Originally Posted by
Lena01
...welcome to the club.... όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε τελικά...???....!!!!!!
Τώρα αν σου πω να μην απογοητεύεσαι, θα με πάρεις με τις ντομάτες...
Επειδή και εγώ είμαι κολλημένη για 3η χρονιά και δεν παίρνω μπρος με τίποτα (οπότε λογικό είναι να νιώθω ότι βρίσκομαι στο χείλος της κατάθλιψης), αυτό που επαναλαμβάνω καθημερινά στον εαυτό μου είναι να δώσω νέα προοπτική στη ζωή μου, νέους στόχους, και γενικά όλα τα συνώνυμα της ανασυγκρότησης και της αναδημιουργίας. Εχω ένα τετράδιο στο οποίο γράφω πράγματα που ΘΑ μπορούσα να κάνω, από μαθήματα κιθάρας μέχρι μεταπτυχιακό πχ στο Βερολίνο. Μόνο και μόνο για να μου ανοίξει η όρεξη να ανοίξω κανένα βιβλίο πιο εντατικά!
Στο θέμα σου
- αν έστελνες απευθείας επιστολές σε καθηγητές του εξωτερικού για να προτείνεις συνεργασία?
- αν πας σε κανένα συνέδριο και τους κυνηγήσεις ? πού συναντιούνται? πώς διχτυώνονται?
- για δουλειά για τα προς το ζην, αν έβρισκες μια οποιαδήποτε δουλειά του ποδαριού? ίσως να έρθεις σε επαφή με τις κοινότητες των Ελλήνων για μια πρώτη γνωριμία? όχι ότι θα βοηθήσουν 100% αλλά έτσι για να μπεις στο κλίμα...
- αν προτείνεις εθελοντική συνεργασία με κάποιο καθηγητή που αξίζει όμως τον κόπο?
- στην Αγγλία, επειδή το ανέφερες, θεωρώ ότι τα πράγματα δεν είναι καλά. Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ολλανδία, Δανία και Σκανδιναβία αξίζουν από Ευρώπη.
Το διδακτορικό το έχεις τελειώσει και θα κάνεις μεταδιδακτορική έρευνα? δεν κατάλαβα...