Originally posted by interappted
Quote:
Originally posted by Sofia
Inter, έχω την αισθηση οτι εχεις πάρει το \"οριακη\" και του χεις αλλάξει τα φώτα...εννοω οτι σε φαντάζομαι να χεις κολλήσει μια ταμπελα πάνω σου που λεει \"προσοχή-οριακη\"!Και στην ταμπελα αυτή έχεις κολλήσει πιο πολύ εσύ απο οποιονδήποτε άλλο!!
Για το πενθος τώρα: 1,5 χρονος ειναι, οχι 10 χρονια. Φυσιολογικος ειναι ο θυμος, ο πονος, η απογνωση, ολα αυτά....Νομίζεις οτι αν δεν ήσουν οριακή δεν θα πονουσες ετσι? Κι ομως, δεν ειναι έτσι. Μόνο οι οριακοι πονάνε, χτυπιουνται, θυμώνουν, χάνουν τον εαυτο τους? Φυσικά κ όχι!
ο γιος σου προχωρά με διαφορετικές αποσκευές απο ένα άλλο παιδι που έχει κ τους δύο γονεις. Οχι χωρίς αποσκευές, μα με διαφορετικές.Μην του συμπεριφέρεσαι ομως σαν \"χαμενο\" απο τη ζωή. Καλο δεν θα του κάνεις έτσι.
Και κάτι τελευταιο: εχασα ενα πολύ αγαπημένο μου προσωπο πριν 3 χρονια. Ακομα δεν μπορεσα να βγαλω απο μεσα μου τον πονο κ τον θυμο, δεν μπορεσα να ξεσπάσω. Το βρίσκεις πιο φυσιολογικο?Και δεν ειμαι οριακή, αν αναρωτιεσαι!
απλα απο την ταλαιπωρεια αναρωτιεμαι τι σκατα φταιει κ δυσλειτουργω τοσο..
γιατι αν δυσλειτουργεις θες δε θες σκεφτεσαι ολη την ωρα τι μπορει να παει λαθος με εσενα αν πως κ τι..αφου ειναι η φυση των ψυχολογικων1000 ερωτηματα
το οριο πιστευω οτι εχω δειξει οτι δεν θα το αφησω να με κουμανταρει!
για το μικρο σαφως κ θα κανω ο,τι μπορω αν κ ξερω οτι ποτε δεν θα γινω το κλασικο που λενε μανα κ πατερας γιατι ειμαι γυναικα κ αρα μονο μανα κ σκοπο για αντικαταστατο πατερα δεν εχω να γινω
εχω την εντυπωση οτι σαν να τα ψιλοπηρες μαζι μου για το οριο ναι καπου ΠΡΕΠΕΙ να αποδωσω την κακη ψυχολογια μου
καπου ειναι ΑΝΑΓΚΗ κ δεν θελω να το χαλάσω οποια συμπερασματα κι αν προκειπτουν τωρα που βρηκα την αιτια.Μη νομιζεις οτι ολη την ημερα λεω Με λενε Ιωαννα κ ειμαι οριακη αλλα σε αυτο το forum για τα ψυχω μου ΜΠΕΝΩ Κ ΓΙΑ ΤΑ ΨΥΧΩ ΜΟΥ ΘΑ ΠΩ αν κ εκανα μονο μια αναφορα σε αυτο το θεμα.το πενθος παραμεριζει τα παντα για μενα
εναμισης χρονος αλλωτε μου φαινεται εναμιση αιωνας κι αλλωτε εναμιση λεπτο
εκει ειναι που τα χανω