-
Αυτο που εχει σημασια ειναι να μην γινει χαμος για μια , ποσο μαλον που δεν ειμαι ερωτευμενος, αν ειμουν μπορει να το τραβαγα το θεμα, αλλα δεν θελω να ξενερωσω το γνωστο μου, μια που ειναι πολυ κλο παιδι κι οπως εχουμε πει -δεν κανουμε αυτα που δεν θελουμε να μας κανουν!!- .
Ετσι λοιπον εχετε διιο παιδια στις συμβουλες σας, δεν πρεπει να δειξω ανορημος, δεν αξιζει να πεσω με τα μουτρα.
Φεγγαρι συμφωνω απολυτα¨), εχεις δικιο υπαρχουν παρα πολλες κοπελες εκει εξω, αλλα υπαρχουν κι παρα πολυ λιγες που να αξιζουν! Θα ακουσω την συμβουλη σου να αρχισω παλυ να ξανα βγαινω, να καω το λογιο κι το συνηθης.
-
Aυτο που εχει σημασια ειναι να μην γινει κατι κακο, ουτε να γινω ρεζιλι για κατι τετοιο, δεν θα θελα να χαλαστω με τον γνωστομου, ποσο μαλον που ειναι ενα πολυ καλο παιδι, κι οπως εχουμε πει - δεν κανουμε αυτα που δεν θελουν να μας κανουν!-, ετσι λοιπον κι εγω, θα μεινω εξω απο το παιχνιδι της,ειδικα στην φαση που δεν ειμαι ερωτευμενος! δεν νιωθω κατι παρα μονο για την ομορφια της! ποσο μαλον που μπορει να ειναι κι αυτα που λεει ο Γιαννης2.
Φεγγαρι συμφωνω απολυτα μαζι σου, υπαρχουν παρα πολλες γυναικες εκει εξω!! αλλα δυστυχως υπαρχουν παρα πολυ λιγες που να αξιζουν!!,
Θα προτημησω να αρχισω παλυ να βγαινω εξω, να γνωρισω με τον φυσικο και τον συνηθη τροπο μια κοπελα! κι οχι να την πεσω στην κοπελα καποιου.
Παντος οταν την βλεπω καμια φορα ειδικα οταν χαμογελα περνα απο λιγα δευτερα του μυαλου μου η αμαρτια ¨)χεχε, αλλα εκει ειναι το ζητημα, εκει πρεπει να κραταμε χαρακτηρα¨)