Originally Posted by
μυσπ
Καλησπερα σας κ ευχαριστω για ολες τις απαντησεις,Οντως εχω τεραστιο θεμα με την δουλεια κ φυσικα κ προτιμω τις παλιες οικογενειες που η γυναικα δεν δουλευε,αλλωστε δειτε κ τριγυρω οτι ο κοσμος παροτι εχει τα παντα απο αγαθα δεν ειναι ικανοποιημενος κ ολο θελει κατι παραπανω,Προσωπικα δεχτηκα πολυ μεγαλη καταπιεση να παω ντε κ καλα στο πανεπιστημιο πηγα κ αποφοιτησα κ δεν ενιωσα οσον αφορα τις σπουδες την παραμικρη ικανοποιηση,ανεκαθεν προτιμω γαμο κ παιδια,Ετσι κ ζουσα οπως παλαιοτερα με λιγοτερα πραγματα αλλα πιο ηρεμα θα ημουν καλυτερα,δεν εχω θεμα να παω ενα παιδι στον παιδικο σταθμο ουτε να παω σουπερ μαρκετ ουτε να πληρωσω τους λογαριασμους του σπιτιου ουτε να παω μονη μου ταξιδι η στο γιατρο να περιμενω,Αυτο που φοβαμαι δεν ειμαι σε θεση να παλεψω ειναι να καθομαι ενα 8ωρο με αλλους κ να πρεπει να συνεργαστουμε να κανουμε καποια δουλεια,Κ δεν ξερω πως μπορω να το αποφυγω αυτο στην ζωη μου,Ενω στο σπιτι μεσα κανω τα παντα κ νιωθω κ καλα,Γενικοτερα δεν αντεχω τις ομαδικες δραστηριοτητες κ προτιμω τις μοναχικες οπως οι δουλειες του σπιτιου κ η μητερα μου προσπαθει ντε κ καλα να με πεισει να εργαστω κατι που φοβαμαι παρα πολυ κ απορει γιατι δεν μου αρεσε το πανεπιστημιο που πηγα με το ζορι κ κοντευω να εκραγω,Επισης εχω υποστει πολυ ασκημο σχολικο περιβαλλον κακη σχεση με τον πατερα που με πιεζε κ κακοποιηση απο συγγενικο προσωπο,Φοβαμαι οτι δεν ειμαι σε θεση να ειμαι σε μια δουλεια κ να κοινωνικοποιησθω κατα τετοιο τροπο,Μαλλον μονο το αγορι μου παιδι κ σπιτι ειμαι σε θεση να περιποιηθω