Ενταξει μια βαρας :Ρ.Απλα σου προτινα κατι μηπως σε βοηθησει :Ρ..Οκ αφου λοιπον μιλας,γιατι δεν προτεινεις να κανονισετε να βγειτε καμια φορα με το/α ατομο/α που μιλας?
Printable View
Μιλάω κοινωνικά αλλά δεν σου αφήνουν πολλά πολλά περιθώρια με την συμπεριφορά τους. Δηλαδή οκ θα πηγαίνω στα καλά καθούμενα και θα τους λέω δώστε μου το τηλέφωνο σας;
Με ένα γεια ή με δυο λόγια μόνο, λογικό είναι να μην έχω το θάρρος να ζητήσω το τηλέφωνο κάποιου. Δεν σου αφήνουν περιθώρια με λίγα λόγια. Εγώ πάντα είμαι ανοιχτή στην κουβέντα οι άλλοι είναι απόμακροι.
Σου εστειλα ΡΜ ...
Geia! Εδω μεσα πολλοι αισθανόμαστε μονοι,(Θα σου εκανα παρέα αλλά ειμαι 30.) Μη το παιρνεις προσωπικά. Διάβασε και αλλα θεματα και θα δεις ποσος κοσμος αισθανεται μονος.
Παντως εμένα μαρεσει το username soy. !
πολλοι αισθανονται μονοι αλλα εδω μεσα δεν ειναι φορουμ για γνωριμιες. το βρισκω κι επικινδυνο οταν βλεπουμε να γινεται του χαπιου το πανηγυρι, σκεψου απο κοντα τι μπορει να συμβει.
δε θυμαμαι να κοντραριστικες με κανεναν, απλα εγραφες ψεματα για μια κοπελα και κανεις δε σε επαιρνε στα σοβαρα. αν δεν πεσουν μηνυσεις ειναι ολα ψιλοπραματα anyway.
Γεια σου Κενο.
Δεν παίρνουν όλοι φάρμακα εδώ μέσα. Άλλωστε γνωρίζω άτομο που έπαιρνε φάρμακα και μετά τα σταμάτησε και το πριν και το μετά ήταν ίδιο. Επομένως, τα φάρμακα δεν βοηθάνε πάντα και δεν είναι και για όλους και για όλα τα προβλήματα. Και όσο αφορά την επικινδυνότητα δεν είναι όλοι οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα επικίνδυνοι και εξίσου επικίνδυνος είναι και κάποιος άγνωστος από κάποιο άλλο site. Δεν έχω δοκιμάσει να ανοίξω παρόμοιο θέμα σε άλλο site και δεν ξέρω να σου πω.
Επιλέγουμε να κάνουμε παρέα με ανθρώπους που
εχουν κοινά ενδιαφέροντα η δραστηριότητες με μας
Ανοιξε ένα θέμα με τα ενδιαφέροντα σου και σηγουρα
θα βρεθεί κάποιος που να έχετε κάτι να συζητησετε.
κανεις υποθεσεις χωρις να εχεις δει τι ειχε συμβει συναντησα τουλαχιστον 4 η 5 περιπτωσεις που οχι μονο με πηραν στα σοβαρα αλλα μιλαγαμε κ συνεχεια μεσω πμ ακομα κ μεσω φβ κ μαλιστα ειχα σημειωσει κ στο τετραδιο μου οσα λεγαμε για να μη τα ξεχασω.. να μη σου πω οτι οι συναντησα κ αλλη μια περιπτωση που μιλαγαμε κ τηλεφωνικα δε μπορεις να αξιολογεις κατι χωρις να εχεις δει καν τι συνεβει στο παρασκινιο
τωρα σχετικα στο σημερα εγω μπαινω πια στο φορουμ για να συμβουλεψω καπιον αν δω κατι γνωστο μου η γνωριμο μου αν δε με παρει στα σοβαρα η με παρει στα σοβαρα αυτο δεν με απασχολει αφου αυτον αφορα το συγκεκριμενο θεμα που αναφερω οχι εμενα αρα ειναι δικη του επιλογη τι θα κανει...
δε ξερω τι κανεις εκτος φορουμ ουτε με αφορα. εγω μιλαω ΜΟΝΟ για εδω μεσα με τα θεματα που εγραφες στο ξεκινημα. στο ενα ελεγες οτι εχετε να κανετε σεξ με τη κοπελα σου 7 χρονια, στο αλλο οτι η κοπελα σου ειναι αμφιφυλοφιλη, στο αλλο οτι ειδες μελανιες πανω της, στο αλλο οτι σε απατησε, στο αλλο οτι ειναι εθισμενη με το λαπτοπ, στο αλλο οτι αλλα λεει και αλλα κανει κλπ. και καπου το σκηνικο ειχε καταντησει γελοιο κι ολοι γελουσαν με οσα εγραφες. στο ειχα πει κι εγω τοτε, οτι μονο αν πασχει απο multiple personality disorder παιζει να ισχυουν οσα λες. περιεργως τελευταια σταματησες να την αναφερεις και μπορει να σε πιστεψει ο κοσμος.
δε με ενδιαφερει το τι ειχε καταντησει κ τι οχι στα προσωπικα μου δεν εβαλα κανενα λογοκριτη κ ουτε προκειται να απολογηθω σε κανενα για αυτο ο καθε ενας ας πιστεψει οτι θελει εμενα το ιδιο μου κανει εκτος αυτου δε με νιαζει τι θα πουν ολοι για μενα εμενα με ενδιαφερει τι θα πουν οι φιλοι μου τωρα οι υπολοιποι αν θελουν να γελασουν ας γελασουν δε με ενδιαφερει ετσι κ αλλιος οταν καπιος δεν φιλος γελαει κλαιει η οτι αλλο δεν εχει σημασια για σενα.. σταματησα να την αναφερω γιατι εμαθα οτι ηθελα να μαθω σημειωσα εγραψα προχωρισα το παλεψα κ απλα κουραστηκα να κανω κ αλλες αναλυσεις οστοσο περιστασιακα την αναφερω η σε πμ η σε οτιδηποτε κολαει...
δεν εκρινα, απλα περιεγραψα τι συνεβενε τοτε. δε πηρα καμια θεση να πω οτι οντως ησουν γελοιος. το να περιγραψεις κατι απ'το να κρινεις εχουν διαφορα, ελπιζω να μπορεις να τη δεις. δε θα περιεγραφα αν δεν εγραφες οτι κοντραριστικες. δε θυμαμαι να κοντραριστικες λοιπον με κανεναν, αλλα κι αν συνεβη, αν δεν εχεις φαει μηνυση στο φορουμ του e-psychology θεωρεισαι νορμαλ.
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...�-πραγμα! Κοπελα μου παροτι κ στην δικη μου ζωη ειναι το αγορι μου κ λιγες καλες φιλες εχω ταλαιπωρηθει πολυ στο θεμα φιλια,Μολις δημοσιευσα κ εγω την ιστορια μου εαν θελεις διαβασε την ισως βρεις κατι κοινο με την δικη σου περιπτωση