Originally Posted by
tizen
Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.
Νομίζω είμαστε διαφορετικές περιπτώσεις, γιατί ουδέποτε την ζήλεψα. Το θεωρώ φυσιολογικό να την πέφτουν σε μια όμορφη γυναίκα, όπως και να την πέφτουν οι γυναίκες σε έναν όμορφο άνδρα. Θα ζήλευα ίσως αν αυτή ανταποκρινόταν, αλλά και πάλι στην περίπτωση αυτή απλά θα την έκανα με ελαφρά. Γενικά δεν μου είχε δώσει δικαίωμα, εκτός από την αρχή της σχέσης μας που όταν την γνώρισα ήταν με άλλον, αλλά τελικά κατέληξε μαζί μου. Όμως και πάλι δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στο θέμα της έλξης τότε. Απεναντίας όσο το σκέφτομαι μπορώ να πω πως εκδήλωνε από μέρους της ζήλια κάποιες φορές όταν μου την έπεφταν μπροστά της, πράγμα όμως το οποίο εμένα μου άρεσε (να μου κάνει ζήλιες εννοώ, μιας και δεν ήταν δα και τόσο πιεστικό απέναντί μου και λυνόταν με την ακέραιη συμπεριφορά μου. Γενικά δεν είχα μάτια για άλλη.).
Τώρα όσων αφορά τα συναισθήματα μου, νομίζω ότι είναι τελείως αποκομμένα από την σεξουαλική έλξη που νιώθω γι' αυτήν. Όμως το σεξουαλικό το θεωρώ πάνω από το 50% στην σχέση. Είμαι ακόμα νέος για να μείνω μόνο στα συναισθήματα αγάπης και από την άλλη δεν θέλω να ψάχνω το σεξ αλλού εκτός από την σχέση μου, αλλά δεν θέλω όμως να έχω και δυσλειτουργία στην σχέση μου! Επίσης την "ανωμαλία" που λες, την μοιραζόμασταν και οι δυο μιας και είμαστε το ίδιο "ανώμαλοι", αν και θεωρώ ότι ο χαρακτηρισμός είναι υποκειμενικός γιατί απλά δεν είχαμε ταμπού στο σεξ. Αυτό δεν σε κάνει ανώμαλο, απεναντίας κατά την γνώμη μου (αφήνοντας πάντα το περιθώριο του λάθους ανοιχτό).