Originally Posted by
Diana1982
Ναι ήταν πολύ περίεργη,ήταν και πολύ νευρωτική γιατί είμαστε υιοθετημένες και την είχε πειράξει πολύ αυτό....
Αλλά από πάντα την θυμάμαι άρρωστη την αδερφή μου...έσπαζε τις πόρτες από το σπίτι,φώναζε,έλεγε ψέμματα,έβριζε την γιαγιά μου...
Μετά στα 13 έπαθε μία μικρή επιληπτική κρίση,αλλά άπο τότε που την θυμάμαι(είμαι 3 χρόνια μικρότερη) ήταν αλοπρόσαλλη,είχε συμπτώματα διπολικής,δεν μας λέει τίποτα ποτέ γι αυτό το ζήτημα,από σκόρπιες κουβέντες κατάλαβα ότι έχει αυτή την ασθένεια και από την συμπτωματολογία που κάποτε μου είπε ένας γιατρός.....
Είναι περίεργη,δεν θελει να πάει για δουλειά,είναι 35 χρονών σήμερα,δεν θέλει να πάρει τα φάρμακά της,αγνοεί την προσωπική της υγιεινή-κάνει σπάνια μπάνιο-σε σημείο να μυρίζει....το δωματιό της είναι σε αθλία κατάσταση,δεν την νοιάζει καθόλου η εξωτερική της εμφάνιση,τρώει και ας είναι ιδαίτερα παχουλή,δεν έχει φίλο εδώ και πολλά χρόνια-παράτησε τις σπουδές της και ποτέ δεν εξήγησε στην μάνα μου το γιατί.......
Θέλετε λίγο να με βοηθήσετε,αν όλα αυτά είναι στοιχεία διπολικής; Η ίδια δεν μιλιέται....οπότε αν κάτι μάθω θα είναι από σας.....