Originally Posted by
Tixi
Σ ευχαριστώ stefiv! Ίσως έχεις δίκιο και θα έπρεπε να το δοκιμάσω και Αυτο. Σε πρώτη φάση , έχω σκεφτεί να πάω εγω σε ομοιοπαθιτκο ( για να μην του έρθει απότομα ο ψυχολόγος ) επειδή έχω ακούσει απο διάφορους ότι ασχολούνται και με τέτοια θέματα. Πρώτο βημα, να πΩ εγω, κακό δεν θα μου κάνει. Μετα ίσως μπορέσω να τον τράβηξω και αν γίνεται στην συνέχεια ψυχολόγος. Θα τη κάνω και αυτη την προσπάθεια παρόλο που νιώθω ότι έχω κουραστεί να προσπαθω ... Αλλα επειδη προς παρών δεν έχω κάποια πιο έξυπνη λύση ...
Να σε ρωτήσω κάτι χωρίς παρεξήγηση; Γιατι δεν κάνεις το βημα εσυ να πας σε κάποιον ; Μακάρι ο αντρας μου να ήταν σε αυτο το forum ( η σε άλλο ) για αυτο το θέμα. Αυτο θα σημαίνει αρχικά ότι έχει καταλάβει ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι κάτι θέλει να κάνει ...
Αφού εσυ το έχεις καταλάβει , είναι κρίμα να μην το προσπαθήσεις ( και αφου απ ότι κατ´αλαβα, τον αγαπάς !)[/QUO
:rolleyes::D
Να'μαι πάλι Tixi!!!! Αν μπόρεσα να δωσω να καταλάβετε,δυστυχώς όταν η δική σου τσέπη δεν έχει και ο σύζηγος δεν το θεωρει απαραιτητο για να σου δωσει να πας,ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ????Να βγω στην Πανια και να ζητήσω???Ο άντρας σου όμως απο την άλλη θα μπορούσε ακόμη πιο άνετα να τα διαθέσει για τον εαυτό του. Εδω το παιδί θέλω να πάω για λογοθεραπεία και αυτη την στιγμή ειναι αδύνατον!!!!!!Κάνω και τον λογοθεραπευτή μέχρι να το πάω.
Και να σου πω κάτι....σήμερα είπα θα προσπαθήσω όσο μπορώ μόνη μου.Δεν γινεται αλλιως,θέλοντας και μη πρέπει να προσπαθήσω,να φανώ έστω δυνατή για τα παιδιά μου.