ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΣΤΙΚΑ?
Printable View
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΣΤΙΚΑ?
Τα αντικαταθλιπτικά δεν είναι καθόλου εθιστικά........
ΔΕΝ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΖΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, EAN ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ?
ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΠΑΡΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΙΕΖΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΟΥΣΑ ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ........?????????
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΟΜΟΡΦΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Η ΑΠΟΛΥΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ????????
ΕΑΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΙΡΚΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΛΥΣΙΔΑ, ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΠΟΛΗ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚRA ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ...
Ναι η κατάσταση υποτροπιάζει και θέλει προσοχή...Επίσης υπάρχει το στερητικό σύνδρομο σεροτονίνης όπου λόγω του ότι έχεις συνηθίσει τον οργανισμό σε μια α συγκέντρωσή της στον οργανισμό με το χάπι η ελάττωσή της φέρνει νευρικότητα και άγχος.....Τώρα δεν ξέρω πότε κρίνει ο γιατρός πως είναι καιρός να κοπούν τα χάπια και αν σε κάθε στάδιο της ψυχοθεραπείας σου αντιμετωπίζεις την ίδια υποτροπή πάντως εγώ όταν το κόβω με τσακίζει το συναίσθημα........Η διακοπή θέλει προσοχή και θέλει να έχεις πετύχεις κάποιους στόχους που θα σε βοηθήσουν να μην αφήσεις την κατάθλιψη να σε πάρει ξανά από κάτω....Quote:
Originally posted by xmark
ΔΕΝ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΖΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, EAN ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ?
Quote:
ΕΑΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΙΡΚΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΛΥΣΙΔΑ, ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΠΟΛΗ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚRA ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ...
έλα Χρηστάκη παιδί μου...Μη μου στενοχωριέσαι....Φόρτσα στην ψυχοθεραπεία για να σπάσουμε την αλυσίδα....Ελεφαντάκι ε;;;;Χε χε...Κατά περίεργο τρόπο το θεωρώ πολύ γλυκό ζωάκι.......Ειδικά το μικρό ελεφαντάκι......που ζυγίζει κανάν τόνο ή και παραπάνω...χεχε
xmark αυτό που λες μου προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση, μου άρεσε πάρα πολύ! Με άγγιξε γιατί ταιριάζει σε πολλά και στο δικό μου χαρακτήρα.Quote:
Δεν ξέρω αν το έχεις σκεφτεί αλλά παρόλο που είναι μελαγχολική η εικόνα αυτή είναι ταυτόχρονα και πολύ αισιόδοξη. Στην πραγματικότητα ο ελέφαντας ΜΠΟΡΕΙ να σπάσει την αλυσίδα αρκεί να το θελήσει. Κι ενώ ο ελέφαντας μπορεί να μην το συνειδητοποιήσει ποτέ αυτό, εμείς ως άνθρωποι μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε ως όντα με λογική και συνείδηση.
Πολύ όμορφη παρομοίωση...
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ BUCAY(NA SOYPO MAI ISTORIA) http://www.protoporia.gr/protoporia/product.asp?sku=288358&mscssid=9FCWGNB3Q1TJ9HF 9KGCKCPU0M8UJ9DC7
O ΚΑΦΕΣ ΜΟΥ ΔΕΙΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΧΟΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΚΟΤΙΤΑ ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΠΟΛΟΥΣ
Ενδιαφέρον τότε το βιβλίο:) Καταχωρήθηκε στη λίστα των προς διάβασμα...
Παραδοσιακή αφήγηση των Σούφι.
Μάθε να αγαπάς
αυτό που δεν μπορείς
να αλλάξεις.
Όταν ήταν νέος ο Νασρεντίν φύτεψε έναν κήπο με λουλούδια. Ανάμεσα στα λουλούδια όμως βγήκαν στον κήπο και άγρια ραδίκια. Θέλοντας να απαλλαγεί από αυτά ο Νασρεντίν ζήτησε τις συμβουλές άλλων κηπουρών από κοντινά και μακρινά μέρη αλλά καμιά γνώμη δεν έφερε αποτελέσματα. Τελικά ο νέος άνδρας ταξίδεψε μέχρι τo παλάτι του Σεΐχη για να ζητήσει τη συμβουλή του σοφού κηπουρού του βασιλιά. Δυστυχώς όμως, είχε ήδη δοκιμάσει όλους τους τρόπους που του σύστησε και αυτός ο κηπουρός.
Έμειναν και οι δύο σιωπηλοί για πολύ ώρα μαζί. Τελικά, ο κηπουρός του βασιλιά κοίταξε τον Νασρεντίν και του είπε: «Λοιπόν … τότε, το μόνο πράγμα που σου προτείνω είναι να μάθεις να τα αγαπάς».
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ :(:(:(
ΝΙΟΘΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