Δεν τον απασχολουν τα παιδια.Μονο να με χωρισει δεν θελει.
Printable View
Δεν τον απασχολουν τα παιδια.Μονο να με χωρισει δεν θελει.
Οπότε γυρνάμε στο σχέδιο Α :Ρ
Κάνε υπομονή, μη του δίνεις λαβή για ξεσπάσματα και δωστου την εντύπωση ότι έχεις πάρει απόφαση τον χωρισμό και δεν αλλάζεις γνώμη.
Πέρυσι χώρισε μια φίλη μου η οποία είχε μείνει έγκυος στα 17 της και πλέον είναι 35.
Οταν το είπε στον άντρς της, εκείνος δεν το πίστεψε και έφυγε από το σπίτι περιμένοντας να της περάσει.
Κλείνουν ένα χρόνο και όχι μόνο δεν της έχει περάσει, αλλά κάνει και πάρτυ κάθε μέρα που γλίτωσε :ΡΡΡ
Σε αυτό το διάστημα έγινε αποδέκτης απίστευτων καταστάσεων όταν εκείνος συνηδειτοποίησε ότι είναι οριστική η απόφαση της, αλλά πλέον έχουν ηρεμήσει τα πράγματα και φαίνεται πως το έχει πάρει απόφαση.
Ολα εξαρτώνται από σένα.
Αν εισαι αποφασισμένη, όλα θα γίνουν.
Τωρα να δουμε τι θα μου πει ο δικηγορος. Το μονο που μενει, γιατι δεν λεει να ξεκουμπιστει.
λοιπόν επειδή έχω ζήσει παρόμοια με την αδερφή μου...μη φοβάσαι
το δικαστήριο είναι πάντα υπερ της μητέρας.εκτός απο 3 περιπτώσεις (νομίζω θα τις γνωρίζεις)
πρέπει να χωρίσεις...γιατί δεν μπορεί να μην αισθάνεσαι ευτυχισμένη στο γάμο σου
το θέμα όμως είναι να οργανωθείς σωστά γιατί είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία και μπορεί να σε γονατίσει και οικονομικά και συναισθηματικά!
κάνε ένα πλάνο κυρίως οικονομικό! για να δεις πως θα τα βγάλεις πέρα!
πήγαινε σε ένα καλό ψυχολόγο (αυτό έκανε η αδερφή μ)
αλλά σε καμία περίπτωση να μην πάρεις κάποιο ηρεμιστικό ή άλλο χάπι (θα σε βγάλει τρελή κ θα σ πάρει τα παιδια)
βρες στήριγμα στην οικογένειά σου ή σε κάποια φίλη που έχει περάσει παρόμοια κατάσταση
το σημαντικότερο!!! βρες γυναικα δικηγόρο.... (η αδερφή μ είχε βρει άντρα στην αρχή και την παράτησε σε μια πολύ δύσκολη φάση και βρήκε μια άλλη καλύτερη!κάθε εμπόδιο για καλό!)
και μην ενθουσιάζεσαι στην αρχή (θα με θυμηθείς μετά)
ααα είσαι τυχερή που αυτός βγάζει περισσότερα απο σενα!θα σ δώσει μεγαλύτερη διατροφή! ;)
Ποιες ειναι οι τρεις περιπτωσεις?Γνωριζω οτι αν εχεις παρει χαπια, γενικοτερα κανεις χρηση ουσιων η εχεις νοσηλευτει σε ψυχ.κλινικη στα παιρνουν.
ναι απο ότι μ έλεγε η αδερφή μ..μπορεί να στ πάρει αν
1) είσαι ιερόδουλη (******* δηλ)
2) έχει πάει σε 15 (νομίζω--δεν είμαι σίγουρη) ψυχιατρεία και έχει πάρει χαρτί ότι είσαι ψυχικά άρρωστη
3)χρήση ουσιών (ναρκωτικά κ.α)
Ό,τι και να πει ο δικηγόρος, προσπάθησε να το δεις λίγο και από τη δική του πλευρά και να το αντιμετωπίσεις όσο πιο ανθρώπινα γίνεται. Δεν είναι εύκολο να φύγει κάποιος από το σπίτι που ζούσε 18 χρόνια και να δεχτεί έτσι απλά σημαντικές αλλαγές στη ζωή και την καθημερινότητα.
Αν βέβαια υπήρχε συστηματικά βία και κακοποίηση, εκεί δεν χωράει συζήτηση και κατανόηση.
Για το αν θα χωρίσετε ή όχι, είναι κάτι που το συζητούσατε καιρό?