Originally Posted by
onomaxrhsth
τα πισογυρισματα κατα την αποψη μου ειναι αναποφευκτα μεχρι κ την στιγμη που θα εχεις καταφερει να αποβαλεις οριστικα οτι προβλημα κ αν σε τρωει μεσα σου...συμφωνω με τον ioanni2 και θα σου πω οτι πρεπει να δεις και την αισιοδοξη πλευρα σε ολο αυτο...ειχες απλως μια κακη στιγμη, εισαι πολυ καλυτερα απο το παρεθλον και πανω απο ολα εχεις την θεληση και την δυναμη να μην ξαναπεσεις στο τριπακι να κοβεσαι. Εγω θα σου ελεγα να μην κατηγορεις τοσο πολυ τον εαυτο σου, μονο κ μονο που ειχες σταματησει για τοσο καιρο ειναι μεγαλο κατορθωμα...Τωρα το οτι το ξαναεκανες μια φορα ξανα, πιστευω οτι εγινε επειδη υποσυνειδητα ειχες κρατησει πραγματα μεσα σου που δεν τα εχεις αποβαλλει τελειως, σκεψεις, ανησυχιες, αγχη κλπ. Ηταν ενας ευκολος τροπος να ξεσπασεις εκεινη την στιγμη, ο τροπος που εχεις μαθει να ξεσπας τοσο καιρο. Το κακο σε ολο αυτο ειναι οτι κατηγορεις τον εαυτο σου για το οτι ανησυχεις για ολα αυτα τα πραγματα(οπως ειπες κ συ για παραδειγμα, τα αισθηματικα κ τα επαγγελματικα σου). Μην τιμωρεισαι για κατι που νοιωθουν ολοι οι ανθρωποι καποια στιγμη... Ολοι μας σε καποια φαση στη ζωη μας νοιωθουμε χαμενοι, δεν ξερουμε προς ποιο δρομο βαδιζουμε κ δεν γνωριζουμε τι θα μας φερει το μελλον...
Απο οτι καταλαβα παντως κ απο τα προηγουμενα σχολια που αφησανε κ απο τα δικα σου, δεν πρεπει να σε βασανιζουν μονο αυτα, πρεπει να εχει συμβει κ κατι αλλο στην ζωη σου που σε ταλαιπωρει ακομα..Οτι κ αν ειναι αυτο, εγω σου λεω οτι δεν πρεπει να κατηγορεις τον εαυτο σου για τιποτα...! Εισαι απλως ενας ευαισθητος ανθρωπος, που δειχνει επιθυμια να αποβαλλει οτι κακο εχει συμβει στην ζωη του! Κ μεχρι στιγμης τα εχεις καταφερει πολυ καλα. Απλως σε μια στιγμη αδυναμιας, εκανες κατι που δεν ηθελες κατα βαθος, αλλα εκεινη την στιγμη ειχες αναγκη! Δεν πρεπει λοιπον να σε καθοριζει αυτη η στιγμη αδυναμιας σαν ανθρωπο!Μην μηδενιζεις και διαγραφεις καθε προσπαθεια που εκανες κ την δυναμη που εδειξες για μια στιγμη αδυναμιας!
Εκανες πολυ καλα πιστευω που εγραψες στο φορουμ κ προσπαθησες να αναλυσεις τις σκεψεις που σε οδηγησαν στο να κοπεις, πιστευω ειναι αλλη μια πραξη που δειχνει οτι εχεις την θεληση μεσα σου να το σταματησεις τελειως.