ναι οντως στην συγκεκριμένη ηλικία ίσως το δεί πολύ friend και δε καταλάβει το νόημα.
αλλά εννοώ με το φιλος απλά να μη της πει "γεια, εισαι ομορφη σημερα. θες να βγούμε?" :P
Printable View
Μπα , Αντυ , εγω παντα ξεκιναγα φιλικα . Ειναι μυθος το οτι αν ξεκινησεις φιλικα , η κοπελα θα σε δει μονο φιλικα . Ημουν ομως ανετος , με το χιουμορ μου , κοπλιμεντα δεν εκανα ( αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει ) , αλλα εκανα κατι αλλο , με το που αρχιζε η κοπελα να ενδιαφερεται , γινομουν εγω ψιλοαδιαφορος , με αποτελεσμα να μην ξερει τι να υποθεσει . Σιγουρα δεν υπαρχει 'εγχειριδιο καλου καμακιου ' ( !!!!!! ) αλλα θεωρω σημαντικο να κανεις την κοπελα να μιλαει για τον εαυτο της ( σε ολες αρεσει αυτο ) κ να την κανεις να γελαει ( αυτο κ αν αρεσει ) . Παντα ημουν σοβαρος κ μετρημενος με τις κοπελες , κ οι σοβαρες το εκτιμουν . Οι αλλες δεν ξερω , ποτε δεν ενδιαφερθηκα για μη σοβαρη . Κ η πρωτη εντυπωση παντα μετραει πολυ .
Κ οπως πολυ σωστα λες , οχι βιασυνες ,
Οτι δεν τοχο δεν τοχο...αρχαριος ειμαι....για βολτα αλλη μερα ενοω...μιλαμε λιγο..δεν ειμαστε εντελως ξενοι...ισως και αυτη να θελει κατι η ισως δεν καταλαβα διοτι ειναι γενικως πολυ συμπαθιτικια...δεν θελω να τα σκατωσω επιδει θα την βλεπω ολο τον υπολιπο χρονο...και γενικα μου αρεσει....πως να την ρωτησω διακριτικα αν εχει αγορι??...μετα βλεπουμε..
Επισης επος ειπα εχει δυο τρια μαθηματα που φτιαχνετε ....μαλια και τετοια...
Σαν κορίτσι συμφωνω απόλυτα andy87!
Τι φιλικά και αηδίες(χωρίς να θέλω να προσβάλλω το φίλο μας gothly ειναι και αυτό μια εναλλακτική) αλλά αμα τη γουστάρεις πολύ καντης ένα ωραίο κοπλιμέντο,ξεκίνα κουβέντα και τέλος πες της οτι θα θελες πολύ να βγείτε!!!:o
Οσο για τον αν έχει φίλο δεν τρέχει και κάτι..κι εκείνη φανταζομαι στην ηληκία σου θα είναι οπότε δε νομίζω να πάει και για γάμο!οπότε κανε κίνηση..
...............
Ειναι πολυ συμπαθιτικη και δεν ειμαι σιγουρος για το τη θελει...ευχαριστω γεια τις απαντησεις....καποιος ειπε απο fb ομως δεν ειναι του στυλ μου...τι λετε?
Μακρυα από το fb χωρίς ειδικά να υπάρχει 1 πρώτη γνωριμία ή έξοδος.Μετά μπορείς απο εκεί αν παίζεις αλλιώς...Και επίσης μην κάνεις το λάθος αντ ην ψάξεις και την κάνεις add Αν δεν
στο δώσει αυτή.Θα υπάρχει η αίσθηση ότι την καταδιώκεις..
Συμφωνώ μαζί σου, καθώς και στο να μην γινει φιλος της διοτι θα πέσει στην κατηγορία friendzone οποτε ηδη την εχασε επειδη αμα μπει κανιες εκει η γυναικα δύσκολα αλλάζει γνώμη.
Ακομα και περι ασχετων θεματων να της μιλας (πχ μαθηματα, σχολές, ταινίες κλπ ) αμα βαζεις το καταλληλο υφος (ωραιος τροπος, γλυκος, οικειοτητα αλλα και αυτοπεποιθηση) και με αυτο της κινεις το ενδιαφερον για σενα αλλα και την οικειοτητα, δημιουργεις το υπόβαθρο ώστε να παει το πραγμα εκει που θες, φερνοντας της το σιγα σιγα. Νοειται οτι καθε φορα που τη βλεπεις θα επιδιωκεις την κουβεντα. Θετικο το ότι την βλεπεις συχνα. Υπαρχει βεβαια και η αλλη μεθοδος που λεει εξαρχης της δειχνεις το ερωτικο σου ενδιαφερον.
