο. Ναι, ναι, το δεύτερο ισχύει για μένα. Δεν μου αξίζει σχέση αμοιβαία, το πιστεύω!!! Αλλά στο παρελθόν ίσχυε και η πρώτη κατηγορία μπορώ να πω!! Μάλλον ξεκίνησα από το πρώτο και λόγω πληγωμένου εγωισμού κατέληξα στο δεύτερο...; Κάποια στοιχεία της πρώτης κατηγορίας με περιγράφουν. Όπως αυτό που λες για τις δικαιολογίες! Αρνούμουν να δεχτώ ότι ο άλλος δεν ήθελε, παρά πίστευα ότι κάτι άλλο τον εμπόδισε. Δεν νομίζω όμως να είχα ωραιοποιήσει την εικόνα του εαυτού μου, καθώς ποτέ δεν είχα ούτε καν αυτοεκτίμηση, πόσο μάλλον να φτάσω και στα άκρα!