Originally Posted by
SpyroKo
Αγαπητέ, σε συγχαίρω που μπόρεσες μέχρι τώρα να ανταπεξέλθεις με τον Α, Β τρόπο σε όλες αυτές τις δύσκολες καταστάσεις. Τα έχω περάσει κι εγώ λίγο πολύ. Η κοπέλα μου όχι μόνο με παράτησε αλλά με είχε κερατώσει μετά από 4 χρόνια σχέση. Φοβόμουνα και εγώ για την γιαγιά μου αλλά η διάφορα μας είναι ότι η δικιά μου όντος "έφυγε". Και στρατό πήγα και στην τελική καλά ήταν.. Σαν κατασκήνωση. Αλλά αυτή είναι η ζωή. Έχω περάσει κι εγώ μια περίοδο διαταραχής πανικού και έχω χάσει και την δουλειά μου και αυτή την στιγμή σου μιλάω από το εξωτερικό μακριά από την οικογένεια μου. Όλοι μας έχουμε περάσει δύσκολα αλλά όλα αυτά δεν πρέπει να μας προτρέπουν να βάλουμε ένα τέλος στην ζωή μας αλλά το ακριβώς αντίθετο. Να μάθουμε να ζούμε με αυτά και να γίνουμε ανεξάρτητοι και πιο δυνατοί! Το ξέρω πως τα οικονομικά προβλήματα οδηγούν πολλές φορές σε αδιέξοδο αλλά μπροστά σε αυτούς μας αγαπάνε να τα χέσω τα λεφτά. Καλλίτερα να πεθάνω από την πείνα αλλά τουλάχιστον να ξέρω ότι προσπάθησα να κάνω κάτι για να μην πεινάσω παρά απλά να βάλω ένα τέλος στην ζωή μου. Και να σου πω κάτι? πες ότι το κανείς. Έτσι θέλεις να σε θυμούνται τα άτομα που σε αγαπάνε? Βάλε τον εαυτό σου στην θέση του πατέρα σου. Πες ότι είχες έναν γιο που έβαλε ένα τέλος στην ζωή του πως θα αισθανόσουνα? Όταν πλέον φτάσει η ώρα σου και θα είσαι γεράκος με τις εμπειρίες σου όλοι θα σε θυμούνται σαν τον άνθρωπο που πάλεψε στην ζωή του παρά της δυσκολίες του. Γιατί στην τελική εκεί βρίσκεται η αθανασία! Να μην τα παρατάς και να ρίχνεις το φταίξιμο οπουδήποτε. Πρέπει να αποδεχτείς τα λάθη σου και τον εαυτό σου όπως είναι και πάρεις τα όπλα σου και να παλέψεις. Εκεί βρίσκεται η αληθινή δύναμη και τότε όλοι αυτοί που στέκονται δίπλα σου θα σε βλέπουνε και θα χαμογελάνε και θα λένε πως ακόμα και αν αποτύχεις τουλάχιστον προσπάθησες! Εμείς εδώ σε στηρίζουμε και ξέρουμε πως θα τα καταφέρεις! Μην χαλάσ την ψυχική σου υγεία για μια κοπέλα η για καταστάσεις που φαντάζεσαι που μπορεί να γίνουν... Ξέρεις πολύ καλά πως στην ζωή μπορείς να περάσεις υπέροχα. Και στην τελική ένα ταξίδι είναι. Κάποια στιγμή θα τελειώσει από μόνο του. Μέχρι τότε μάζεψε εμπειρίες και κάνε το παιχνίδι σου. Έχεις να περάσεις τόσες λύπες και τόσες χαρές ακόμα.. Μην το βάζεις κάτω αδερφέ.. Πολλοί από μας σε αυτό το φόρουμ έχουμε περάσει παρά πολύ δύσκολα σαν και σένα αλλά παλεύουμε! Γίνε λοιπών ένα με εμάς και θα δεις σιγά σιγά θα την βρούμε την λύση. Είμαι πολύ αισιόδοξος πως μετά από κάθε δύσκολη στιγμή υπάρχει μια ανταμοιβή. Στην ζωή πάντα να ξέρεις πως θα υπάρχουν δυσκολίες αλλά αυτά είναι που σε κάνουν να ζεις με δέος.
Ξεκίνα να χαλαρώνεις με μια παγωμένη μπίρα :)