συμφωνω, τα εχω διαβασει κι εγω.
κι ο φιλος μας που την εκανε οταν ξεκινησε το θεμα και ειχε χασει τοσα κιλα, τα εχει βαλει παλι ολα και παραπανω...
Printable View
εγώ την έκανα έχασα όσα κιλά ήθελα και μόλις τη σταμάτησα τα πήρα πίσω μαζί με μερικά ακόμη...
επίσης η υπερβολική πρωτείνη βλάπτει τα νεφρά. η καλύτερη διατροφή είναι η μεσογειακή.
όλα με μέτρο. καλύτερα να πας σε ένα διατροφολόγο.. επίσης - δυστυχώς,- η φάση συντήρησης (του διατροφολόγου) θα πρέπει να κρατήσει πάνω κάτω δύο χρόνια. τόσο χρειάζεται για να εμπεδωθεί στο μυαλό σου και το σώμα σου το καινούργιο του βάρος και οι νέές διατροφικές συνήθειες.
Το μαξιμουμ που μπορεις να χανεις με διατροφη κατα Μ.Ο. , και οχι διαιτα , ειναι αποτυχημενες ολες μακροπροθεσμα, ειναι 1% του βαρους σου / βδομαδα .....και η διατροφη δεν ειναι ευκολη υποθεση , καλο ειναι να εναλλασεις καθε δυο βδομαδες την αρκετα φτωχη διατροφη , με πιο πλουσια , ωτστε να μην επιβραδυνεται ο μεταβολισμος , αντιλαμβανομενος οτι πας να τον ' λιμοκτονησεις , ειναι ενα θαυμαστα αυτοπροσοτατευομενο συστημα ο οργανισμος ......