Σιγουρα μια γυναικα που πρωτοβλεπουμε δε θα τη ρωτησουμε αν εχει φιλο ή αν βγαινει με καποιον γιατι κατα πασα πιθανοτητα (εκτος κι ανειμαστε μοντελο και ο γοης) θα μας απαντησει ναι, ασχέτως αν οντως έχει ή όχι και ήδη δεν της εχουμε κανει την κάλύτερη εντύπωση. Το να μας απασχολει το αν εχει φιλο (εκτος κι αν πραγματι εχει και ειναι το προφανες ότι ειναι δεμενη μαζι του) ειναι συνηθως η φτηνη δικαιολογία αμα κολώνουμε να πλησιάσουμε.
Υπάρχει κι ο γυναικειος πληθυσμος του φορουμ που θα μπορουσε να σε καθοδηγησει καλύτερα.
καλά βρε παιδί μου για να καταλάβω γιατι θα μας τρελάνεις! Αφού την έχεις δει,εφόσον σ'αρέσει,ακούς τώρα εσύ έναν που σου είπε ότι δεν είναι το στυλ σου?
Δεν ξέρεις εσύ από μόνος σου αν είναι το στυλ σου και περιμένεις τι σου λέει ο καθένας?
Λοιπόν επειδή απο την πολύ κουβέντα στο τέλος θα ξενερώσεις και δεν θα κάνεις τίποτα,πήγαινε και μίλα στο κοριτσάκι σε παρακαλώ!
Δεν είσαι και 10 χρονών,17 είσαι,πρέπει να έχεις θάρρος και να διεκδικείς εκείνη που σου αρέσει.;)
Σημερα ετυχε και εκατσε διπλα μου..μηλησαμε λιγακι και της εκανα κανα κομπλιμετο...την παρασκευη εχουμε μαθημα και το βραδυ το παρτυ του σχολειου της και θα παι..θα παω εγω..στο μαημα σκευτομαι να της ριξω κανενα θα παι μ φιλεσ η με αγορι για να μαθω αν εχει αγορι....το βραδυ θα δοκιμασω να την πλησιασω....σε κλαπακι ειναι....καμια ιδεα?καμια συμβουλη ? Τι θεματα και τετεια?ευχαριστω για τις μεχρι στιγμης απαντησεις σας!!
Αντε μακάρι να πάει καλά.Οχι δεν θα ρωτήσεις αν έχει αγόρι.Θα το διαπιστώσεις εκεί.Μπορείς να ρωτήσεις βέβαια αν θα πάει με φίλες και αν είναι να πας μαζί τους.
Πάντως εφόσον πάτε σε κλαμπ φρόντισε να εξασκήσεις τις χορευτικές σου κινήσεις να την εντυπωσιάσεις μην στέκεσαι μόνο.Και ας είσαι συνέχεια κοντά της αλλά διακριτικά
να μην νιώσει ότι την πνίγεις.
Αυτα αν θελήσεις κάτι άλλο μέχρι αύριο.Πχ καμια δόση αυτοπεποίθησης απλά ζήτα :Ρ
Το κακο ειναι οτι δεν ξερω να χορευω...τι να κανω?...θα πρωσπαθισω να την πλησιασω...απο αυτοπεπιθιση δεν ξερω σε τη σταδιο ειμαι...περσι ειχα 0% ....μετα απο ολο το βαρος που εχασα και την γυμναστικη βολτες και τετοια θα πιγε +30%...;-) αν μπορητε να με βοηθισετε καλος...τι πρεπει να προσεξω στο κλαπ?....ευχαριστω
Το ένα κομματι λεει δωσε της να καταλαβει ότι εισαι σοβαρό, ώριμο άτομο το οποίο θα μπορούσε να εμπιστευτει (η αυτοπεποιθηση νοείται) (νοουμενου ότι δεν ειναι χαζογκομενα που γοητευεται μ αυτους που το παιζουν μαγκες και καμπόσοι επειδη εσυ δε μου φαινεσαι για τετοιος). Δωσε της να καταλαβει ότι διαφερεις απ τους υπολοιπους της παρεας, της ταξης κλπ επειδη οι γυναικες ελκυονται απο ττεοιες διαφορες. Δεν χρειαζεται να ξερεις να χορευεις, φτανει να μπεις στο ρυθμο όπως και οι υπολοιποι που πανε εκει και να μην καθησεις στο τελος σε μια γωνια ή όλη τη βραδυα να μεινεις τελικα ...ακινητος. Βαλε και λιγο αυθορμητισμο και να σαι ο εαυτος σου (ο καλος νοειται), κι οχι να καθεσαι απο τωρα να προγραμματιζεις τι θα της πεις επειδη στο τελος θα απαγγελλεις ποίημα.
Κατα τα λοιπα χαλάρωσε ..... επειδη μου φαινεται πως η σκέψη σου δεν απασχολείται με τίποτα άλλο εκτος απ αυτην... μεσανυκτα και εσυ ζητας συμβουλες....
Ας πουν και κατι οι κοπέλες του φορουμ. Απ τη δικη τους σκοπιά εχει ενδιαφερον τι θ ακουσεις κι όχι απο μενα.