-
@onomaxrhsth Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με την πρώτη σου παράγραφο!Απ οτι έχω καταλάβει λίγο πολύ ναι ισχύει αυτό στην συμπεριφορά της και αυτή αρκετές φορές είχε εκφράσει ανησυχία στο οτι και εγω θα την παρατήσω...Προσπάθησα με τον τρόπο μου να την μεταπείσω και να της εξηγήσω οτι όσες φορές και να πέσεις επιβάλλεται να σηκωθείς και σίγουρα θα βρεθεί κάποιος είτε στον ερωτικό είτε στον φιλικό τομέα να εμπιστευτείς αλλά δεν ξέρω αν και πόσο την επηρέασα.Τέλος πάντων στο συγκεκριμένο θέμα δεν μπορεί να την βοηθήσει κανείς παραπάνω απ οσο επιτρέπει αυτή στον εαυτό της να την βοηθήσουν.
Τώρα για την δεύτερη σου παράγραφο,καταρχήν ναι είναι λιγάκι drama queen,λόγω χαρακτήρα,λόγω καταστάσεων θα σε γελάσω.Σίγουρα δεν είχε τάσεις αυτοκτονίας αλλά απ την άλλη σίγουρα δεν ήταν και στα καλά της.Εκεί δεν μπορούσα να της πω τίποτα,γιατί ήταν συνομιλία μέσω fb,για την ακρίβεια της λεω θέλω να μιλήσουμε αύριο λίγο στο τηλ και μου λέει εμένα με ρώτησες αν θέλω;και άρχισε την επίθεση...Έχω σκεφτεί και εγω οτι κάτι μπορεί να της συνέβη στο μεσοδιάστημα Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου γιατί ανέβαζε και πολλά ερωτικά τραγούδια εκτός των άλλων αλλά αν δεν μιλούσε τι να κάνω...Προσπάθησα να την κάνω να μου πει αλλά τίποτα και εγω δεν είμαι ούτε μες το σπίτι της ούτε μες το κεφάλι της.Τσακώθηκε με κανέναν;επανεμφανίστηκε κάποιος παλιός ανεκπλήρωτος έρωτας;ιδέα δεν εχω(Ίσως,χωρίς βέβαια αυτό να ναι ιδιαίτερα σοβαρό για κάποιο άλλον άνθρωπο να φταίει το οτι η σχολή της ακόμα δεν έχει ανοίξει και είναι ολη μέρα σπίτι μιας και πολλές παρέες δεν έχει και είναι γενικά ενεργητικό άτομο).Και φυσικά παίζει,σοβαρά μάλιστα,το ενδεχόμενο απλά να μην θέλει επαφές μαζί μου(Ας είναι και τόσο ξαφνικά,προφανώς με κορόιδευε τόσους μήνες) και κάποιες συμπεριφορές όπως τραγούδια κτλ να είναι τυχαίες.Τέλος πάντων τσάμπα βασανίζομαι και τσάμπα "βασανίζω" και σας γιατί κανείς δεν μπορεί να ξέρει.Ο χρόνος θα δείξει.
Βέβαια με μπέρδεψες λίγο,μετά απ ολα αυτά που είπα και τις extra πληροφορίες που συγκλίνεις για την συμπεριφορά της;Με κορόιδευε τόσους μήνες ή το κάνει για άλλους λόγους;Γενικά ρε πούστη με σκοτώνει που εντάξει τόσο καιρό ενδιαφερόταν για μένα και ξαφνικά κενό.Δεν μπορώ να πιστέψω οτι όντως γούσταρε την παρέα μου και ενα ωραίο πρωί πάγωσαν όλα.Απ την άλλη επίσης τόσο καλά το έπαιζε οτι την ένοιαζε για μένα και στην ουσία τίποτα;
@kerasi Φυσικά και με ενδιαφέρει η άποψη σου!Πες μου αν θες :)
-
Ηeisenberg, γιατί δεν ακολουθείς την κλασική δοκιμασμένη συνταγή να αδιαφορήσεις για την κοπελιά και να περιμένεις να δεις πώς θα αντιδράσει?
-
Lena01 μετά απ αυτά που έγραψα αν είχες το κουράγιο βέβαια να τα διαβάσεις :p πιστεύεις οτι θα έπιανε στην συγκεκριμένη κοπέλα;Στην ουσία βέβαια αυτό κάνω εδω και 10 και βάλε μέρες.Αυτή δεν ξέρει αν την σκέφτομαι η οχι και τι κάνω.Προχθες που είπα οτι βγήκα με φίλες μου ίσως τσίμπησε αλλά δεν έκανε κίνηση.Τι άλλο να κάνω πια;
-
Σε μπερδεψα μαλλον γιατι κ γω η ιδια ειμαι μπερδεμενη οσον αφορα την συμπεριφορα της:p κοιτα εξαρχης απο αυτα που ειχες πει, σου ειχα απαντησει κιολα πως η συγκεκριμενη κοπελα πολυ απλα δεν ηξερε τι της γινεται κ επειδη βαρεθηκε συμπεριφερθηκε ετσι κ εκοψε καθε επαφη. Αλλα απο την αλλη πισω απο καθε συμπεριφορα κρυβεται κ ενας λογος. Εφοσον λοιπον ειπες κ εσυ οτι η κοπελα σιγουρα δεν ειχε στο μυαλο της την επιβεβαιωση, οποτε τα συναισθηματα(τουλαχιστον στο φιλικο επιπεδο) ηταν αμοιβαια, συμπερανα οτι κατι αλλο συνεβη κ καποιος λογος υπηρχε γ το οτι ξεκοψε κ σου ειπε ολα αυτα. Απο την αλλη δεν την ξερω κ καθολου, οποτε δεν μπορω να ξερω τι απο τα 2 ισχυει. Αυτο εσυ θα το κρινεις.
Εγω αυτο που κατεληξα να πιστευω, ειναι οτι οτι κ αν συμβαινει ο τροπος της ηταν απαραδεκτος κ προσωπικα δεν νομιζω να τον συγχωρουσα. Εσυ ομως εισαι διαφορετικο ατομο, οποτε μπορει κ να την συγχωρεσεις αμα κανει καποια στιγμη την κινηση να σου εξηγησει. Την λυση την βρηκες απο μονος σου πιστευω αφου στο τελος λες οτι μονο ο χρονος θα δειξει. Μεχρι τοτε, αμα δεις οτι σε βασανιζει πολυ το τι εγινε κ θες να μαθεις, κανε απλως αυτο που σου ειπα κ προσεγγισε την εσυ μια τελευταια φορα για εξηγησεις.
Μην με αφησεις ομως με την περιεργια, οταν μαθεις πες κ σε μενα!!χαχα:p