Originally Posted by
Remedy
δεν ειπα οτι ειναι ενα χομπι εις βαρος σας που δεν μπορεις να ακολουθησεις...
ειπα οτι ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ και δεν μπορεις η δεν θελεις να ακολουθησεις...
αν εσυ ηθελες να ακολουθεις ,αυτος θα το ηθελε?
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ! εσυ δεν θα ζητησεις να κοψει τιποτε αγαπητη μου.
αυτο που θα θεσεις, ειναι η στεναχωρια σου που ΖΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣΤΑ! το αν θα κοψει το κυνηγι, το οργωμα, θα σε παρει μαζι του, η κατι αλλο, ειναι κατι που θα αποφασισετε μαζι σαν ζευγαρι, εαν και εφοσον θελετε και οι δυο να ειστε μαζι και οχι χωρια... διοτι αν τον εξυπηρετει η κατασταση και δεν βλεπει κανενα προβλημα, δεν μπορεις να κανεις τιποτε εκτος απ το να κανονισεις την πορεια σου...
εφοσον παλιοτερα ειχατε κοινες δραστηριοτητες, γιατι τις κοψατε? μονο λογω εγκυμοσυνης?
παρ ολα οσα μας λες, εγω δεν εχω πειστει οτι δεν μπορειτε να ειστε μαζι. εκτος αν καποιος οι και οι δυο,δεν το θελετε.
για παραδειγμα:
θελει κυνηγι 12 ωρες? πολυ ωραια. βρειτε εναν κυνηγοτοπο σε μια ωραια τοποθεσια που εχει κοντα ξενωνα κι αντι να παει αυθημερον, πατε μαζι διημερο. καντε τις βολτες σας, παρτε και φιλους μαζι αν θελουν. πιειτε τα ποτακια σας, πατε στις ταβερνουλες σας περαστε καλα, κοιμηθειτε εκει και το πρωι ας πανε τα ζωα να κυνηγησουν αλλα ζωα κι οταν τελειωσουν, μπορειτε να ειστε παλι μαζι και αργα το βραδυ να γυρισετε σπιτι σας.
το ιδιο ακριβως και με τις εργασιες στο χωριο του. γιατι δεν μπορεις να ακολουθησεις? δεν το καταλβαινω. να πας κι εσυ.δεν ειπαμε να μαζεψεις ελιες.κανε τις βολτες σου,δες τα λουλουδακια σου ανε χετε σ[πιτι εκει κι οταν τελειωσει θα ειστε παλι μαζι. μη τον αφηνεις να τραβαει μονο του κουπι με το δευτερο εισοδημα, δεν ειναι μονο ηε ργασια αλλα και η μοναξια που βιωνει βολοδερνοντας σε 2 δουλειες τελειως μονος. και η συμπαρασταση ειναι παροχη στην κοινη σας ζωη, μην το βλεπεις σαν κατι εξω απο εσενα.
φανταζομαι οτι αντιληφθηκες το πνευμα μου. δεν εννοω να κανεις ακριβως αυτα που περιγραφω παραπανω, εσυ μπορει να σκεφτεις κατι αλλο.αυτο που λεω να κανεις κινησεις για να ειστε ζευγαρι και να εχετε κοινη ζωη, να περνατε καλα ΜΑΖΙ. και βεβαια να ειναι σε αυτο διαθεσιμος και ο διιος, διοτι αν επιδιωκει να ειστε χωρια, τοτε κατι δεν παει καλα..