-
Μαλιστα. Πιστευω λοιπον οτι απ τις 3 αιτιες κυριως ευθυνεται το αγχος. Και εφοσον το παθε την πρωτη φορα, μετα γινεται φαυλος κυκλος και λεει απο μεσα του δε θα τα καταφερω, ειμαι ανικανος, θα μου φυγει η κοπελα και τετοια. Παντα στην εναρξη της ερωτικης ζωης υπαρχει ενα στρες. Υπαρχουν καποιες τεχνικες αλλα δε μπορω να στις περιγραψω με λογια οποτε πρεπει να αναζητησεις τη βοηθεια ψυχολογου. Για ανδρολογο μην πας διοτι δεν εχει κατι οργανικο, αν ειχε θα του φαινοταν και μονος του. Εννοειται οτι κοβει μαχαιρι τσοντες και χερακια. Οτι κανει μονο με σενα. Πρακτικα την επομενη φορα που θα ξαναβρεθειτε πεστου να κανετε αγκαλιες μονο για πολυ ωρα και τριψιματα. Ξεκινα πιο σταδιακα καθε φορα και μας λες την εξελιξη.
-
Το αγορι σου εχει το λεγομενο "performance anxiety" [google it] .
Δηλαδη , εκεινη τη στιγμη εστω και ασυνείδητα εχει αρκετο αγχος ωστε αυτο να του βγαινει στη στυση.
Αποκλείεται (με βαση τη λογικη τουλαχιστον) 20χρονων παιδι να εχει προβλημα στυτικης δυσλειτουργιας.
Θα ξεπερασει αυτον του το φοβο μονο οταν νιωσει απολυτα εξοικειωμένος μαζι σου .
Βεβαια , το γεγονος της αποτυχιας του γενναει ακομη περισσοτερο αγχος και οπως καταλαβαινεις ολο αυτο γινεται ενας φαυλος κυκλος.
Προφανως και δεν ειναι απολυτα εξοικειωμενος μαζι σου (εννοω οταν ειστε γυμνοι ).
Δωστου λιγο τον χρονο του. Το αλκοολ βοηθαει στην αποβολη του αγχους (πιειτε κανα μπουκαλακι κρασακι πιο πριν ;) ).
Και οσο ενοχλητικο και αν ειναι, μην δειξεις οτι δυσανασχετεις, αντιθετα πες του οτι κατανοεις το θεμα και καντον να νιωσει ανετα.
Οσο πιο ανετα νιωσει μαζι σου , τοσο πιο γρηγορα θα ερθει το επιθυμητό αποτελεσμα!
-
Διαγράφηκε από τον χρήστη
-
ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση...:)
-
Εσυ απο όσο φαντάζομαι δνε είσαι παρθένα έτσι?Γιατι εμένα με άγχωνε πάντα το θέμα όταν η κοπέλα ήταν παρθένα και γενικα αργούσα κάπως να λειτουργήσω.Βασικα εγώ έχω να προτείνω 2 πράγματα αλλά και τα 2 είναι λίγο extreme αλλά στο χέρι σας είναι και πάνω απολα με προσοχη.
1ον)Λέω μήπως του πέφτει μόλις φορέσει το προφυλακτικό οπότε ίσως να δοκιμάζατε χωρίς μια φορά αλλά να είσαι σίγουρη ότι εσυ δεν έχεις κάτι και αυτος να είναι σίγουρος οτι δνε θα τελειώσει μέσα σου για αυτο λέω ΑΠΟΛΥΤΗ προσοχη
2ον)Να δειτε μαζι καμια ερωτικη ταινια που σίγουρα θα φτιαχτειτε και οι 2 και αφηστε την να παίζει κατα τη διαρκεια της πράξης που νομίζω ότι θα γίνει
Αλλά σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να τον χαλαρώσεις!!!!
-
Επισης θα βοηθουσε να διαλεξετε να αρχισετε με σταση στην οποια εσυ θα εχεις το πανω χερι ...
Την πρωτη φορα, ακομη και τα πιο απλα πραγματα μπορει να φανταζουν βουνο!!!
Και οπως προειπα , φροντίστε να εχετε πιει!!!
-
Μην κανεις κανενα αστειο και πιειτε γτ θα ειναι χειροτερα. Αστα αυτα. Ξεκινα με αγκαλιες και γουτσου γουτσου μονο. Μεχρι εκει. Κανε λιγες τετοιες επαφες και θα σου ξαναγραψω. Να κοπει ομως το χειροκινητο και το ιντερνετ.
-
tzo , πιστευω οτι το αγορι σου εχει τρακ . Μουχε συμβει κ εμενα την πρωτη φορα , επισκεφτηκα ψυχιατρο , κ η μονη συμβουλη του ηταν να ηρεμησω , μεχρι που μου προτεινε να παρω ενα ηρεμιστικο ( πριν την πραξη ). Καποια στιγμη πηρα μπρος , κ απο τοτε δεν ξαναπαρουσιαστηκε προβλημα
ΥΓ δεν προτεινω ηρεμιστικο , ειναι εναντια στους κανονες του φορουμ .