αν το βαλω αυτο στο γκουγκλ θα το μεταφρασει? δεν καταλαβα τπτ!!!
Printable View
Ζητω ταπεινα συγγνωμη απ τα αξιοτιμα μελη του φορουμ αλλα γραδω απο κιν..ρεμ εχεις σωστες αποψεις σε πολλα θεμματα αλλα απο χιουμορ δεν το χεις καθολου..
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήση.ς
Οσο για την ορθ ειχα 10 στο δημ
απλα τοσα χρονια με τα γρικλις τα ξεχασα.χιλια συγγωμη αληθεια ππσο καιρο εχεις να βρεις γκομενο?
Ξεχωρισα αυτο το κομματι αναμεσα στα πολλα που λες, συμφωνώ. Ελπίζω να μην εισαι Τρολ (κι ετσι να συμφωνησω με τη Remedy). Δεν ξέρω αν ο λόγος που ανοιγεις τετοια θεματα ειναι παθος για σεξ (μαλλον σε μια ωραια συναισθηματικη σχεση) ή έλλειψη του (ή ίσως θεμα για πλακα ή για να σκοτωνεις την ωρα σου)....
Όμως απομονονωντας αυτο το κομματι συμφωνω. Μια καλη εμφανιση να εχει καποιος βρισκει ερωτικους συντροφους (εστω της μιας νυχτας) εύκολα και χωρις να χρειαζεται να πληρωσει. Ο ερωτας μεσα σε μια ωραια συναισθηματικη σχεση ειναι η τελειοτητα, ο ανθρωπος σου, τον οποιο επελεξες και ταιριαζεις μαζι του σε όλα. Κι αυτη που δινεται ευκολα σε μια νυχτα δυσκολα θα δεθει σε μια ωραια σχεση, όπως κι αυτες που εχουν συνεχεια στο στωμα το σεξ.
Δεν ειμαι τρολ..απορω τοσο γελειο θεμα φενεται στον κοσμο πια οτι δεν υπαρχουν σχεσεις με βαθεια συναισθηματα κ κυριαρχει το σεξ;εγω εχω κανει 2 μακροχρονιες σχεσεος αλλα αναμεσα σ αυτες γνωρισα πολυ κοσμο που το μονο που τον ενοιαζε ηταν το π....λες να χω ελλειψη σεξ βρε κ να γραφω σεξ παντου?παντως λυπαμαι γιατι βλεπω τετια αγενεια απο καπιους νομιζα οτι υπηρχαν μονο σωστα κ ευγενικα ατομα..
Ακριβως αυτο θα της ελεγα κ εγω...
τι να απαντησει κανεις σε τοσο γενικολογους αφορισμους? ειναι μονο για λαικη καταναλωση..
"ολοι οι ανδρες ειναι γουρουνια"
"ολες οι γυναικες ειναι πουτανες"
"χαθηκαν οι ανδρες"
"χαθηκαν οι ανθρωποι"
"χαθηκε η τιμιοτητα"
"δεν υπαρχουν αισθηματα"
"ολοι θελουν σεξ, χωρις ερωτα"
κι εγω σου λεω οτι και ανθρωποι που ερωτευονται βαθια υπαρχουν, και σχεσεις μακροχρονιες υπαρχουν, και σωστες γυναικες, και σωστοι ανδρες, γιατι αυτες ειναι οι εμπειριες μου, αυτα βλεπω και γυρω μου στο περιβαλλον μου.
καταληγουμε πουθενα???
αν θελεις να συζητησεις επι συγκεκριμενου, που μπορει καποιος απο εδω να σε βοηθησει, καντο, αλλα τσουβαλιασματα ολων των ανθρωπων και ολων των σχεσεων σωρηδον, τι συμπερασματα προσφερουν???????
.....φαινεται ξεχάστηκε και μπηκε δυο φορες με το ιδιο νικ νειμ (μηνυματα #23 και #24).
Remedy, συνηθως τετοιοι γενικολογοι αφορισμοί υποκρυπτουν και χρησιμοποιούνται αμα το άτομο έχει υποστει καποια απογοητευση (ή στο παρελθον απογοητευσεις), καποιο ασχημο συμβαν σε θεματα στα οποια οι χαρακτηρισμοι αυτοι αφορουν, και δεν αναφερει ευθεως το εν λόγω συμβαν. Αν η θεματοθετρια έχει υποστει κατι τετοιο και νοουμενου ότι δεν προκειται για τρολ ή θέμα της πλάκας χωρις σοβαρο υπόβαθρο, ας μιλησει συγκεκριμενα...
Αγαπητοί μου φίλοι στο φόρουμ,η άποψη που εξέφρασα για το συγκεκριμένο θέμα είναι αποκλειστικά δική μου και φυσικά δεν είχε σκοπό να προσβάλλει κάποιον.
Απλά από τις δικές μου συναναστροφές,εμπειρείες,φ ιλίες κ όλα τα υπόλοιπα,δεν κολλάει το θέμα!
Υπάρχει τόσος κόσμος γύρω μας,άντρες κ γυναίκες που είναι μόνοι..θεωρώ πως το πρόβλημα όποιου δεν μπορεί να κάνει μια σχέση δυνατή ξεκινάει πρώτα από τον εαυτό του..
Αν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και αντλείς γοητεία και δυναμικότητα στους γύρω σου δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να είσαι μόνος..
όσο για το αν πρέπει να κοιταχτώ που μου είπε το μέλος alucard θα θελα να απαντήσω πως φυσικά κ έχω κοιταχτεί γενικότερα...πρόβλημα σε αυτό το θέμα δεν μου βρήκε,σε άλλα ναι.