-
Πραγματικα οσοι λετε εδω οτι πρεπει να την αφησει ησυχη δε σας καταλαβαινω .
Απλα αυτο γινεται συνηθως γιατι ο καθενας εχει εναν κολλητο αλλα οταν αποκτησει ερωτικο συντροφο παραταει τον φιλο και προτιμαει τον ερωτικο συντροφο .
Ειμαι σιγουρη οτι αν τα χαλασει μαζι του θα ερθει σε εσενα ομως δε πρεπει να σε θεωρει δεδομενη και αν αποφασισεις να της κρατησεις μουτρα μετα θα σου πει κι απο πανω οτι εχεις αλλαξει και οτι δεν ησουνα οπως ησουνα .
Καλυτερα να ξεκοψεις μαζι της αυτη ειναι η δικη μου γνωμη , αν ηταν πραγματικη φιλη δε θα σε αφηνε για το αγορι της και πιστεψε με θα το ξανακανει .
Να μιλησεις μαζι με το αλλο κοριτσι που εχετε καλες σχεσεις κι αν η αλλη η ''κολητη'' σου θυμωσει οτι τωρα ταιλευταια την αφησες πες της τον λογο .
Και μη στεναχωρηθεις αν τελικα χασετε την ''φιλια'' σας δεν θα χασεις τιποτα σπουδαιο .
Εσυ αποφασιζεις .
-
Συμφωνώ και γω να την αφήσεις για λίγο μόνη της χωρίς να πληγώνεσαι. Δεν είναι ίδιοι όλοι οι άνθρωποι. Εσύ ερωτεύεσαι αλλά συνεχίζεις να φροντίζεις και τους φίλους σου. Άλλοι ερωτεύονται και για ένα διάστημα χάνονται. Άσε να περάσει λίγος καιρός χωρίς να χάνεις την επαφή σου. Αν συνεχιστεί, τότε να της μιλήσεις καθαρά. Αν δεν διορθωθεί η συμπεριφορά της μην πληγωθείς. Είναι αλήθεια ότι δεν πρέπει να κολλάς μόνο σε ένα άτομο. Είσαι πολύ νεα ακόμα και έχεις καιρό για να χτίσεις νέες φιλίες. Άρπαξε όλες τις ευκαιρίες για νέες φιλίες.
Αυτό με τα φιλιά και τα χάδια δημοσίως το έζησα κι εγώ με την καλύτερή μου φίλη. Το έκανε και μάλιστα όταν ήμασταν μόνο οι τρείς μας και ήξερε ότι εγώ ήμουν καιρό μόνη μου.Τι να σε συμβουλεύσω γι' αυτό;Εγώ το κατάπια. Κακώς βέβαια. Εσύ τουλάχιστον έχεις αγόρι. Εγώ δεν είχα, φαντάσου πώς ένιωθα.