Quote:
Σκέψεις οτι ειμαι straight και απλά είμαι μπερδεμένη:
ειναι σα να λες σκεψεις οτι ειμαι στρειτ αλλα κατι μου συνεβει κ μπερδευτικα...
Quote:
ερωτευόμουν από μακριά και δεν τους μιλούσα γιατί ντρεπόμουν
απο τη στιγμη που λες αυτο το να ερωτευεσε καπιον απο μακρυα ειναι σα να λες επιδη σε ερωτευομαι φευγω
Quote:
το γύριζα σε φιλικό επίπεδο και δεν ξέρω γιατί,
ειναι σα να λες το γυριζα σε φιλικο επιπεδο γιατι κατι μου εφτααιγε κ ειχα ψυχραθει επιδη κατι με πειραζε απο το παρελθον αφου στο παρον δεν εβλεπα αιτια
Quote:
αφορουσαν διάσημους, κυριώς λόγο θαυμασμού.
αυτο δεν ειναι ερωτας πραγματοποιησιμος μου θυμιζει τη φραση ονειρεψουμε μα μη μ αγγιζεις
Quote:
καθαρά και μόνο για να δω πως ειναι και επειδή ειναι κάτι που όλοι το κάνου
πιο πολυ με περιεργεια ανακαλυψης μου κανει αυτο παρα με κατι αλλο
Quote:
πράγματα όχι και τόσο συνηθισμένα.
σαν αυτο που λεει θελω τα αλλιοτικα κ τα παραξενα που εχει η ζωη
Quote:
Φόβος μην πληγωθώ, ε
οταν φοβασαι κατι το διωχνεις μακρυα σου
Quote:
Συνήθως οι άντρες παρουσιάζονται σαν να ειναι αυτοι που αναζητούν μόνο το σεξ
αρα αυτος ειναι ο λογος που συνεβισαν ολα αυτα. αλλα σε απασχολησε το πως εφτασες σε αυτο το συμπερασμα???????????
Quote:
υποσυνέιδητα να με έχει σε στάση αμυνας
η αμυνα αυτη ομως απο που προηλθε?? αυτο πρεπει να σκεφτεις
Quote:
-Η πιο καλή μου φίλη τώρα στο πανεπιστήμιο έχει μια αδερφή που ειναι λεσβία, οπότε συζητούσαμε αρκετά περί σεξουαλικότητας. Μπορει αυτο να με επηρέασε.
αυτο ειναι δικαιολογια κανεις δεν επηρεαζετε αν δε το θελει
Quote:
Σκέψεις ότι τελικά μπορει να ειμαι λεσβία ή bi:
-Οι φαντασιώσεις μου αφορούν γυναίκες.
ξαναλεω οτι αυτο δε μπορει να προηλθε απο την επιφυτηση του αγιου πνευματος κατι εγινε κ φτασες σε αυτο το θεμα.
Quote:
Ο άνδρας ξέρω οτι υπάρχει αλλά δεν τον φαντάζομαι
ειναι σα να λες ο αντρας υπαρχει αλλα ειναι σα να ειναι διακοσμητικος
Quote:
Το ανδρικό σώμα όμως το θαυμάζω, αλλά δεν το φαντασιώνομαι
δηλαδη το βλεπει φιλικα
Quote:
-Εχω αρκετά κοινά με λεσβίες.Εκανα πρωταθλητισμό στο στίβο. Μου άρεσαν όλα τα αθλήματα.Να παίζω και να παρακολουθώ ποδόσφαιρο, μπάσκετ.(θεωρούσα οτι όποιο αγόρι δεν παρακολουθει ποδόσφαιρο ειναι γκευ.Βέβαια δεν ειχα ανάλογη στερεοτυπική σκέψη για τα κοριτσια :Ρ) Να αρνούμαι τις φούστες. Το να βάφομαι. Να ντύνομαι θηλυκά. Να μην μου αρέσει να ειμαι σέξι.Να ντρέπομαι όταν με παρατηρούν αγόρια.(Αν και πλεόν θα έλεγα οτι ειμαι αρκετά θηλυκια .Σιγουρα όχι με τα πρότυπα και στερεότυπα της μόδας περί θηλυκότητας, αλλά γενικά και από την φύση μου και την σωματική δομή μου δεν ειμαι σε καμία περίπτωση αντρογυναίκα).
ανεβασε ενα θεμα σχετικα με το πως τα πηγες με τον πατερα σου ισως η λυση του μυστηριου να ειναι εκει
Quote:
Αυτές ειναι οι πολύ μπερδεμένες μου σκέψεις όσο πιο περιληπτικά θα μπορούσα να τις γράψω...
εγω δε το βλεπω κ τοσο μπερδεμενο ισωσς επιδη εχω συνηθισει να ακουω τετοια κ εχω κανει προπονηση εγω εχω την εντυπωση οτι ηθελες να τα φτιαξεις με αντρα αλλα επιδη δε σου βγηκε σκεφτοσουν γυναικες αλλα επιδη δεν ηθελες να ακολουθησεις αυτο το δρομο μετα το γυρισες σε ασεξουαλ
-επισης πες με απιστο θωμα αν θες αλλα εγω δυσκολευομαι να πιστεψω οτι με ολα αυτα τα κατεβατα κ αυτη τη ψυχροτιτα που εχει βγαλει στο σεξ οτι ολα αυτα προηλθαν απο την επιφυτηση του αγιου πνευματος αλλα πρεπει να ψαξεις τι συνεβει στο παρελθον σου για να εξηγισεις ολα αυτα